Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JA ŽIGOLO, NAKON DRUGOVE MAJKE POJEBAO SAM RASNU DIREKTORICU DORIS

Ruku na srce, da nije bilo Ivanke ne znam da li bih ikad smogao snage i prišao žensku. Jer doživio sam tri fijaska kod tri različite djevojke. Kod Anice iz razreda prvo i ona je razglasila po školi, a potom kod još dvije djevojke. Problem je u preuranjenoj ejakulaciji, odmah pri prvom prodiranju. Ivanka mi jerekla da sam se previše uzbuđivao i da sam to previše davao k srcu. Naučila me je kako da ne mislim o tome da li će mi se kurac dovoljno dići, već da uživam u ljepoti ženskog tijela i trenutnom osjećaju.

Jebali smo se ja i Ivanka gotovo svakodnevno. Kad god je Martin bio na obuci u auto školi ja sam bio na obuci na Ivanki, njegovoj mami. I dok je Martin izrastao u mladog vozača ja sam izrastao u prvoklasnog jebača. Ivanka je imala nekakav erotski časopis sa svim mogućim pozama i opisom, te prednostima i manama svake poze i mi smo ih redom praktikovali. Naučila me je mnogim stvarima, kako da odgađam ejakulaciju, kako da čitam ženine potrebe, šta joj u kojem trenutku najviše treba, kako joj pružiti maksimalan užitak.

-Ivek, ne postoje frigidne žene. To su bedasti muškarci izmisli da bi sebe opravdali. Svaka žena u sebi krije vatru. Moj Jure mi je prigovarao mnogo puta da sam mlaka u krevetu, a evo sa tobom se ne mogu kontrolirati. Ivek tvoj kurac je veliko blago, sretan si u životu jer imaš komadinu o kojoj žene maštaju. Ivek ja sam te zavoljela i hoću da što dulje budeš samo moj, govorila mi je. Ivanka je bila situirana žena, imala je novaca, nije znala šta će sa njim. Ubrzo je i meni uplatila za auto školu, svaki put mi je davala plavu njemačku novčanicu, nekad i dvije – tri.

Ivanka me je naučila da je vrijeme između dva vođenja ljubavi, ponekad ljepše od samog jebanja. Tad se izgovaraju prelijepe riječi, topimo se od miline, ljubimo, mazimo, nježno šapućemo.
-Ivek, Martin ne smije za ovo saznati, a tek muž Jure. On bi me, ma ne znam ni sama šta bi mi uradio. Zato šuti o nama, budi moj i uživajmo. Nemoj ni gledati druge curke, kad god ti se prijebe ja sam tu, meni uvijek treba kurca, a tvoj je najbolji. Jednom sam doma slagao da idem sa ekipom matematičara iz škole na takmičenje u drugi grad.

Preko vikenda. U stvari spavao sam kod Ivanke. Ona je Martina spakirala na kratko k ocu u Njemačku. Odnio mu je rakije, meda, zimskih pletenih čarapa, raznih mirođija i lijepo ušuškano pismo da ga voli bezgranično. A ustvari čim je bus krenuo ja sam ušao u Ivanku. Tu noć smo se jebali šest puta. Iz jaja mi je ujutro samo voda izlazila, nije više bilo sperme. Ali Ivanka je bila majstorica za oporavak i dizanje kurca. Nakon dva dana dovukao sam se kući i na pitanje starije sestre Marice gdje sam točno bio, pocrvenio sam, nasmijao se malo i rekao da šuti samo.

Tutnuo sam joj u ruku omiljenu novčanicu od stotinu njemačkim maraka, meni su ostale još tri takve. Mami, dvjema mlađim sestrama i ocu sam dao po pedeset maraka. Slagao sam im da sam pobijedio na rješavanju zadataka. Povjerovali su svi, ali Marica mi je pokazala očima da izađemo vani.
-Ivice, odakle ti ovaj novac? Kako dolaziš do njega? Znam da se ne drogiraš, da ne preprodaješ drogu. Da nije? Da nije Ivica? Ma da nisi žigolo? Ne znam šta ti je to, pravio sam se blesav.
-Znaš ti dobro.

Da te ne finansira kakva kurvetina. Znaš Ivice priča se okolo.
-Ma šta se priča, glumio sam da sam uvrijeđen i da ću zaplakati.
-Pričaju žene i djevojke da imaš to, to, to, ma da si najkuratiji u šesnaest sela, eto to. A primijetila sam i da si često kod Martina. Nije valjda da si? Znam ja da je njegova mama lijepa i zgodna i imućna žena, ali čuvaj se braco. Baš mi te je žao, ako je to to, zaplaka Marica.
-Ne brini Marice, nisam više mali, odrastao sam, neka ovo bude naša tajna.

Ne boj se za mene. Završio sam peticom srednju školu, punoljetan sam, zar nemam pravo da nešto honorarno radim i zarađujem.
-Imaš Ivice, ali ako to doznaju djevojke, pročut će se o tebi svakojake gadosti. Moraš imati i djevojku. Ne dozvoli da budeš njena igračka. Sestra je sve doznala, a meni se nije ostavljala Ivanka. Živio sam kao bubreg u loju, zarađivao kurcem, uživao i ubrzo dobio i vozačku dozvolu. Ivanka me je zaposlila u Centru za socijalnu skrb, radio sam nešto kao vozač i radnik u administraciji.

Imao sam pristojnu plaću. Ja i Ivanka smo se jebali skoro svaki dan, ona je iznajmila malu garsonijeru u gradu, nitko nas tu nije mogao spaziti. Jednog dana pozva me ravnateljica Doris da dođem k njoj i da donesem sve putne naloge iz listopada i rujna. Ona je bila tridesettrogodišnjakinja, zgodna sisara, punačkih usana i prelijepih kukova, raspuštenica, kćerka lokalnog moćnika. Dočekala me je strogim pogledom, imala je perfektan dekolte, odmah sam porimijetio prelijepe sise u tijesnom brusu, željele su vanka.

Ostali smo pola sata sravnjavajući naloge, kilometražu, datume, gorivo i novac. Znao sam da me nije zbog toga pozvala. Rekla mi je da ima dosta nezavršenih računa te da računam da ću ostati i poslije tri sata. Šutio sam i radio bez pogovora. Kada su svi otišli, a ostali samo nas dvoje, ustala je i rekla Ivice, čula sam da si kapitalac, da si mladi alfa mužijak, da imaš top među nogama. Ivice, meni treba potentan muškarac, nisam dugo jebana, ne mogu to sa svakim, nisam imala orgazam dvije godine.

Zaključala je ured, oslobodila sise, navukla store na prozore i rekla pođi k meni. Pohotno mi je raskopčala hlače, izvadila ukrućenu kurčinu i rekla ohohooo, znači istina je. Kleknula je ponizno preda me i pušila ga kao ni jedna do tada. A onda se pridigla, podigla haljinu ispod kojih je nosila samostojeće hulahopke i rekla uđi u mene silovito otraga. Gaćice samo smakni u stranu, to me ludo pali. Jebi me kao da me siluješ. I zaista ušao sam u nju žestoko silovito. Direktorica je bila mokra, sluzava, željna kurca, zaječala je.

Nabijao sam je naslonjenu na rukohvat fotelje za goste, nemilice, kao da želim da je povrijedim. Direktorica mi je kontrirala pokretima guze unazad, željela je da moji udarci budu još silovitiji. Jebali smo se dugo, sve sam gledao, naše odraze u staklima velike vitrine. U tom momentu ja sam bio direktoričin direktor, jebao sam je i rasturao. Počela je da ječi, da jauče, da cvili i uzdiše, da komentira.
-E to je kurac koji sam zamišljala, koji mi treba. Pravi si alfa mužijak Ivice, molim te nemoj još biti gotov, pojačaj Ivice, zabijaj se još žešće.

Slušao sam je, nabijao, držao je za kukove, posmatrao prelijepe cice kako igraju u ritmu moga kurca. A onda je Doris zavapila, Iviceee evo konačno svršavam, jebi me još jače, istresi jaja u mene najdublje, svaku kap hoću u sebi. Krivila se, pička joj je pulsirala i počela da se grči oko mog debelog kurca, a onda sam i ja riknuo kao bik, sjurio sam u direktoricu kompletnog debeljka, nabio je i punio spermom. Smirivali smo se disajući krupno, kao da nemamo dovoljno kisika. Odvojila se od mene, okrenula privukla me onako golog ka sebi počela strasno da ljubi.

Mazili smo se desetak minuta. Možda i više, izgubio sam osjećaj za vrijeme. Kurac mi je podivljao opet, Doris me je zajahala i grubo me pojebala, pričajući sve ono što direktorica i intelektualka ne bi trebala pričati. Bila je za klasu bolja jebačica od Ivanke, ali da me Ivanka nije obučila ne bih danas jebao direktoricu. Znala je da imam drugu jebačicu i namjerno me je sisala u predjelu ključne kosti načinivši mi šljivu. Drugu mi je nakon svršavanja napravila i na preponi, odmah pored jaja.

Tog dana direktorica je imala četiri orgazma, ja dva. Otišli smo na večeru u hotel i onako zadovoljni otišli u sobu 309. Javio sam se telefonom sestri Marici, rekavši joj da imamo iznenadnu kontrolu računa u firmi.
-Aha, znači i direktorica te je ščepala Ivice. Čuvaj se braco mili, rekla je i prekinula mi vezu. Te noći sam iskulirao Ivankine pozive, a kasnije sam joj slagao da mi je otac bio ljut, da smo se svađali. Nije mi povjerovala. Odmah mi je rekla da je sigurna da jebem direktoricu Doris.

-Dobro Ivek, mlad si, budi i dovoljno pametan i jebi nas dvije. Dovoljne smo ti. Sa nama možeš biti kralj na konju, vojskovođa osvajač. Koristi to svoje koplje, u pamet. Poslušao sam je. Na poslu sam ubrzo napredovao. Direktorica me je poslala ne nekakvo interno usavršavanje, dobio sam ubrzo rješenje za veći položaj, plaćami je skoro duplirana. Doris mi je potpisivala putne naloge, prebacivala mi je novac i sa svoje kartice. A onda je jednog dana ušla u moj ured i rekla zapovijednički.

Ivice ispuni putne naloge na tri dana, idemo u Zagreb, na seminar. Sa nama će poći i gospođa Zlata. Znao sam da je Zlata kamuflaža i da putuje sa nama samo da zavara druge. Ustvari Zlata je bila žena koja nije trošila ništa, usedjelica, neudata, ružna i debela žena pred penzijom. Bila je odana direktorici. Tog dana kad smo se povezli u Zagreb, Zlata je nakon deset kilometara rekla, direktorice, ja bih ostala doma, ne osjećam se dobro. Znao sam da je trik.
-Dobro Zlato, ali nemoj nigdje hodati, vodit ćemo te da si na službenom putu zbog troškova.

-Ne brinite i sretan vam put, reče Zlata. Doris je vozila i nije išla ka Zagrebu. Skrenula je u na autocesti ka nekim brdima. Parkirala je „octaviu“ u hotelsku garažu. Bili smo usred vinogorja u malom luksuznom hotelu. Imali smo tri dana vremena za uživanje. Gostili smo se, jebali, kupali u jakuziju i jebali do iznemoglosti.
-Ivice, želim da zatrudnim sa tobom. Nemam djece, a želim. Ne pijem ništa, sada su mi plodni dani. Jebi me i oplođavaju, nećeš imati nikakve obaveze prema meni i bebi ako ne želiš.

A ako hoćeš, bit ćeš najretniji čovjek na planeti. U tom vinogornu u apartmanu 113 jebali smo se 15 puta. Petnaest puta sam oplodio direktoricu Doris, rasnu ženku, stariju 12 godina od mene. Znao sam da laže to da želi ostati trudna. Željela je da me pridobije malo više za sebe, da budem njen. Pravio sam se mutav, slušao je, jebao i uživao. Sexmaher

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija