Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Iznenadni posjet

Bio je običan dan. Ujutro sam ustao i spremio se za posao. Bilo je lijepo jutro i vidio sam da će biti dobar dan. Otišao sam na posao i na putu sam sreo jednu prelijepu gospodičnu. Nisam ju pitao za ime nego sam požurio na posao.

Došao sam u ured i cijelo radno vrijeme sam mislio na nju. Kolege su mi govorili da se skoncentriram na posao, ali jednostavno nisam mogao. Ta gospodična mi je stalno bila na pameti. Moj šef je to vidio i dao mi je taj dan slobodno.

Otišao sam s posla u svom automobilu i gle čuda opet sam naišao na nju u gradu. Rekao sam si: "Moraš se upoznati s njom". Zaustavio sam automobil i otrčao do nje. Predstavio se i rekao joj da mi se jako sviđa. Rekla je da se zove Mihaela i rekla je da ju nazovem kasnije te mi dala svoj broj.

Sav sretan otišao sam kući i istu večer ju nazvao, no ona se nije javila. Otišao sam spavati i ponovno ju probao dobiti ujutro. Opet se nije javila.

Prolazili su dani i više ju nisam viđao. Postao sam tužan, tražio sam ju, ali ništa.
Jedan dan otišao sam kasno s posla. Došao sam kući kad pred kućom stoji Mihaela. Moje srce je počelo ubrzano kucati i bio sam presretan što ju vidim. Bacila mi se u zagrljaj i rekla mi: "Oprosti što ti se nisam javila" te nakon toga briznula u plač. Rekao sam joj: "Sve je uredu, tu sam ja.". I uveo ju kući.

Objasnila mi je da ima problem sa bivšim mužem te mi zato nije odgovarala. Ponovio sam joj: "Sve je uredu, tu sam ja.". Ona mi je na to izustila potiho: "Volim te", na što sam ju poljubio. Uzvratila je poljubac i počeli smo se maziti.

Rekla je: "Mislila sam svaku noć na tebe" te potom skinula moju majicu i otkopčala mi hlače. Izvadila je kurac iz bokserica i rekla: "Ajme kako te želim". Počela ga je drkati i pušiti da se digne dok je u njenim ustima. Gledala me kako uživam i lizala mi kurac s pravom vještinom. Pitala me: "Dal ti paše"?
Odgovorio sam: "Ni ne znaš koliko".

Prestala ga je pušiti i prišla mi je usnama. Poljubila me, skinula majicu te otkopčala grudnjak. Zatim me poljubila još jednom i približila svoje grudi mojem licu. Počeo sam joj lizati bradavice i postajala je napaljenija. Ustala se te hlače i gaćice skinula izvodeći striptiz. Gledala me kako mi kurac pulsira.

Kad je skinula gaćice prišla je i počela mi opet pušiti kurac. Zatim je sjela na njega i počela se jako nabijati. Uzdisala je i rekla: "Ajme kako je dobro". Nastavila je stenjati dok se tako nabijala na mene. Za to vrijeme sam joj držao guzu onako čvrsto, a ona je malo usporila i prešla bi par puta prstima preko jaja.

Podigao sam ju i naslonio na leđa kako bi bila u misionarskoj pozi. Nastavio sam ju jebati, a ona je vikala: "Ahh...ah...samo ga nabi...jače...ah...ah...još jače...ahhh". Jebao sam ju tolikim tempom da ni sam nisam to vjerovao. Uživala je i uzdisala.

Rekao sam joj da ću svršiti i ona je rekla: "Vadi ga vann". Izvadio sam ga i ona ga je odmah stavila u usta i pušila dok nisam svršio. Svršio sam kao nikad do tad, a ona je sve uspjela zadržati u ustima te nakon toga progutala. Nakon što je progutala počela je još pušiti kurac kako bi ga cijelog očistila od sperme i njenih sokova i to sve je progutala.

Poljubio sam ju i rekao joj da ju volim neopisivo iako smo se tek upoznali.

Kraj :)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija