Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Izgubljeni u šumi

Jednog dana dok sam šetao kroz ulice grada naišao sam na mali plakat na kojemu je pisalo "da za sve koji su zainteresirani za kampiranje i prirodu da se jave na telefon" pomislio sam kako je ovo dobra odluka da se malo odmorim od napornog posla i gradske buke, da odem u prirodu i uživam. Nazvao sam broj koji je bio priložen tamo i dogovorio se sa placanjem. Spakovao ono naj nužnije i pošao prema mjestu gdje se nalazio kamp. Kad sam došao tamo odmah me je uputila jedna lovo čuvarica u moj šator.

Lijepo sam se smjestio i izašao na ručak. Nakon ručka svi smo sjeli oko vatre i pričali do navečer a zatim smo svi otišli u svoj šator na spavanje. Drugo jutro smo se ustali rano ujutro jer smo imali u planu da cijela grupa prošeta kroz šumu, na čelu grupe je bila ta lovo-čuvarica i još jedan šerif sa njom. Nakon dosta pređenih kilometara stao sam malo da se odmorim. Dok sam se tako odmaro grupa je nastavila da hoda i tako sam se u neku ruku, moglobi se tako reči i izgubio. Luto sam tako satima dok nisam čuo glas od one lovo čuvarice. Uzvratio sam je kako bi znala gdje se nalazim, kad je došla upitala me je kako sam se uspio tako izgubiti. Ja sam joj ispričao kako sam stao na sekundu da se odmorim a grupa je samo odjedamput nestala. Samo se nasmijala mojoj blesavošču i namignula i rekla " aj prati me znam kako se vratiti do grupe".

Ali jedna čudna stvar je bila to što nije krenula iz onog smjera odakle je stigla neko obratno. Ali ko sam ja da sudim.. . Prošlo je dosta vremena otkad smo počeli da hodamo i več se počelo spuštati sunce na horizontu. Upito sam ju jel zapravo zna gdje je grupa.. . Ona je samo odgovorila brzo da zna. Još je prošlo nekoliko vremena a ja sam znao da nas ne vodi do grupe jer da idemo pravim putem zasigurno bi več našli ostatak grupe. Zato sam je zgrabio za ruku i upitao " jesi li sigurna da idemo pravim putem, ili je nešta drugo u pitanju". Ona se samo nasmijala i rekla da ču vidjet. Prošli smo još nekoliko koraka do jednog velikog stabla. Zatim je rekla da sjednem i da se naslonim na deblo. Nisam znao zašto je to točno ali sam je poslušao i sjeo sam. A ona je počela pričat umiljatim glasom kako.. . kad me je vidjela htjela je da skoči na mene i da neče propustit ovaku dobru priliku. Sjela mi je u krilo okrenuta licem prema meni i počela se trljat od moj kurac. Zatim je otkopčala košulju i grudnjak a iz grudnjaka su izašle dvije velike sise i rekla mi je da joj počnem krickat i lizat bradavice.

Dok sam je tako lizo bradavice ona se sve vise počela trljati a moj kurac je sve više i više rastao. Onda se odmakla i otkopčala mi šlic i izvadila kurac i počela ga pušit. Radila je tako dobro jezikom i usnama da mi je to bilo najbolje pušenje ikad. Nakon nekoliko vremena je digla glavu i rekla onako kroz zube da hoče da ga je turnem najdublje što mogu i počela da skida hlačice. Zatim je sjela na kurac i vrisnula. Bila je tako uska da sam jedva ušo u nju. Počela je da skače i da vrišti i samo je govorila da hoće još i još. Ne mogu vam ni opisati taj doživljaj. Zatim se ustala i naguzila se na drvo a ja sam ga je stavio do kraja i opet je počela da vrišti. Nakon nekoliko vremena počela je govorit da če svršit a ja sam onda još jače počeo da je jebem.

U jednom trenutku se odvojila i počela se trest i svršavati po tlu. Rekla je da nestajem i da hoće još. Nakon toga je i mene tjeralo da svršim, naglo sam ga izvadio, svršio sa strane i stavio ga nazad u nju. Tako smo promjenili par poza a ona je samo uzdisala, vrištala i ponavljala kako hoče još. Prije nego što sam trebao drugi put svršiti pito sam je gdje hoče a ona je rekla da hoće moju spermu u ustima. Izvadio sam joj kurac iz pičke i stavio u usta i svršio. Toliko je bilo sperme da nije mogla više držat u ustima pa je morala ispljuniti. Zatim sam je uzeo i počeo trljati pičku da još jednom ona svrši i svršila je i to još više neko prvi put. Onako iscrpljeni od odličnog seksa obrisali smo se, obukli i krenuli prema kampu. Drugo jutro je bio gotov odmor a ona je došla uhvatila me za kurac, dala mi broj mobitela, poljubila me i šapnula na uho da je nazovem da ponovimo ono. To mi je bio najbolji seks u životu kojeg defitivno neću zaboraviti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija