Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Instrukcije

Ocjena: Nije ocjenjeno

Znam da većina mojih kolega i kolegica profesora održava satove instrukcija iz predmeta koje predaje. To je dodatni prihod koji se nigdje ne prijavljuje, a odradiš ih u vlastitom stanu. Ja sam se ispočetka nećkao, ali kako je supruga najčešće radila poslijepodne nisam imao šta raditi popodne doma sam, pa sam odlučio davati instrukcije iz matematike i statistike. Supruga je bila oduševljena time, jer je to bio čisti dodatni prihod, a planirali smo uzeti novi stan i kredit za njega, pa bi nam olakšalo otplatu.

I tako sam ja počeo davati instrukcije svaki dan. Ispočetka, ali sam se sa vremenom opametio i od onda svaki drugi dan, tj tri puta tjedno po četri sata. Izluđivali su me bubuljičavi srednjoškolci koji su dolazili na instrukcije sa tendencijom da dolaze, ali ne baš i da nauče, jer su im misli lutale okolo. Cure su bile drugačije, puno odgovornije, naročito je bila takva Lucija.

Lucije je bila maturantica, ali po tijelu bi čovjek rekao da je zadnja godina fakulteta. Nije išla na instrukcije zbog neznanja, već zbog priprema za maturu. Dolazila je jednom tjedno, ali punih četri sata i htjela je da bude sama na instrukcijama. Bila je talentirana za matematiku i rado sam radio sa njom, tako da smo u ova dva mjeseca postali i prijatelji. A uskoro i nešto više, ali da vam objasnim po redu.

Bio je petak, kao i obično, a već su došli i topliji dani, pa je i Lucija došla malo oskudnije odjevena, tj u uske bermude i laganu prozračnu majicu ispod koje su se ocrtavale pozamašne grudi. Mirisala je na šampon za kosu i još neki blagi dezodorana, duga kosa svezana u rep i hrpa gumica i trakica oko desnog zapešća. Volila se podsjećati na obaveze tako, pa bi prebacivala na drugu ruku trakicu kad bi riješila nešto. Sad su joj na lijevoj ruci bile tri trakice, a ostale na desnoj. Sjedili smo jedno uz drugo, te sam osjećao toplinu njene noge uz moju nogu, a ja sam isto bio u kratkim hlačama. Pisala je nešto i onda me pogledala:

- Profesore, kako bi ovo riješila ili postavila kao rješenje? -rekla je i pokazala mi na jedan dio teksta u knjizi, pa sam sjeo ponovo uz nju, a ona mi je približila svoju bilježnicu i knjigu.
- Mislim da ne bi trebao biti problem.. -rekao sam i počeo čitati ono u knjizi uspoređujući sa njenim rukopisom u bilježnici, kad sam osjetio njenu ruku na mojim preponama.

Pogledao sam ju i samo mi se nasmješila, a meni se u glavi upalila sirena za uzbunu, ali je trenutno samnom upravljala ona donja glava, pa sam ju samo privukao i poljubio, a ona je uzvratila, te mi rukom stisnula kurac. Zagrlio sam ju i počeo ju ljubiti, a jednom rukom sam joj milaovao sise, dok je ona i dalje trljala moj kurac preko hlača koji je rastao kao da je kvasac u njemu. Bio sam stariji od nje nekih 14 godina, ali sam se taj tren osjećao kao balavac. Njena ruka je tražila moj remen i zip na hlačama, pa je uskoro izvukla moj kurac van hlača i sad ga je lagano drkala, dok sam joj ja još trljao sise. Zatim sam joj podigao majicu preko glave i otkopčao grudnjak i ispale su dvije poveče sise, četvorke, bijele sa ružićastim aureolama i čvrstim i tvrdim bradavicama. Počeo sam ih milovati i ljubiti dok ona nije ispuštala moj kurac iz ruke. Zatim sam ju podigao sa stolice i otkopčao joj hlače i povukao ih niz noge skupa sa rozim gaćicama koje su imale već mokru fleku na sredini. Kad smo se riješili njenih gaćica i hlača posjeo sam ju na stol ispred sebe, odmaknuvši prije toga bilježnice i knjige, pa sam joj počeo ljubiti mladu picu i veliki klit koji je imala. Trzala se na svaki poljubac u njega, a ja sam razmaknuo njene usmine i počeo ju lizati. Jecala je tiho i iz nje je curilo, te sam ju doveo do prvog orgazma sa jezikom i usnama. Svršila je uz grčenje i trzanje, a noge su joj se trzale nekontrolirano po zraku. Kad se malo smirila, sa suznim očima i smješkom od uha do uha me pogledala i rekla tiho:

- Profesore.. ovo je bilo ludo.. prvi put sam doživjela ovakav orgazam i prvi put me je netko lizao dolje..
- Lucija, samo Borna, bez onoga profesore, barem ne nakon ovoga.. -rekao sam joj sa smješkom i mokrih usana od njenih sokova.
- U redu Borna.. -rekla je i nasmijala se, pa nastavila- Želim ga u sebi.. cijelog i sa svim sokovima..

Zatim se spustila sa stola i pomogla mi skinuti sve sa mene, pa sam sjeo natrag na stolicu i odmah se popela na mene, te se polako spustila niz svih dvadesetak centimetara mog kurca. Dahtala je dok joj je ulazio do kraja, a kad su vani ostala samo jaja počela se meškoljiti na njemu, pa sam znao da ima dosta iskustva u svemu ovome. Oslonila se nogama na stolicu i sad se podizala i spuštala na moj kurac. Dizala se na njemu skoro do vrha glavića, a klit joj je bio opasno natekao i izgledao je kao mali kurčić, pa sam ga počeo malo trljati, na što je ona samo sklopila oči i uzdisala. Izgleda da joj je odgovarala kombinacija mog kurca u njenoj pici i trljanja njenog klita, jer je uskoro počela svršavati ponovo. Trzala se i stiskala moj kurac svojom picom, a ja sam se malo odizao od stolice, da bi ju podigao u zrak ne vadeči kurac iz nje, te sam ju položio na stol na leđa. Zadigao sam joj noge i raširio ih, te joj ga počeo zabijati u picu, dok je ona stenjala i dahtala na svaki moj ubod. Jebao sam ju sve brže i sve žešće, a onda sam nakon pet minuta i ja svršio puneći joj picu vrelom spermom, te sam ju nastavio još malo jebati dok ona nije svršila po treći put, a onda sam ga izvadio i oblizao sam joj picu koja se kupala u našim pomješanim sokovima. Nije mi to bilo strano, jer sam divlji seks imao i sa suprugom, pa sam znao kakav mi okus ima sperma. Oblizao sam ju polako kružeći oko pice, po pnoj osjetljivoj koži između nogu i pice, te do šupčića kojeg sam s guštom oblizao i gurnuo jezik u njega, pa je lagano ciknula, a onda sam vidio koliko je sati, pa sam se uspravio i rekao joj da se obuče, te da ćemo nastavit sljedeći tjedan, a ona je samo prebacila dvije trakice sa lijeve ruke na desnu i široko se nsamješila kao da je zadovoljna obavljenim.

Na rastanku mi je rekla da ćemo instrukcije u petak, a utorkom i četvrtkom ove 'druge' instrukcije, te da bi voljela probati još nešto osim jezika na guzi. Poljubili smo se i sad sam jedva čekao utorak..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina