Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ispovijest moje kolegice

Ovo je priča moje kolegice s kojom sam u uredu. Ona se zove Jovana i radimo zajedno oko 10 godina. Ima 34 godine, udata je i ima 5-godišnjeg sina. Inače smo jako dobre prijateljice, kad se ona zaposlila, ja sam već dugo radio u firmi i dobro sam je prihvatio, uveo u posao i ona me jako cijeni i poštuje. Pričamo o svemu i svačemu, tako da sam uvijek upoznat ako ona ima problema, bez obzira da li su službeni ili privatni, i uvijek joj pokušavam pomoći ako mogu. Dobro izgleda, nije ljepotica, ali uvijek pazi da bude dotjerana i našminkana. Srednje visine, malo većih grudi, zaobljene zadnjice, malo širih bokova.
Ono što ću vam reći dogodilo se nakon osmomartovske ekskurzije na koju je otišla. Suprug je uplatio sedam dana u Parizu za 8. mart, naravno sam, jer je dogovor bio 8. mart.

kad se vratila bila je jako sretna i rekla je kako se lijepo provela. Međutim, nakon nekoliko dana primijetio sam kako je postala sve umišljenija. Nakon desetak dana pojavila se na poslu, nekako blijeda, neispavana i nekako u panici. Znao sam da nešto nije u redu, ali bilo je malo čudno jer nije ništa rekla. Obično bih odmah saznao za sve njezine probleme, čak i ako su romantični i seksualni, budući da je bila vrlo otvorena prema meni i imala puno povjerenja.
“Kolegica, što je s tobom, već neko vrijeme te gledam kao da nisi svoja, pogotovo danas?”, pitam je.
“Uh, ne znam što da vam kažem, sinoć sam opet bila na testiranju, već drugi dan zaredom pokazuje da sam trudna” rekla je i suzila oči, bila je spremna zaplakati.
Prišao sam joj i zagrlio je.


"Pa zar to nije lijepo, čemu tolika nervoza, trebaš se radovati tome", rekao sam
Inače, bila sam svjesna da već nekoliko mjeseci pokušavaju dobiti drugo dijete, ali sada mi je bilo potpuno nejasno što se događa.
- Ne mogu sad, imam puno toga za pričati, ali ako imaš vremena, možemo poslije na kavu pa ću ti sve ispričati - rekla je.
"Uvijek ću naći vremena za tebe, u redu je, idemo", rekao sam malo je tješeći
Prošlo je radno vrijeme i otišli smo u kafić. Donijeli su nam kavu i piće, pa je krenula priča.”
"Znate, već neko vrijeme pokušavam zatrudnjeti, tako da gotovo svaki dan imamo seks s mojim mužem, ponekad i nekoliko puta. Kad sam bila u Parizu, hotel mi je bio gotovo u centru. Prvih dana , kad smo išli u šetnju, vidio sam sex shop u blizini hotela.

Kako nikad nisam bio u takvom dućanu, pomislio sam kad je već tu da uđem i pogledam što se nudi, pa možda nađem nešto zanimljivo za kupiti. Ušli smo ja i još jedna žena, s kojom sam se upoznao tih dana, i kako smo se našli u priči, svuda smo išli zajedno. Ušli smo i gledali sve te vibratore i šta ja znam kakvih stvari ima. Nas dvije smo izgledale izgubljeno, pa nam je prodavačica prišla da nam ponudi što imaju. Pošto sam ju jedina razumjela, ova prijateljica nije govorila finski, rekla sam da ćemo samo razgledati, ali je bila uporna pa mi je rekla da imaju i gloryholes, pa mi je objasnila kako mogu zadovoljiti se u mraku, s nekoliko muškaraca, dva sata za samo sto eura. Samo sam se nasmiješio, zahvalio joj što je bila tako fina i otišli smo iz trgovine ili što već.

Bio je to četvrti dan zastoja. Kako nisam imala seks pet dana, bila sam nekako prenapeta, pošto sam prije dolaska imala seks svaki dan. I tako, ne znam što me spopalo, ali odlučila sam nakon večere, kad obično svi odemo u sobe i spavamo, probati tu slavu. Mislio sam se poseksati sa strancem kojemu ne vidim ništa osim organa, a za dva sata, koliko je ponuđeno, biti potpuno zadovoljen svojim potrebama za seksom. Računala sam da bih trebala dobiti menstruaciju kad dođem kući, pa imam neplodne dane, pa nema straha da će me netko ovdje zatrudnjeti. Nakon večere otišao sam u sobu, malo se sredio i otišao. Ta prodavačica nije bila u smjeni, sad je to bio crnac. Bez puno oklijevanja sam mu rekla da želim slavu, platila sto eura, a on se nasmiješio, dao mi ključ i ponudio kutiju kondoma za dvadeset eura, malo sam razmišljala, ali ne znam za što razloga, odbio sam.

Nikad prije ih nisam koristio, pa neću ni sada. Ne znam gdje mi je bila pamet, ali evo je. Crnac me zatim uputio kamo trebam ići. Uzeo sam ključ i ušao u kabinu. Kućica negdje možda dva sa dva, na jednom zidu ili kako već, jedna malo veća rupa i dvije malo manje sa strane, jedna fotelja i prekoputa na drugom zidu, ekran na kojem kad sam ušao vrte se pornice. . Zatvorio sam vrata, zaključao se i skinuo jaknu. Taman sam sjeo u fotelju, na povećoj rupici pojavio se crni kurac koji je bio polukrut i malo je visio preko velikih muda, ali bogami je bio dosta velik i nije tako krut. Odmah sam ustala sa stolice i pomilovala ga rukom. Skinula sam sve sa sebe, ostala potpuno gola i privukla fotelju malo bliže, sjela na nju i uzela ga u usta. Iz rupa koje su bile sa strane izašle su dvije ruke do lakta, ali različite, ne od istog čovjeka, i dok sam sjedila, počele su me dirati tražeći moje grudi.

Brzo su ih pronašli i dok sam pušio, mazili su me. Bila sam jako napaljena, nepoznati ogromni kurac u ustima, nepoznate ruke na grudima. Osjetio sam kako pravim lokvu ispod guzice, na toj fotelji. Kako mi se ukočio u ustima, ustala sam i smjestila se ispred njega te podigla jednu nogu na fotelju da mi bude udobnije, da ga ona osjeti što dublje u sebi. Zgrabila sam ga rukom i gurnula u sebe. Kako je bio velik, polako sam ga gurala u sebe i osjećala kako me širi, gura ga u sebe. Malo po malo osjetila sam njegova jaja na guzici i počela ga vući. Te dvije ruke su se povukle i izašle su druge, sad valjda njegove, koje su me zgrabile za bedra, tako da me sad vukao na kurac”.
Zastala je malo, napila se pića i pomaknula guzicu, a moj se kurac skroz ukočio dok je pričala.

Nastavila je:
Čupao me je tako ne znam koliko dugo, ubrzavao, usporavao, dolazila sam nekoliko puta, odjednom se zabio u mene i čula sam neke prigušene uzdahe, počeo je svršavati u mene, zajedno sa mnom. Nisam ni bila svjesna kako sam si to dopustila, ali kako sam bila napaljena, uopće me nije bilo briga. Kad se ispraznio u mene, izvukao se, a ja sam još malo ostala pritisnuta uza zid, gledajući se između svojih nogu, dok je njegova sperma tekla niz njih, izlazeći iz mene. Tek malo sam došao k sebi, osjetio sam kako ukočeni kurac opet ulazi u mene. Čim ju je obukao, ponovno sam osjetila ruke na bedrima. Drugi kurac me počeo zajebavati. Mislim da je ovaj bio malo tanji ali duži jer sam u sebi osjetila kako mi pomiče maternicu prema trbuhu kad bi je ugurao do kraja, a i glavićem mi je malo proširio cerviks.

I ovaj me parao ne znam koliko dugo, ali sigurno još dulje od prvog. Opet sam svršavao kao lud, potpuno izgubivši razum. Kad se konačno zabio u mene do kraja, osjetila sam da mu je glavić čak malo zašao u grlić maternice, koji mi je bio potpuno zabijen u trbuh, pa me počeo puniti direktno u nju. Kad je završio, izvukao ju je, ali ruke su mu i dalje bile na meni. Treći je odmah ušao u mene, ali sam tada osjetio kako mi se maca skroz raširila, mislim da je bila na rubu da se pukne. Malo me boljelo, ali kako je glavić ušao, odmah sam došao. Nikada mi se nije dogodilo da svršim istog trenutka kad kurac uđe u mene. Dok sam dolazio, osjetio sam kako me te ruke puštaju, ali nakon nekoliko trenutaka druge su me zgrabile i povukle sve do sada najveće.

Dok mu je glavić bio širok, osjećala sam kako mi gura maternicu u trbuh i istiskuje spermu kojom me maloprije napunio. Ovaj me već potpuno zajebao, svršavala sam u valovima, jedva sam dolazila do daha, ali osjećala sam da želim da zauvijek ostane u meni. Ne znam sta je radio, vadio ga je do kraja, pa bi ga nabio do kraja, pa me jebao polako dok nisam poludela, pa brzo, a ja sam toliko vrištala da mislim čuli su me čak i oni u hotelu, a ne ovdje u dućanu. Na kraju je nakon nekog vremena počeo svršavati, ali nije zapeo prije njega, nego je bio u meni, pa ga je izvadio i poprskao po meni, pa opet unutra i tako je ostao neko vrijeme, pustio je ruke i ispao iz mene kad je malo omekšao. Sperma je pojurila iz mene i kapala po podu dok sam bila tako razodjevena."
“Oprostite, molim vas, stanite ovdje, moram na WC, pa nastavite kad se vratim”, rekao sam i brzo ustao da ona ne primijeti moju izbočinu.


Nastavlja se

Ocjena priče

N/A

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija