Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Irena mama od moga druga!

Ova priča desila se prošle godine dok smo bili na raspustu. Ja sam imao društvo od nekih pet drugara među kojima je bio i Ante. Ante se tek bio doselio u naš kraj iz Austrija sa svojom mamom Irenom nakon što se rastavila od njegovog oca. Irena je bila jako zgodna žena za svoje godine. Iako je imala skoro četrdeset godina, toliko je dobro izgledala da joj niko nebi dao toliko. Imala je jako veliku plavu dugu kosu, grudi ogromne kao i njenu savršeno oblikovani guzu. Palila nas je jako sve u društu.

Mnogo puta bi drkao na nju a mislim isto tako i svi moji drugari. Družili smo se sa Antom iskreno samo da bi mogli doci do njega doma da vidimo njegovu mamu kako izgleda. Pošto je bilo ljeto i ona bi se malo komotnije oblacima tako da bi njeni atributi dolazili do izražaja. Voljela je da nosi po kuci gore majice sa velikim dekokteom da bi se istakla njene velike sise u koje smo mi svi gledali kao opijeni a dolje bi nosila uske helanke tako da bi se jako lijepo oslikava njena guza i pica.

Kada bismo je videli u tom izdanju odmah bi morao otici do wc da ga izdrkam. Ona je jako dobro znala da nas iznenadi i nekoliko puta bi nosila majicu bez brusa tako da bi se njene velike bradavice ocrtale na majici. To bi izazvalo momentalno reakciju u našim gaćama i jako bi se dobro videle izbočine na njima. Kasnije sam saznao da je ona jako uživala u svemu tome i da joj je jako godilo to što smo je mi gutali pogledom. Sve se to odvijalo tako do jednog popodneva gde sam ja morao doći kod Ante.

Pozvonio sam na vrata, koja mi je nakon par trenutaka otvorila njegova mama ogrnuta u bade mantil. Ispričala mi se kako se ide tuširati a da je Ante u njegovoj sobi igra igricu i čeka me. Zahvalio sam joj se i otišao do njega. Dok smo igrali počeo sam da zamišljam kako izgleda dok se tušira.Nisam mogao više izdržati nego sam rekao mi kako moram u wc. Došao sam ispred vrata i odlučio da virim kroz ključaonicu. Uspio sam da vidim je golu kako voda pada po njenom golom tijelu. Vidio sam te njene velike sise i dlakavu picu.

Mislio sam da će mi kurac eksplodirati. Uspio sam da ga izvadim iz šorca i čim sam ga dotakao koliko sam bio napaljen svršio sam po vratima wc. Uplašio sam se i pobjegao natrag u sobu. Nedugo zatim se vratila i ona pitajući nas da li nam nešto treba. Rekli smo da ne i ona je otišla u svoju sobu. Ja sam nedugo zatim otišao ponovo do wc. Na vratima nije bilo tragova moje sperme. Čim sam ušao na korpi za veš sam ugledao njen veliki crni brus i čipkaste gaćice. Uzeo sam ih u ruke i počeo da miriše.

Dok sam ih mirisao izvadio sam kurac i počeo drkati.Bio je tvrd kao kamen. Toliko sam se uzbudio bio da sam zaklopio oči i snažno počeo drkati. Nisam ni primijetio da je ona polako ušla. Kada sam je vidio skamenio sam se. Zbunio sam se toliko da sam pokušao da prekrije rukom moj dignuti kurac. Ona se počela smijati govoreći mi da sam jako nevaljao. Nisam znao šta da radim. Zatim mi je polako prišla i uzela ga u ruku. Rekla mi je da imam jako lijep kurac. Počela mi ga je polako drkati. Bio sam na sedmom nebu.

Moj kurac u njenoj ruci je narastao do maksimuma. Polako se spustila na koljena i tada sam osjetio vreli dah na njemu a zatim i njene usne. Polako ga je počela uvlačiti unutra. Pušila mi je jako dobro kurac. Lizala mi ga je cijelom dužinom od jaja do glavića. Dok mi ga je pušila rukom mi je masirala jaja. Bio sam jako napaljen.Videla je da neću dugo još izdržati. Skinula je bade mantil sa sebe i ostala potpuno gola. Uzela ga je u ruku, privukla njenim velikim sisama i počela snažno drkati.

Nije joj mnogo trebalo i ja sam špricao spermu po njenim sisama. Pohvalila me je kako imam mnogo sperme u jajima. Potom mi ga je stavila u usta i oblizala ga. Tada sam pomislio da sam gotov ali ona se samo naslonila na kadu i rekla mi da je sada moj red da ja nju ližem. Spustio sam se na koljena i počeo joj lizati dlakavu pičku. Imala je najljepši ukus. Dok sam je lizao ona je svojim rukama mijesila svoje sise i lagano stenjala. Bila je i ona jako napaljena. Počeo sam da je tucam jezikom a ona sve više da blaži i jače da stenje.

To je trajalo dobrih još deset minuta sve dok nije svršila. Kada je napokon došla sebi rekla je da je ovo tek početak našeg druženja.Tako je i bilo nadalje.. .

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 9579

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija