Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Igor moj mladi ljubavnik!

Posala sam vam kako sam oživela neku novu Matildu u sebi. Kako sam ponovo sebe osjetila pozeljnom, jer su drugari moga sina počeli sve češće počeli da dolaze do nas. Tek poslije sam saznala da je sav taj trud sa njihove strane bio radi mene a ne radi njega. Otkrila sam da se jako pale na mene. Zbog toga sam počela sve više da koketiram i da privlačnim njihovu pažnju. Počela sam da se oblačim malo više izazovnije. Posebno sam se počela paliti na njih kada sam vidjela da uzimaju moj veš da drkaju na njega. Jedan među njima je bio Igor.

Počela sam da ga zavodim, sve do jednom kada je došao do mene a moj sin nije bio doma. Tada sam odlučila da idem sa njim do kraja. Uspela sam u toj namjeri. Na kraju ipak sam imala seks sa njim. On je za prvi put bio jako zbunjen. Na kraju mi je priznao da je to sa mnom bio njemu prvi put. Prošlo je nekoliko dana, kada su par njih došli kod mog sina. Otišli su u sobu do njega. Ja sam tada na sebi imala uske helanke koje su jasno ocrtavale moje guzove. Gore na sebi sam imala majicu kratki rukav sa velikim dekolteom.

Pozdravila sam ih govoreći da imam neka posla oko odjeće u wc. Počela sam da radim sa odjećom da je perem i pripremam za mašinu. Prošlo je nekih pet minuta, ja sam se potpuno predala poslu. U jednom trenutku sam osjetila ruku nečiju na mojoj guzi. Okrenula sam se i vidjela Igora. Stavio je prst na usta da ćutim i lagano zaključao vrata. Počeo je da se skida. To me je jako napalilo pa sam počela da miješama guzovima u predelu njegovog kurca. Osjetila sam jasno kako se njegov kurac budi u gaćama.

Skinuo je sve sa sebe. Njegov kurac je bio podignut do maksimuma. Uzela sam ga u ruku i lagano počeli ga drkati. On je krenuo da me ljubi po vratu. Dok je to radio rukama je mijesio moje velike sise. Toliko sam se napalila pa sam jače krenula da drkam njegov kurac. Lagano je skinuo moje helanke i gaćice ispod. Ostala sam nagužena tako a on se lagano spustio na koljena i počeo da mi liže obrijanu picu. Moja pica je lagano krenula da vlaži i daje signale. Još više sam krenula da miješam guzovima dok mi je lizao picu. Radio je to jako iskusno kao da mu to nije prvi put.

Pokušavala sam što više da se nabijam na njegov jezik. Nisam mogla da izdržim više. Molila sam ga da me uzme i stavi mi njegov mladi kurac u moju već vlažnu picu. Prišao mi je otpozadi. Jednu nogu sam podigla na rub kade da bi imao što bolji prilaz mojoj vlažnoj pici. Lagano mi ga je ubacio u picu a potom krenuo da me tuca. Uživala sam u njegovoj mladoj kiti koja je širila moju picu. Nisam smjela da stenjem glasno jer je soba u kojoj je bio moj sin sa frendovima bila odmah pored nas.

Lagano sam stavila prste u usta da prigušim taj uzdah zadovoljstva. On me je nastavio tucati malo brže. Molila sam ga da me jebe najjače što može. Čim je krenuo da me tuca žestoko počela sam da svršavam. Svršila sam tako jako da mu je kurac ispao iz moje pice. Kroz mene kao da je prošao brzi voz, tako sam se osjećala. Trebalo mi je par minuta da dođem sebi. Za to vrijeme on je sjedio na wc šolji i lagano drkao svoj veliki i tvrdi kurac. Prišla sam mu i sjela mu u krilo.

Počela sam da se nabijam na tu mladu i tvrdu batinu. Skinula sam i majicu sa sebe. Nakon nje i brus i moje velike sise su izletile napolje. On je jako volio da mi liže bradavice koje su odmah se ukrutile. Nekoliko puta me je lagano i gricnuo za njih, što me je jako napalilo. Dok sam se nabijala na to moćno koplje on se igrao sa mojim sisama. Tražila sam od njega da što prije svrši jer sam ja već svršila dva puta. Da bi mi to uspelo počela sam rukom da mu mazim jaja dok me je jebao. To ga je još više napalilo pa mi je sada ubacio cijeli kurac unutra.

Osjetila sam kako me je ispunio cijelu, kako mu glavić udara u moju matericu. Rekla sam mu da ne može dublje iako je on to pokušavao. Njegova jaja su udara u moju picu. Moje masiranje njegovih jaja punih sperme je uradilo plodom. Počeo je da se grči. Znala sam da je pri kraju. Ustala sam sa njega jer sam željela tu toplu spermu po mojim velikim sisama. Uzela sam njegov tvrdi kurac u ruku i počela da ga drkam. Nije mi trebalo mnogo i on je počeo da istresa spermu po mojim sisama. Osim što je otišla po sisama jedan dio je završio po mom licu i kosi.

Svršio je mnogo, sprema nije prestajala da izlazi iz njegovog mladog kurca. Kada sam mu izmuzla i poslednju kap iz kurca počela sam da ga oblizujem. Lizala sam ga sa svake strane. Tada ga je izvadio napolje i počeo da se igra tako što je svojim kurcem me udarao po obrazima. To me je palilo jako. Nisam smjela više da rizikujem pa sam mu rekla da je bilo dovoljno za ovaj put i da se vrati ponovo u društvu da moj sin i njegovi prijatelji nebi nešto posumljali. Poslušao me je, obukao se i izašao napolje.

Ja sam ostala unutra još nekih desetak minuta da se priberem i dođem malo sebi. Izašla sam poslije toga i ja praveći se da se ništa nije desilo. Nastavila sam da se tucam idalje sa Igorom, ali osim njega i sa drugim frendovima jer sam naprosto obožavala da me tucaju mladi i potentni mladi dečaci.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija