Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

IZJEBANA OD POSLOVNIH PARTNERA MOGA SUPRUGA

Bila je zabava zbog strateškog spajanja partnerstva dvaju tvrtki, točnije tvrtka u kojoj je radio moj suprug na mjestu direktora jednog sektora tvrtke, a ujedno je bio zadužen za realizaciju partnerstva dvaju tvrtki. Zabava je bila u jednoj vili koju je organizirao vlasnik tvrtke s kojim je moj suprug potpisao ugovor o partnerstvu. Naravno na tu zabavu bila sam pozvana i ja, iako sam navršila 38 g. izgledam savršeno jer sam dugo vremena radila kao manekenka, a u dogovoru sa svojim suprugom kako oboje ne želimo djecu tako da mi je struk bio savršen, rekli bi savršenih proporcija. Zabava je trebala početi oko 21 sat u iznajmljenoj vili, za tu prigodu sredila sam se maksimalno, obukla sam se u usku crnu haljinu koja je bila lijepo pripijena uz moje tijelo ističući moju manekensku liniju sa povećim dekolteom, samostojećim čarapama i crnim cipelama sa velikom štiklom.

kada smo suprug i ja stigli na zabavu i kada sam malo razgledala okolinu i prostoriju, moram priznati da sam bila naj seksipilnija žena na zabavi da ne kažem najjebozovnija jer sam osjetila poglede ne smo muškaraca već i žena koje su se nalazile na toj zabavi. Došlo je vrijeme da se upoznam sa domaćinom, suprug me je upoznao sa Borisom koji je bio vlasnik te tvrtke. Boris je inače bio Rus koji je želio investirati svoj novac u tvrtku u kojoj je radio moj suprug. Boris nije bio nešto pretjerano zgodan, ali je znao sa riječima i komplimentima obraćati se ženama, a isto tako i meni. Boris je htio da nazdravimo i donio je tri votke, mome suprugu, sebi i jednu meni, nazdravili smo i popili na iskap. Kako je vrijeme prolazilo moj se suprug sve više laćao te votke i bio vidno sve pijaniji.

POčela sam ga upozoravati da malo uspori sa pićem, ali njegov odgovor je bio kako je napravio posao života te da se želi opustiti, a isto je savijetovao i meni. To "njegovo opuštanje" obilo mu se u glavu i već oko ponoći bio je toliko pijan da nije znao za sebe te se u jednom momentu samo srušio na nekakav kauč koji se nalazio u prostoriji i zaspao. Nisam znala što ću i htijela sam da propadnem u zemlju od silne sramote koju mi je upriličio moj suprug, onda mi je prišao Boris rekavši da će se on pobrinuti za njega. Pozvao je dvojicu tipova koji su očito bili njegovi zaštitari jer su obojica bili visoki i široki kao trokrilni ormar, uhvatili su moga supruga ispod ruku i odveli ga bez ikakvog problema u nekakvu sobu da tamo odspava i da me više ne sramoti. Boris je ostao sa mnom i neko vrijeme proveo u razgovoru.

nakon nekog vremena Boris me je poveo u razgledavanje vile govoreći mi kako je želi kupiti, i tako kroz priču s njim odjednom sam se našla u prostoriji u kojoj je bila velika garnitura na kojoj su sijedili ona dvojica krkana koja su nosili moga supruga te još jedan lik kojeg do sada nisam vidjela. Ostala sam u šoku okrečući se po sobi te se okrenula Borisu pitajući ga šta radimo tu? , iako je bio Rus pričao je dobro hrvatski te mi odgovorio;"pa znaš zašto, valjda ti je jasno da ćemo da se malo zabavljamo ja, ti i ova trojica mojih kolega". Ne razumijem o kakvoj zabavi je riječ pitam Borisa, "šta ti nije jasno" rekao je Boris i nastavio "ima da te izjebemo sva četvorica" rekao je Boris te su svi zajedno počeli da se smiju. Ne vrisnula sam i krenula prema vratima, ali me je jedan od onih krkana uhvatio za ruku i gurnuo prema Borisu, "slušaj može da bude milom ili silom;ali kako god biti ćeš jebena večeras" prijetećim glasom reko je Boris.

Kako je to izgovorio bez pardona zavukao je svoju ruku ispod moje suknjice i nabio mi svoj srednji prst u moju pičku. u početku bila sam sva u strahu, ali kako je sve više svrdlao srednjim prstom po mojoj pički počela sam se vlažiti i bila sve uzbuđenija zbog situacije u kojoj sam se našla, ubrzo su se pridružila i ostala trojica te su počeli da me hvataju svuda po mome tijelu hvatajući me za sise i dupe. Zatim me jedan od njih uhvatio za rame i spustio me na pod, prije nego što sam kleknula na pod u mojim ustima je već bio Borisov kurac koji mi je žestoko nabijao duboko u grlo, dok me Boris jebao u usta ostala trojica izvukli su svoje kurčine i drkajući ih čekali svoj trenutak. Boris je trpao svoj kurac u moja usta nekih 2-3 min. i naglo izvadio kurac iz mojih ustiju te je na njegovo mijesto došao drugi i nastavio tamo gdje je ovaj stao.

Klečala sam tako između njih četvorice nekih pola sata izmjenjujući njihove kurčine u svojim ustima. Zatim su me podigli i naguzili me na garnituru, Boris me je opkoračio podižući moju haljinicu i u sekundi strgao moje tangice. Razmaknuo mi je guzove i počeo da gura svoj kurac u moju šupak, kada mu je ušao glavić naglo je trznuo i zabio ga naglo sve do jaja, jauknula sam od boli i kako sam otvorila usta tako mi ga je jedan od onih gorila nabio svoj kurac u usta i jedino što sam mogla je da mumljam sa tim kurcem u ustima dok me Boris nemilosrdno jebao u šupak. Primala sam ta dva kurca nekih desetak minuta dok oboje nisu počeli da svršavaju gorila u moja usta , a Boris u moj šupak. kada su se obojica ispraznili izvukli su svoje mlitave kurčine i prepustili mjesto ostaloj dvojici.

Jedan je legao na garnituru i povukao me na sebe te sam ga ja prekoračila i on me nabio na svoju kurčinu i počeo jako da me jebe, tako me dobro jebao da sam počela svršavati kao luda i bio mi je jako lijepi osjećaj, zatim je prišao drugi i sjurio ga u moj šupak uskladivši ritam počeli su da me razvaljuju svojim kurčinama, pri svakom njihovom ubodu ja sam samo svršavala misleći da ću da eksplodiram od orgazama koji su mi dolazili u naletima kako su me ta dvojica razvaljivala. u tom silnom naletu orgazma i srasti totalno sam se pogubila i počela uživati kako nikad u životu te vrištajući govorila da me izjebu i da me napune svojim spermama. Ubrzo su njih dvojica skoro istovremeno da svršavaju duboko u mojim otvorima, to njihovo pražnjenje potaklo je i mene te sam počela i ja da svršavam zajedno s njima.

Kad su obojica svršili izvukli su svoje kurčine i pustili me da dođem do daha. Boris mi je dao čašu šampanjca te sam lagano ispijala dolazeći k sebi. kad sam popila čašu samo inicijativno kleknula sam na pod i pozvala svu četvoricu i ponovno im počela pušiti kurčine, za sekund su bili ponovno kruti i spremni za novu rundu. Njih četvorica jebala i punili me spermom do ranih sati, kada smo se već svi izmorili Boris me je odveo u sobu gdje je spavao moj suprug snom pravednika neznajući da su mu poslovni partner i njegovi kompići cijelu noć redali na njegovoj ženi.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija