Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i prijatelji u potrazi

Bila je subota dogovorio sam se sa prijateljima da navečer izađemo u neki klub da vidimo kakvih ženskih ima i popijemo koje piće standardna priča.
Noć je pala našli smo se svi nitko od prijatelja nije odustao da neće ići.
Šetali smo ulicom i gledali gdje je najbolji klub , ušli smo u jedan i čim sam ušao sudario sam se sa jednom curom i odmah me je uhvatila da plešem sa njom.
Prijatelji su ostali ukipljeni tako lako već a zatim su rekli da idu obić ovaj cijeli klub da vidi kakvi ženskim ima rekao sam uredu i počeo plesati s tom curom.
Plesao sam s tom curom bila je mrtva pjana nije samo ona već skoro svi i tako dok smo plesali uzela je moju ruku i stavila sebi na pičku ostao sam iznenađen sklonio sam ruku a ona je opet stavila.
Vidjevši da je to njoj u sklopu plesa počeo sam je trljati po pički i nastavio plesati a onda se okrenula i vrtila guzicom prema meni ja sam se pribio uz njezinu guzici i počeo trljati ona je mješala guzicom samo tako.
Druga muzika je počela svirati odustala od plesa i rekao sam joj šta je bilo a onda mi je rekla sjedi tamo na kauč poslušao sam je sjeo sam a potom je ona sjela na mene uhvatio sam je za guzove i počeli smo se žestoko žvaliti lizali smo se jezicima nenormalno osjetio sam taj alkohol iz njezinih usta.
A onda se okrenula leđima preme meni tako sjela i počela trljati uz savršenu muziku .
Rekao sam sebe moram da je kresne uhvatio sam je za ruku onako pjanu i otišao do wc u međevremenu vidio sam prijatelje s nekim curama vidjevši mene kako nju vučem za ruku i otvaram vrata od wc rekli su svaka čast.
Ušli smo odmah sam zatvorio vrata i zaključao ona se naguzila i ono droljasto rekla da je jebem počela se skidati ja sam na sekundu skinuo skinuo svoje hlače i počeo je zguza jebati , vrištala je samo tako što me je još više uzbuđivalo da još jača je jebem nije mogla biti na nogama pa smo pali na pod.
Stavio joj sam ga usta i jebao je usta stenjala je gušila se ali se vidi da joj nije prvi put a zatim sam joj svršio usta zagrcala se ali ga nije vadila , držala ga je petnaest sekundi tako htjela je svaku kap sperme pokupit a zatim ga je izvadila i glavić polizala i jaja da se ohlade malo.
Na brzinu sam se obukao ostavio nju onako golu otvorio vrata od wc i vidio jednog prijatelja da se žvali već sa nekom i ja sam njemu čestito.
A onda ova moja što sam je jebao nije mi dala mira htjela je da opet plešemo a ja se mislim dolazit ću češće ovdje možda neka druga bude.
Prijatelji su htjeli da idu već su umorni bili mantalo im se i ušli su ravno u krevet meni ova cura nije dala što je prijateljima bilo drago i govorili su e neka te tu , oni su otišli vidjevši da moram biti s njom pitao sam je da malo prošetamo ništao o njoj nisam znao a guzio sam je tek dok smo šetali saznao sam da se zove ivana.
I tako dok smo šetali sjeli smo na neku klupu nije bilo žive duše mrkli mrak uhvatila me je za vrat i počela me ljubiti mazili smo se što je mom kurcu nije puno trebalo da se nadigne opet smo isprobali zguza uhvatio sam je čvrsto za struk i rekao nećeš me pustit dok nedobiješ svoje dok sam ga nabijao trljao sam joj pičku svršavala je nenormalno a onda sam rekao sada je mene red izvadio sam ga i po licu joj svršio nije više mogla govorit ali ipak je imala snage da kaže sutra ćemo ponoviti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija