Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ina iz moje mladosti

Hodali smo u dva navrata po jedno dva tjedna sredinom sedamdesetih, ali to jednostavno nije išlo. Dopadala mi se je, ali je ona tada bila zatreskana u jednog dečka, koji pak nije bio zatreskan u nju, tako da sam u svemu tom žrtva na neki način ispao ja. Znali smo se još nekoliko puta vidjeti u prolazu, studirali smo na istom fakultetu, međutim sve dalje je bilo na bok, kako si i ništa više.

Preskačem nekih dvadesetak godina, u drugu polovicu devedesetih. Bio sam u Zagrebu na nekom dvodnevnom seminaru vezanom uz Zakon o PDV-u i prvoga dana za vrijeme pauze, dok sam pušio u predvorju primijetio sam ženu, nježne građe, kratko ošišane smeđe kose, koja mi se učinila poznatom. Vidio sam da i ona mene zagledava. Onda sam ju prepoznao i prišao joj i zapitao je- Ina jesi li to ti ? - Vidio sam da joj je onda sinulo i nasmiješila se i rekla da je. Pozdravili smo se, utvrdili koliko dugo se nismo vidjeli i dogovorili se da se nađemo za sljedeće pauze i porazgovaramo. Bila je baš jako zgodna, zrela žena. Osjetio sam da se opet zaljubljujem u nju. Sam sebi sam rekao da se ne benavim i ne zanosim. Ipak jedva sam čekao sljedeću pauzu.
Sjeli smo u kafić i naručili kavu i u sljedećih petnaestak minuta ispričala je ona meni svojih proteklih dvadest godina, a i ja njoj. Uglavnom ona je radila u jednoj tvrtki u Zagrebu, bila je razvedena i ima šestogodišnju kćer, koja je u tom tjednu bila kod bake i djeda u našem rodnom gradu. Ja sam joj rekao da sam službeno u braku, ali da ne živimo zajedno. Tih petnaest minuta je brzo prošlo. Pitala me je idem li odmah nakon završetka doma ili ne, a kako sam imao dogovor da me tvrtkin vozać pokupi po završetku dogovorili smo se da sljedeći dan sjednemo zajedno, a ja sam odlučio doći sa svojim autom kako be bih ovisio o drugima. Moram priznati da sam s nestrpljenjem očekiva slkjedeći dan, nisam mogao prestati misliti na nju, zapalio se stari žar. Cijelu sam se noć prevrta s jedne na drugu stranu i spavao vrlo slabo, skoro pa nikako.
I konačno je svanulo, nisam ni išao na posao nego sam direktno otišao u Zagreb i zauzeo nam dva mjesta. Čekao sam u predvorju i pušio, konačno sam je ugledao, bila je prekrasna, nenapadno našminkana, svjetlosmeđe samterice, tamnosmeđa vunena maja. Zapalila je i ona i onda smo otišli na predavanje i za vrijeme predavanja satlno se naginjala prema meni komentirajući ili pitajući me nešto o temi i u jednom sam ju trenutku kad se nagnula prema meni poljubio u obraz. Začuđeno me je pogledala, a ja sam ju poljubio još jednom, da bi onda i ona poljubila mene. U nastavku sam ju primio za ruku i nije odbila, nego smo se tako držali i ponekad stiskali. Došla je pauza, izašli smo u predvorje i pitala me što sad. Odgovorio sam da je sada prilika da nadoknadimo nešto što smo propustili pred dvadesetak godina. Pitala je hoćemo li ostati do kraja ili idemo k njoj. Rekao sam joj da o PDV-u znam i više od ovih predavača pa da ću joj ispredavati ono što ćemo propustiti na predavanju. Kako je ona došla tramvajem mojim smo autom prošli do njenog stana na Ravnicama.

Već dok smo se vozili nisam izdržao i poljubio sam ju par puta dok smo čekali na semaforima i to onako, kako se nekada govorilo- po filmski, s jezikom. Nije se opirala i lijepo smo se ljubili. Nastavili smo u liftu, a kako je stan bio na osmom katu imali smo i dovoljno vremena za jedno lijepo ljubljenje i malo hvatanja za guzu. Ušli smo u stan i u hodniku se nastavili, sada malo žešće i strastvenije ljubiti. Rekla je da idemo u njenu sobu, koja je preko dana služila kao dnevni boravak a poslije kao spavaća jer je imala trosjed koji se razvlačio u ležaj. Na trosjedu je imala neki prekrivač. Sjeli smo na trosjed i ljubili smo se i istovremeno svlačili, koliko god to bilo nespretno, ali nismo se željeli prestati ljubiti. Konačno smo ostali potpuno goli. Morao sam ju pogledati. Imala je, za svoje godine, fenomenalno tijelo i sam sebe sam pitao čime sam zaslužio ljubiti, gladiti, maziti, dirati to tijelo, ljubiti i drepati predivne ne prevelike, oko dvojke, ali čvrste grudi s lijepim areolama i slatkim, kao pupoljak bradavicama koje jedva čekaju da ih staviš u usta i cuclaš, grickaš, lickaš. Bila je privilegija imati priliku gurnuti svoj kurac u njenu predivnu pičku lijepo obraslu smeđkastim svilenkastim dlačicama. Gurnuo sam joj ruku među noge i počeo drepati po pičkici, čupkati dlečice, razmicati prstima usmine i gurati ih u njenu nutrino. Ona se bavila mojim kurcem, nadrkavala ga, prevlačila kožicu. Kurac je htio izletit iz svoje kože.

Nisam mogao više čekati, posjeo sam ju na trosjed, kleknuo između njenih nogu raširenih u kljenima i rekao- daj da ti ga malo metnem. Prstima sam joj raširio usmine i stavio glavić na ulaz u toplu, glatku pičku i ušao u nju. Polako sam ga gurao u nju i izvlačio skoro pa cijeloga van, pa opet unutra. Želio sam da to što dulje potraje i da ju što bolje i dulje osjećam. Bila je uska unutra i lijepo je obuhvaća mog macana. Polako sam ju tako s uživanjem jebao dok nije rekla da bi mi ga pušila. Legli smo se na trosjed, ja dolje, a ona gore s guzom iznad moje glave, a glavom nad mojim kurcem. Lizala ga je, cuclala, grickala, oblizivala glavić, gurala jezik u rupicu na glaviću, gutala ga, drepala mi jaja. Ja sam ju lizao po pičkici, gurao jezik duboko u nju, istovremeno sam ju gladio po šupčiću i lagano gurao prst unutra, ne preduboko. Miris vlažne pičke je nešto neopisivo i opojnioi uživao sam u tome i gutao njene sokove. Odjednom je ustala, okrenula se prema meni, opkoračila me i sjela na kurac naglo i brzo.

Vrtila je guzom, skakala po meni gore dolje, nabijala se do kraja, zatim se spustila na mene i ljubili smo se, držao sam ju za guzu i razvlačio guzove, gurao prst u šupak, ljubio grudi, ljubio nju. Stenjala je, šaptala kroz stisnute zube jebi me, jebi me, napuni me , nemoj ga vadit. Rekao sam joj da bi ju s guza pa se okrenula i naguzila, a ja sam ga žestoko gurnuo u nju. Držao sam ju rukama za guzicu, nabijao na sebe, tijela su se dodirivala lupala jedno o drugo, sve brže i brže sam ju nabijao, a ona je rukom masirala svoj klitoris, znoj je curio s mene, osjećao sam da sam blizu.

Nisam htio svršiti s guza, nego sam ju želio jebati i ljubiti. Sjeo sam na trosjed, a ona se okrenuta licem prema meni oslonjena na koljena, spustila na moj kurac i ja sam ju ljubio i jebao. Počela grčiti u licu, nabijati se na mene, pritiskat svojom stidnom kosti moju, bradavice su joj se stisnule i stvrdnule, osjetio sam kako se stijenke njene pičke stišću i grče oko moga kurca, zabacila je glavu i u nekoliko grčeva svršila zajedno samnom. Žestoko sam svršio i u nekoliko mlazova ju napunio svojom spermom. Nisam ga vadio a ona ga je, ne mičući se svojom pičkom stiskala i iscijedila iz njega zadnju kap dok su se moja sperma i njeni sokovi iz njene pičke cijedili po njenim butinama i kapali na moje. Ljubio sam ju, a ona ga je još uvijek držala unutra i osjetio sam kako ga svojim mišićima steže, baš kao da ga cijedi. Na kraju se ustala sjela pokraj mene. Pogladila me je po kosi i rekla kako joj je baš bilo lijepo i imam li što u planu za popodne. Ja sam odgovorio kako sam i ja uživao i da mi je kod nje lijepo i da bih rado ostao još neko vrijeme, ako se slaže. Jasno je da se složila.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija