Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i profesorica kod nje u stanu!

Bio sam treći razred srednje škole i tek napunio osamnaest godina, kao i svaki tinejdžer jako napaljen i podignutog kurca za svakom koja nosi mini suknju i štikle. Ložio sam se jako na starije žene. Iako su me mlade devojke salijetale nisam njima davao neki veliki značaj. Najviše od svih me je palila moja učetiljica matematike. Zvala se Tanja. Tanja je bila svježe razvedena majka dvoje male djece. Imala je oko četrdeset godina, ali za svoje godine je izgledala jako seksi.

Mozda i zbog toga što je voljela da se oblači tako seksi izazovno. Znam samo da smo skoro svi mi dečki slinili i balavili za njom. Mnogo puta sam znao da ga u wc izdrkam zamišljaći nju kako je tucam. Skoro uvijek je nosila mini suknju koja je isticala njene velike guzove. Imala je i jako velike sise koje bi dok je koračala tresle se kao da nema grudnjak jer ih on nije mogao smiriti. Palila me je toliko da sam popustio kod nje u učenju pa mi je odredila dopunsku nastavu.

Tako sam išao kod nje na dopunsku nastavu cijeli mesec dana. Tog petka trebao sam da ostanem u školi poslije časova ali ona je hitno morala nešto da završi pa mi je rekla da dođem do nje večeras oko sedam sati doma da će mi održati čas. Taj dan sam bio jako napaljen. Došlo je sedam sati i ja sam se zaputio ka njoj. Kad sam pozvonio na vrata, odmah mi je otvorila. Na sebi je imala usku trenerku ispod koje sam odmah mogao da opazim uske tangice. Gore je gornji dio otkopčala malo više tako da sam mogao primetiti njene velike sise sa crnim brusom.

Moj kurac se odmah podignuo. Nekako sam uspio da se pozdravimo i ušli smo u dnevnu gdje su se djeca igrala. Sjeo sam za sto i krenula mi je da objašnjava. Moj pogled je stalno bio na njenim velikim sisama. Moj kurac je bio toliko tvrd da sam se bojao da će mi pocijepati trenerku. Bio sam toliko napaljen da sam mislio da ću svršiti svaki trenutak. Mislim da je i ona primijetila to i kao da me je namjerno palila još malo je spustila zip na trenerci i bukvalno sise samo što nisu ispale napolje.

Nisam više mogao da izdržim. Zamolio sam je da odem do wc. Čim sam ušao izvadio sam moj kurac od osamnaest centimetra i počeo da ga drkam. Dok sam to radio vidio sam na korpi za veš njen crveni brus i tange. Uzeo sam ih u ruku i počeo da mirišem. Mirisale su na svjezu pičku i sise. Tada sam stavio brus i tange na moj dignuti kurac i počeo da ga drkam. Dok sam drkao počeo sam da pričam kako bi je jebao. Toliko sam se zanio u mom maštanju da sam zaboravio da zaključam vrata. Nisam ni bio svjestan da me ona posmatra. Taman kad sam bio pri kraju prekinula me je glasno vičući šta to radim i da li sam normalan.

Nisam znao šta dalje. Počela je da viče na mene ali sve više njen pogled je završavao na mom dignutom kurcu. Polako je zaključala vrata od wc i sjela na wc šolju. Rekla je da će zaboraviti na sve ako joj ispunim jednu želju. Nisam imao kud morao sam pristati na sve što je tražila. Tada mi je rekla da želi da vidi kako drkam na njen brus i gaćice do kraja i kako svršavam. Bio sam napaljen kao mladi bik. Počeo sam da drkam a ona da gleda u moj veliki i debeli kurac. Dok sam drkao grizla je donju usnu.

Željala je da mi pomogne pa je skinula gornji dio trenerke i ostala u brusu. Njene sise su bile jako velike. Nisam vidio veće do tada. Polako i ona je postala napaljena. Skinula je i brus. Ja sam nastavio ga drkati a ona lagano da mijesi njene velike sise. Nakon toga skinula je i donji deo sa tangama. Tada sam ugledao i njenu uredno potšišanu dlakavu picu. Bio sam skoro pri kraju da svršim. Prozivala me je kako bi je volio jebati da joj pričam. Palila me je iskusno kao neka kučkica pričom.

Htio sam da svršim. Tada ne je ona uhvatila za kurac i povukla sebi. Skinula je brus i gaćice sa mog kurca i strpala ga u usta. Počela ga je brzo pušiti. Nije mi trebalo dugo i ja sam počeo da joj svršavam u usta. Svršio sam jako obilato, iako se trudila da skoro sve proguta jedan dio joj je curio iz usta i spustio se na njene velike sise. Rukama je razmazala spermu po njima. Nastavila mi ga je pušiti dok je i posljednju kap sperme iscijedila iz njega. Oblizala mi ga je od ostataka sperme.

Rekla mi je da sam jako obdaren i da bi rado voljela da me isproba ako bi to bila naša tajna. Obećao sam da neću nikome o ovome govoriti. Tada se ponovo obukla i pozvala me za sto da nasatvimo. Nakon časa mi je poklonila njen brus i gaćice da ponesem da imam na šta da drkam. Molila bi me svako put da joj ih vraćam umazane spremom jer je to jako palilo a davala bi mi nove. Poslije našeg prvog susreta nisam dugo čekao njen novi poziv.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 5533

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija