Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Iznenađenje prijateljice

Pozdrav.. Moja prića počinje od ranog djetinstva. Moja prijateljica ivana i ja poznajemo se od malih nogu kako smo odrastali tako sam se ja pretvaro u pravog muškarca s izraženim mišičima od svakodnevnog posla na imanju, ona u preljepu ženu plave kose i očiju, bujnih grudi i ljepo zaobljene guze.

Prolazile su tako godine i godine. Ni jedno od nas dvoje nije bio u nekoj ozbiljnoj vezi sve su to bile neke kratke vezice koje nebi trajele ni tri mjeseca. Između mene i ivane nikada ništa nije bilo, niti poljupca sve do jedne večeri. Ivana je živjela malo dalje od moje kuće viđali bi se skoro svaki dan i izlazili svugdje. Te većeri padala je kiša. Kad začujem svoj mobitel kako je zazvonio.

Stigla poruka naravno ivanina. U poruci je pisalo: hej ajde dođi do mene za sat vremena ako možes. Odgovorio sam: naravno upravo sam gotov sa svim obavezama za danas. Obavim tuš pa dolazim. I taman počnem razmišljati di bi mogli u grad po ovom kišnom vremenu kad opet poruka. U poruci je bilo e i da nemoraš se sređivati za grad ne ide mi se nigdje kad kiša pada. Obuci se normalno kao za po kući.

Tako je i bilo. Otiširao sam se obuko trenirku, majicu s kapuljačom obuko tenisice, sjeo u auto i uputio se k ivani. ulazim u dvorište i sve normalo kao i obično osim jedne stvari. Inače kad bi dolazio kod ivane ona bi bila u svojoj sobi slušala muziku ili spremala se oviso o tome dali idemo negdje ili ostajemo kod nje, a vrata bi mi otvorila njezina majka. Ovoga puta vrata mi je otvorila ivana i tu sam ostao paf. Dočekala me je samo ogrnuta ručnikom vjerovatno sam malo uranio pa se nije stigla obuči pomislih. Ulazeci u kuću onako sokiran od prizora kojeg sam vidio upitao sam ivanu. Roditelji ti nisu kod kuće. Odgovorila mi je: ne večeras smo sami roditeljima je godišnjica braka pa je tata izveo mamu i neće ih bit do sutra ujutro imamo cijelu kuću samo za nas dvoje. Penjajući se stepenicama do njezine sobe mislim si kad je rekla cijelu kuću samo za nas dvoje vjerovatno je mislila da možemo bit di god i da nam njezini roditelji neće smetati. Ali prevario sam se.

Stigavši na kat rekla mi je ti idi u sobu a ja ću do kupaonice obući se i osušit kosu do kraja. Otišao sam u sobu ništa sluteći. Iz navike zatvaram vrata za sobom. U sobi je svirala muzika odem za računalo i promijenim pjesmu sjednem na krevet i tipkam nešto po mobitelu. I prođu tako 3-4 pjesme i pitam se di je do sad pa nikad joj netreba toliko dugo. Zavalio sam se na krevet da malo protegnem noge. Bio sam tako 2 min i čujem ide ivana. Otvaraju se vrata sobe i imam šta vidjet.

Gledao sam od poda prema gore. Prvo što sam vidio to su bile njezine najsexy crne štikle. Na sebi je još imala crne mrežaste čarape, crno crvene haltere preko njih tangice i gore korzet u istoj kombinaciji boja. I naravno nisam mogao ne zamjetiti njezine preljepe bujne grudi. Imala je veliku sreću i imala je grudi broj 4 i naravno bila je našminkana ljepša nego ikad. Dok je ulazila zinuo sam tako jako da mi se vilica vukla po podu. Pitala me uz smijeh šta si zinuo nikad nisi vidio žensku ovako sređenu. Odma sam se otrijeznio i reko jesam ali ne tebe. Naravno dok mi se približavala onako sexy i zavodljivo kurac mi se odma digo a nije trebalo puno da se to skuži s obzirom da sam bio u trenirci.

Hodajuči tako prema meni reka je vrijeme je da naše prijateljstvo dignemo na veću razinu baš tako kao što se tebi digao. Došla je do mene ja sam sad već sjedio na krevetu ona ispred mene stoji i naginje se prema meni prima me za tvri kurac i pita jesi li spreman. Šutio sam ko zaliven bulječi u nezine sise. Dok sam buljio u sise kurac mi se stvrdnuo kao kamen i ona je to osjetila i rekla to ću smatrati kao pozitivnim odgovorom. Bacila me na krevet natrag u ležeci položaj, zajašila me i počela ljubit. Naravno prisato sam na sve. U jednom trenutku stao sam s ljubljenjem i pitao je jesi li sigurna u to što želis. Rekla mi je suti i uživaj u ovoj noći samnom ti si sve što mi treba. Kada mi je to rekla puko sam.

Počeo sam ju divljački ljubit i uhvatio sam ju za guzicu i mjesio joj guzove. Odjednom se digla zgrabila me za majcu i rekla ustani i svlaći sve sa sebe. Ona je do toga sjela na stol. U sekundi sam se svukao i navalio na nju. Počeo sam ju ljubiti jednom rukom sam juj digao nogu a drugu ruku sam joj uvalio u tangice i počeo ju lagano prstenjačiti dok je ona za to vrijeme meni počela drkati. Kako sam ja pojačavo ritam tako je i ona. Nije ni prošlo tako pet minuta oboje smo svršili istovremeno. Svršila mi je u ruku a ja njoj po nozi i malo po korzetu. Reka je nista strašno dohvatila ručnik i obrisala se. Nastavili smo dalje svukla je tangice sa sebe i ponovo sjela na stol i rekla a sad dođi najdraži moj izjebi me onako divljački kako ti to znas.

Krenuo sam prema njoj usput uzevši kondom iz hlača kojeg sam uvijek nosio za svaki slučaj. Rekal je šta će ti to tako i onako ti neće biti dosta taj jedan jer želim da se jebeš i da me puniš svojom spermom cijelu noć uzela mi je kondom iz ruke i bacila ga na drugu stranu sobe. Približio sam joj se i opet joj digao nogu i prislonio kurac na njezinu vruču pičkicu. Počeo sam polako ulaziti u nju. Kada sam bio na pola rekla je sad polako imaš veliki kurac i nemoj me ozljediti. (nikad se time ne hvalim, ali u erekciji mi je 23 cm) poslušao sam je ali na kratko čim sam kurac gurnuo do kraja u njezinu vlažnu pičkicu počeo sam brzo pojačavati tempo.

Bilo je to jaće od mene da ju nabijam brzo i do kraja. Stenjala je i govorila to to to to jebi me kao drolju, razvali me zato sam te i zvala napuni moju pičkicu svojom vrelom spremom. Rascijepaj mi pičku svojim velikim kopljem. Stalno je govorila rečenice u tom smislu naravno kada je uspjela u razmacima između stenjanja. Proveli smo u toj pozi 10 min jebao sam je kao lud i svršio u njezinu pičkicu po njezinoj želji. Ona je tokom tih desert minuta uspjela 2 puta svršit. Izvadim ga van i krenem prema krevetu di sam ostavio gaće da se obučem. Uhvatila me za ruku i rekla alo šta to radiš rekla sam da me jebeš cijelu noc što znaći nema stajanja ni predaha. Željna sam tvoje kurčine i to mi moraš ispuniti. Bacila me na krevet i rekla ti si meni pokazao kako pravo muško nabija sad čes ti vidjeti kako pravo žensko zadovoljava. Ležao sam na krevetu, a ona se spustila dolje i počela mi pušiti kurac kao luda. Točno je znala što mi paše. Red drkanja red pušenja pa oboje isto vremeno i to je stalno ponavljala. Brzo sam svršio i napunio joj cijela usta svojom vručom spremom. Vidio sam kako se trudila da joj ni jedna kap ne promakne da svaku kap proguta. Iscijedila mi je kurac do kraja.

Digla se i rekla nije ti ovo kraj mili moj. Diži ga natrag u pravu formu. Dok je ona otišla isprati usta digao mi se ponovo jer gledajući kroz vrata tocno nasuprod su vrata od kupaonice koja su isto bilo otvorena i dok je ona bila nagnuta nad lavaboom da ispere usta kroz vrata su virile njene sexy noge i guza. Vratila se nazad i odma sjela na moj kurac. Nabijala se kao luda i stenjala još više nego prvi puta. Nije nista mogla niti izgovoriti. Moram priznati da je jako dobra u krevetu pogotovo dok je ona gore. Vrhunski miješa i nabija se. Tako nabijajući se na moj kurac nagnula se prema meni poljubila me i nanabila glavu među svoje sise. Lizao sam joj sise i mijesio kao tijesto. Lizao sam joj bradavice što ju je jos vise napaljivalo i mogao sam osjetiti kako svršava. Ubrzo nakon njezinog svršavanja i ja sam svršio. Napunio sam joj pičkicu drugi put i točno sam osjetio kako se moja sprema cijedi iz nezine pičkice jer kad sam svršio još se par minuta nabijala na moj kurac dok nije splasnuo. Sisla je s mog kurca i legla pokraj mene. Rekla mi je kako nikad u životu nije imala bolji sex od ovoga.

Digla se i rekla ajde da popijemo nešto sigurno si ožednio od tolkog napora. Ustao sam iz kreveta i spuštajuci se stepenicama prema kuhinji nastavili smo s pričom, rekao sam kako to za mene nije nikakav napor i da jako uživam s njom u sexu. Sjeo samzua zatol potpuno gol, a ona je još uvijek bila onako sexy obučena samo bez tangica. Donjela je vino i dvije čaše usput našaleći se ovo će ti dati snage za nastavak. Ispili smo nekoliko čaša vina i onda je sljedilo moje pitanje za kakav nastavak će mi ovo vino dati snage? Odgovorila je vrlo konkretno. I dok je odgovarala na moje pitanje ponovno mi je drkala kurac da se digne. Vidi usta si mi napunio jednom, moju pičkicu si napunio dvaput i sad je logično da čes mi morati guzu napuniti tri puta. Dok je ona meni odgovorila na pitanje kurac mi je bio dignut. Vrhunski je znala kako pokretima napalit muškarca. Zamolila me da ostanem sjediti i da se odmaknem od stola.

Približila mi se i počela me ljubit i krenula tako ljubeći me po tijelu sve niže i niže. Ponovo mi je počela pušit kurac. Ivana je u tome prava maherica. Nakon nekoliko minuta digla se i rekla tako sad je dovoljno vlažan da uđe u guzu. Okrenula se i laktovima naslonila na stol i naguzila se drito ispred moje face. Nisam mogao izdržati a da prvo ne zabijem glavu između njezinih guzova i ne poližem njenu pičkicu i guzu. Lizamo sam naizmjenično malo guzu malo pickicu. Vise sam se vremena zadržavao na pičkici i više puta sam joj gurnuo jezik u njezinu slasnu pičkicu punu njenih sokova. Kada sam joj dobro namazao guzu uzeo sam kurac i prislonio na rupicu. Krenuo sam polako ulaziti u njenu rupicu. Počela je uzdisati i stenjati. Govorila je: mmmmmmmm kako volim tvoj kurac imati u sebi ahhhhh. Kada mi je glavić usao u njenu rupicu ona se naglo nabila na cijeli moj kurac govoreči i vikajuči mmmmmmm ahhhhh a sad kreni polako ali naglo ubrzaj tempo to je ono što najviše volim. To sam i uradio ubrzao sam tempo i jebao ju kao lud. Uhvatio sam je za sise i nabijo na svoj kurac. Jedva je dolazila do zraka od mog nabijanja i njenog stenjanja tako da sam morao par puta usporiti tempo. Kada sam bio pri kraju ko da je znala da se bliži moje svršavanje stisnula je svoju guzu da bude uzž i usput da meni stisne kurac počeo sam joj punit guzu svojom vrelom spermom. Govorila je to to mi radi puni guzu svoje prijateljice puni ju ahhhhh mmmmmmm. Usljedile su još dvije ture nabiljanja jedna na stubištu prema katu i jedna pod tušem za kraj. Naše avanture su se nastavile i još uvijek traju kada bi god neko od nas dvoje bilo sam doma. Nismo u vezi i niko nezna za naše avanturice osim jedne naše zajedničke prijateljice koja je i sama bila u jednoj od njih. Nešto vise o tome u drugoj prići.

Hvala na čitanju. Nadam se da vam se svidjela moja prića i da očekujete nastavak. Lp

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija