Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i Milica drugova mama!

Nakon što sam tucao prvi put drugovu mamu Milicu svaki put kada sam poželio da je tucam mogao sam. Iako je iz početka se protivila tome posle određenog vremena se privikla na mene i već sada mogu vam reći da je polako počela da me i želi. Svaki novi put sam poželio da oblači nešto drugo. Ovaj put sam poželio da nabavi crveni brus i crvene tange. Bila je na poslu kada sam je pozvao i rekao joj da me čeka odmah posle posla.

Kad je došla kući nazvala me je da dođem. Došao sam i na vratima me je čekala u crvenom brusu i gaćicama. Poljubila me je a ja sam je udario po guzi jako pitajući je da li to mene čeka. Rekla je da me čaka jako da je željna smijući se. Udario sam po guzi i rekao da krene u sobu da me čeka. Otišla je bez pogovora. Ušao sam u sobu skinuo se i rekao joj da ga stavi u usta odmah. Prišla je lagano i uzela ga u ruku, počela da ga drka i posle ga stavila u usta.

Nabijala se jako na njega. Želela je grubo. Uvlačila je kurac koliko je god mogla. Lizala ga je od glavića do jaja. Rekao sam joj da mi liže sad jaja. Dok ga je drkala rukom jaja je uvlačila u usta. Pušila mi ga je dobrih desetak minuta. Na kraju sam joj svršio u usta. Dok sam svršavao nisam ga htio vaditi iako se na početku bunila, ali nije imala kud morala je da guta. Nisam joj dao da prestane da mi puši kurac dok ponovo nije postao tvrd.

Skinuo sam joj brus i gaćice u jednom potezu. Rekao sam joj da mi se okrene jer je želim jebati otpozadi. Stavio sam joj ga na ulaz u pičku a onda joj ga zabio jako. Dok sam je jebao držao sam je za kosu. Volela je da je jebem grubo. Dok sam je tucao tražila je još jače da je jebem. Stenjala je jako i palila me govoreći jebi me jako dušo ja sam tvoja kurva, tvoja drolja, jebi me jako. Toliko sam se napalio da sam je jebao što sam jače mogao. U tom trenutku počela je da svršava.

Dok je svršavala počela je da vrišti od užitka. Iz pice su joj krenuli sokovi toliko jako da mi je kurac ispao iz njene pice. Pala je na pod da dođe sebi. Ja sam sad legao preko nje i ponovo ga stavio joj u pičku i počeo je jebati. Molila me je da malo da odmorimo ali nisam htio je poslušati nego sam ponovo počeo jako da je jebem. Dok sam je jebao moja jaja su udarala u njene guzove. Jebao sam je kao da mi je to poslednje u životu. Molila me je da usporim ali nisam se obazirao na to već sam je tucao koliko sam mogao.

Rekao sam joj da ustane i naguzi se uza zid. Raširio sam joj guzove i ponovo joj ga zabio. Dok sam je jebao držao sam je za sise. Ona je jako stenjala dok se rukama pridržavala za zid. Govorila mi je da je jebem još jače, da želi još moga kurca. To me je jako napalilo da sam je morao tucati što sam jače mogao. Ubrzao sam jako, njene sise su letile gore dolje dok je moj kurac širio njenu pičku.

Jebao sam je dobrih pola sata. Moja sprema se spremala da krene iz mojih jaja. Pošto je njena pička još uvijek bila uska moj kurac se spremao da se oslobodi sperme. Rekao sam joj da ću joj napuniti pičku. Protivila se ali sam rekao da ćuti i počeo sam da je špricam unutra. Nikada u životu nisam toliko svršio. Kada sam ga izvadio iz njen pice moja sprema je krenula iz njen pice da se cedi po njenim butinama.

Moj još uvijek kurac umazan od sperme i njenih sokova sam stavio ponovo u njena usta da ga očisti od sperme. Uradila je to sa užitkom i očistila ga pitajuću me kako se jebe njegova kurvica. Uhvatio sam je za picu na šta je ona jauknula i rekao joj da je bila odlična i da je od sada moja kurvica. Naredni put sam poželio da je jebem u guzu i to se i ispunilo.

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 17824

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija