Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

IPAK JE NOVA GODINA

Bližio se kraj prosinca, a zbog pandemije bili su zatvoreni svi lokali, restorani pa čak je bio zabranjen doček i na otvorenom prostoru. Moja supruga Tamara i ja nakon niza godina dočeka Nove godine za ovu morati ćemo ostati doma, a još je veća nesreća što nećemo moći dočekati novu niti u stanu sa našim starim prijateljima Ivanom i Jasnom koji su zbog Ivanovog posla morali preseliti u drugi grad. Par dana prije kraja godine Tamara mi je rekla kako se je čula sa Jasnom koja nas je pozvala da Novu godinu dočekamo kod njih. Nekako mi se nije išlo niti dalo voziti autom 100 km. da bi dočekao novu. Međutim Tamara mi je rekla kako bi kod njih proveli cijeli vikend jer je Nova godina padala u petak te bi nam još ostala dva dana koja bi proveli kod njih, a usput bi vidjeli kako su namjestili stan koji su dobili od Ivanove firme na kraju sam pristao i složio se sa Tamarom.
Kako imam nekoliko slobodnih dana tako sam uzeo slobodno 31 kako bi bez nekakvog presinga stigli do Ivana i Jasne, kod njih smo stigli negdje oko 19 sati, došli bi i ranije da nisam morao čekati Tamaru koja se pola dana spremala za doček, Tamara se sredila kao nikad, crnu večernju haljinicu sa velikim razrezom na njenim sisama, crnim čarapama koje je zakačila sa halterima, crnim štiklama koje su podizale rejting njenim sexy nogama ma jednom riječju bila je prava sex bomba. Nisam joj mogao odoljeti i morao sam je malo primiti od pozadi i pomilovati sise i guzicu, bio sam iznenađen jer nije nosila grudnjak tako da su njen sise bile nesputane za gaćice nisam bio siguran jer me odgurnula pa mi rekla kako će za to biti vremena dragi.
Kad smo stigli do Ivana i Jasne oni još nisu bili spremili, Jasna je upravo izašla iz kupatila omotana samo ručnikom, moram reći da je Jasna bila prava sex bomba o kojoj sam često maštao kako ju jebem, ali zbog Ivana koji je moj stari prijatelj nisam ništa htio imati sa Jasnom. Ivan i ja otišli smo u dnevni boravak popiti piće, a Tamara i Jasna otišle su u spavaću sobu kako bi se Jasna obukla, a Tamara joj asistirala. Kada su njih dvije ušle u dnevni boravak nas dvojica zinuli smo kao ne spašeni jer Tamara i Jasna su se obukle u minice koja je bila još i kraća od prvobitne Tamarine haljinice imao sam osjećaj da su se njih dvije namjerno tako obukle kako bi mi pasli oči na njihova tijela. Nakon večere i dvije boce crnog vina atmosfera je postala puno slobodnija i opuštenija. Na tv je bio nekakav Novogodišnji program na kojem je svirala muzika pa me Tamara molila za ples kako se meni nije plesalo Tamara je uhvatila za ruku Ivana, na tv je počeo svirat nekakav sentiš uz koji su njih doje počeli plesati, Jasna je glasno rekla; " Ma vidi ti njih kako se samo stišću jedno uz drugo". A tako je i bilo, Ivan je Tamaru privio k sebi i svoje ruke spustio na njenu guzicu. U tom me Jasna uhvati za ruke i naglo povuče govoreći mi da im ne ostanemo dužni te smo Jasna i ja počeli plesati pored njih, a kako je Ivan držao guzu moje Tamare tako sam ja isto držao guzu njegove Jasne.
Meni se tako stisnut uz Jasnu počeo dizati kurac, sudeći po smješkanju Tamare i Jasne bilo je i više nego očito da se kurac digao i Ivanu, a one su se samo savijale oko nas i mrdale guzicom. Kada je muzika prestala svi smo sjeli na veliku kožnu garnituru, Tamara i Jasna bile su između nas Jasna kraj mene Tamara kraj Ivana, pokušao sam malo sakriti dignuti kurac, a njih dvije su se počele igrati sa nama povremeno prebacujući s noge na nogu kao u filmu Sharon Stone i dizale svoje minice tako da su se vidjele gaćice i halteri. Pitao sam ih što to rade, obje su u isti glas kazale kako dižu atmosferu, a na to se ja nasmijem i kažem Jadranki kako nije samo dignula atmosferu nego još nešto drugo, a ona samo reče kako mora da provjeri te stavi ruku na moj kurac nasmije se i kaže stvarno smo digle još nešto osim atmosfere da baš da vidim kaže Tamara pa zavuče ruku u Ivanove hlače i kaže Jasni kako je i tu ista situacija. To je bio znak da ih obojica počnemo ljubiti i hvatati svuda po tijelu. Tamari i meni susreo se pogled ja joj samo namignem i kimnem glavom što joj je bio znak i onda povuče Ivanove hlače zajedno sa boksericama gače do koljena da lakše dohvati njegov kurac zatim se spusti dolje na koljena i strpa Ivanov kurac u usta pritom je gleda u mene kao da traži dozvolu jedva sam joj uspio klimnuti glavom jer je Jadranka skinula gornji dio minice i grudnjak te stavila svoju sisu u moja usta, ja sam odmah počeo da joj ih sisam, nisam više obraćao pažnju na Tamaru i Ivana već sam se posvetio Jasni kojoj sam skinuo tangice i milovao pičku dok sam još uvijek sisao njene bradavice, a ona je meni drkala do bola tvrdi kurac. Jasna je legla na leđa povukavši mene i samo rekla stavi mi ga i jebi me ne mogu više izdržati. Ja sam joj raširio noge i počeo lagano gurati kurac u njenu pičku koja je već bila jako vlažna i počeo je jebati, Jasna je počela da se uvija i glasno stenje. Bacio sam pogled na desno da vidim u kojoj su fazi Tamara i Ivan tada sam vidio moju Tamaru na koljenima, a Ivan na naglo ulazi i izlazi sa svojim kurcem, a ona samo stenje viče da ju jebe još jače. Poslije nekoliko minuta svi smo svršili, a Ivan i ja svršili smo duboko u njihove napaljene pičke.
Ostali smo tako goli malo pili i zezali se, na televiziji je počelo odbrojavanje Sretna nova čestitali smo si i izljubili. Zatim je Jasna pitala Tamaru što bi željela za Novu godinu, a Tamara kao iz topa odgovori dva kurca i počne se smijati. Ja joj kažem kako sada to barem to sad nije problem i povučem Tamaru na sebe ona je odmah znala što hoću, Tamara me je prekoračila i pičkom se nabila na moj kurac te čekala Ivana da svoj stavi u njen šupak. Malo je trebalo da ga Ivan gurne do kraja, kada smo Ivan i ja uskladili ritam počeli smo Tamaru odvaljivati od kurca. Dok smo je tako nas dvojica jebali Jasna se nekako namjestila iznad mene stavila mi vibrator u ruku rekavši mi da joj ga stavim u šupak što sam ja i napravio, a svoju pičku nekako ja namjestila na Tamarina usta te ju je Tamara počela lizati i gurati joj svoje prste. Nakon nekoliko minuta Tamara počne da se trese i glasno svršava. Kada se smirila skinula se sa naših kurčeva i na njeno mjesto došla je jasna koja se leđima okrenuta meni svojim šupkom spustila na moj kurac i čekala Ivana da joj svoj gurne u pičku, uskladili smo ritam i počeli obojica da razvaljujemo jasnu. Sve to vrijeme dok smo jebali Jasnu Tamara si je gurala vibrator kojeg je malo prije imala Jasna. Nakon nekoliko minuta i Jasna je počela glasno svršavati, a za njom Ivan i ja puneći je spermom u obje napaljene rupe. Ivan i ja kada smo svršili samo smo sjeli na garnituru da dođemo do daha, a njih dvije kao da su tek krenule pa su počele da se međusobno ližu i jebu u pozi 69. Gledali smo njih dvije kako uživaju jedna u drugoj, a ja sam samo pomislio na onu narodnu izreku kakav ti bude prvi dan u Novoj godini takva će da ti bude cijela, a vikend je tek počeo.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 8338

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija