Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Iznajmljivanje

Ljeto je . Moji su roditelji iznajmili apartman nekoj teti koja je došla sa mužmom i sa malim djetetom.
Odmah mi je ta teta zapela za oko nosila je micu imala je malo jače noge i čvrsto i zategnutu guzu.
Išli su svaki dan na plažu a ja bi je promatrao sa prozora navlačio kurac i zamišljao da je jebem u onu guzu , eh kako me samo palila.
Njezin suprug je pravi sretnik, a vidio sam na balkonu njezine čipkaste gačice svakakve boje crvene, roze , crne itd mogu mislit kako dobro stoje na njoj.
Pala je noć, legao sam u svoju sobu oni su bili apartman ispod nas čuo sam kako je jebe stenjala je kao luda vrata su im bila otvorena balkonska a ja sam izašao na svoj balkon i jasno se čulo da su to oni.
I taman kada sam htio uči u kuču vidim njih nisam ih baš najbolje vidio jer je bio mrak, izašli su na balkon ona se uhvatila za ogradu a on je jebao u žestoko, nisam mogao vjerovati .
Ona je pogledala prema gore poviše tj prema meni vidjela je mene a zatim brzo prestala , ja sam ušao brzinski u kuču a i oni su se maknuli sa balkona.
Sljedeča noć čuo sam opet njezino stenjanje jebao ju je svaku noć bila je neka žestoka kurvica.
Sljedečeg jutra tata me je spremio da nešto odnesem toj teti pokucao sam na vrata ona mi je otvorila i rekla da uđem tu su bili samo ona i dijete nitko više.
Zahvalila mi se , bila je tako ljubazna i nekako jebizovna nezasitna.
Odmah mi je pitala da li mi smeta što ona i muž vode ljubav i što je ona tako glasna bez dlake na jeziku je bila , odgovorio sam da mi ne smeta a onda me je rekla stvarno u začudnjenu ? Je li te to pali?
Bio sam šokiran pitanjem pocrvenio sam sav a onda pitao zašto to mislite?
A ona če na to zato što dosta njih to pali, kada je to rekla kao da mi je dala zeleno svijetlo.
Ja sam šutio a ona je počela me ispitivati pa da li tvoja cura jako vrišti kada vodite ljubav , rekao sam da nemam više cure da sam prekinuo i da me veze više ne zanimaju samo se iživciram.
Pogledala me je onako približila se mene a možda ti treba seks da malo opustiš te kočnice.
A zatim počela me jednom rukom preko majice mazit približila je svoje usne što više mojima a zatim rekla vidio si me na balkonu kako se jebem sa mužem je li tako ? Uzela je moju ruku i stavila na njezinu guzu ja sam čvrsto uhvatio odmah je rekla uhvati me i sa drugom neče ti ništa biti.
Gurnula me je na kauč otkpčala mi hlače izvadila kurac koji je več bio krut osjetio sam kako ustima je krenula prema kurcu osjetio sam topli zrak i njezin jezik.
Pogledao sam prema djetetu ali djete je spavalo kao top , moj kurac je bio skroz obojan u crveno zbog njezinog karmina .
Ona je počala divlje počela je žestoko pušit i rastezat kurac i jaja , grkljala je tako da sam mislio da če se ugušiti.
Kada bi ga izvadila na par sekunda slina iz njezih usta se cjedila niz bradu bila je sva od znoja maskara joj se razmazala po kapcima izgleda je kao mala prava droljao , također nekad bi ga znala izvadit i lupala bi sebi po licu i usnama.
Bila je na koljenima mislio sam da če joj minica ona rasparati koliko joj je u njoj guza iskočila dok mi je pušila.
A onda se skinula skroz popala se na kauč stajal stoječke ja sam sjedio , ona je stavila pičku na moje lice i govorila liži uhvatio sam je čvrsto za guzu i počeo joj lizati pičku , mogla je svršiti i previše.
Iz pičke su sami mlazovi bili i to sve po mom licu , dosta sam se i nagutao toga.
Sve je bilo mokro od nje stavio sam kurac u toplu picu počeo da jebem a ono ona već svršila ispade kurac iz njene pičke , ja ga vratim i opet je jebem trljala je klitoris i vrištala jako iz pičke opet mlaz i opet mi ispade kurac.
Naguzila se ja sam je jebao u guzu eh kako je samo dobro bilo baš onako kako sam i zamišljao nabijala je svoju čvrstu guzu što jače na moja jaja , djete je plakalo i vrištalo ali rekli smo idemo do kraja počeo sam jače i jače ona je trljala klitoris i opet svršila.
A onda je i meni došlo da svršim rekao sam joj da klekne a onda poprskao njezino lice bila je sva masna i razmazana od njezine sline, šminke , znoja i od moje spreme .
Otišla je brzo umirila dijete a onda otišla umiti se čuli smo zvono brzo sam se obukao to je bio moj tata koji je pitao nju da li sam joj ostavio ono što je poslao , čim je tata otišao , otišao i ja .
Nakon nekoga vremena došao joj je muž i otišli su na plažu što sam mogao vidjeti kroz prozor.
Prošlo je dva dana nisamo se više seksali ja i ona ali kada je odlazila poklonila mi je svoje gačice da je se sjetim i da se malo zabavljam eh kako samo fno mirišu crvene čipkaste koje sam več vidio na štriku.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija