Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Instrukcije

U slobodno vreme često volim da držim časove instrukcija za razne uzraste. U zadnje vreme obično su to instrukcije za ljude koji idu na fakultet. Nagledao sam se svačega, neke stvari naprosto nisam mogao da verujem. Obično su to bili časovi za klince koji ne žele da uče ili su baš bukvalno glupi. Dosađivao sam se ali to je bila laka para. Moja klijentela su mahom klinci bogataša kojima nije ništa izdvojiti mesečno pozamašnu svotu samo da se njihova deca nečemu nauče. Moram da priznam da sam mrzeo tu decu, ma ne čak ni mrzeo nego su mi se jednostavno gadila. I sve je teklo nekim uhodanim ritmom do jednog dana dok nije nazvala ona. Imala je dvadeset i koju i zvala se Ana. Bila je skoro gotova sa studiranjem ali joj je falio još jedan ispit. Radilo se o nekoj statistici. Dogovorili smo termin taj dan u 6 časova popodne. Bila je točna, čak je i uranila malo. Kada sam otvorio vrata ugledao sam nju u Na sebi je imala dugu haljinu koja je isticala njenu vitku figuru. Imala je crvenu kosu i jako bujne sise.

Nakon prvotnog šoka pozvao sam je unutra. Raskomotila se te smo krenuli da radimo. Nakon završetka pitala je da li može da plati drugi puta pošto ima jako malo novaca. Na svoje iznenađenje pristao sam, nešta sam vidio u njoj. Nakon tjedan dana instrukcija nakupio se duga jer nije platila niti jednom. Bilo joj je vidno neugodno i gledala je u pod. Izvinite ali nemam novac da vam platim. Nikad nisam ni imala, lagala sam jer nisam znala kako da položim taj ispit i zaposlim se. Možda postoji način da vam platim nekako drugačije, rekla je dok je s vidnim znakom neugodnosti krenula rukom prema meni. Zaustavio sam je. Slušaj mala, nekako sam i mislio da će tako da se završi. Znam da si poštena devojka i da te samo beda naterala na nešta takvo. Ajde samo idi i neka ti je sa srećom.. .

Nakon mesec dana kad sam već bio zaboravio na nju čuo sam da neko zvoni na vrata. Otvorio sam vrata, a na vratima je stajala ona. Imala je osmeh od uha do uha. Uspela sam da položim i da dobijem diplomu. Čestitam rekao sam. Izvadila je bocu vina i rekla ajde barem malo da vas počastim. Pristao sam i pozvao je unutra. Lepo je izgledala u haljini koja je bila malo iznad kolena. Sela je na kauč i natočio sam joj piće. Seo sam preko puta nje u naslonjač. Pričali smo tako a ona je u jednom trenu namestila noge točno da mogu da joj vidim ispod haljine. Jasno se videlo da ne nosi gaće. Moj kurac je počeo da se budi. Videlo se da je pička friško izbrijana i verojatno s ciljem da bude napunjena. Nakon nekoliko pića otišla je na toalet. U povratku se zaustavila i bacila meni u krilo. Stavila mi je ruke oko vrata i rekla, ne mogu sa zamislim da sam ovako srećna. Zatim me je strastveno poljubila. Nisam ni želeo da se opirem već sam joj zavukao ruku ispod haljine i zgrabio njeu vlažnu pičku. Igrao sam se sa njom dok nije prestala da me ljubi. Kurac je bio potpuno napet i ona je to osetila. Ustala je i svukla sve sa mene te krenula da mi puši dok sam duboko zavaljen u naslonjaču. Nisam mogao dugo da izdržim hteo sam šta pre da ga metnem u nju.

Podigao sam je i skinuo sve sa nje. U idućem trenu već je sedila u mome krilu i nameštala kurac u pičku. Brzo sam ušao u njenu vlažnu rupu. Krenula je da mesi i nabija se. Ljubili smo se i grickao sam je po vratu. Koža joj je mirišala na ruže. Zgrabio sam je rukama za dupe i krenuo da se igram s njim. Polako sam se približavao njenom šupku u koji sam zatim zavukao prst. Uzdahnula je glasno i ubrzala tempo. Nije dugo izdržala i počela je da svršava. Naterao sam je da ne prestaje da me jebe i ubrzo sam svršio u nju. Jedva sam došao do zraka a ona je već nadrkala kurac koji je opet bio uspravan i krut.

Okrenula se leđima prema meni i namestila kurac na svoj šupak. Oprezno je krenula da klizi po njemu. Ušao sam duboko u nju i razvaljivao joj šupak. Nije mogla da se kontrolira i počela je da ponovo svršava. Nabijao sam je nemilosrdno dok je nisam ispunio toplom spermom u njenoj dubini. Bio je to jedan od onih momenata kada čovek koji puši zapali jednu i dođe sebi. Tih dana smo se često viđali i trošili kao zečevi. Moram da priznam da su mi to najbolje doba u životu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija