Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JA ŽIGOLO, ZADOVOLJIO SAM PRELIJEPU ZGODNU BAKU

Pročulo se u mome gradu da ja to radim sa damama, da me nagrađuju, da su zadovoljne i one i ja. Ivanka mi je i dalje bila na prvom mjestu, jebačica broj jedan. Jebali smo se uglavnom dva ili tri puta tjedno, da li kod nje u njenom ambijentu ili u garsonijeri u gradu. Ivanka je i dalje bila široke ruke prema meni, to je , ruku na srce i bio razlog zašto sam se toliko dugo vezao za nju. Direktorica Doris mi je jedne večeri dok smo vodili ljubav i nakon zajedničkog orgazma rekla, ovo naš zadnji seks u životu.

Ja odlazim u veći grad, na veću fzunkciju. Nije mi bilo svejedno, ali glumio sam ravnodušnost. Poklonila mi je sat, poljubila i rekla to je to. Saznao sam da se udala za nekog bogatuna i sa njim započela novu idilu. Neka joj je sa srećom. Aleksandru jebem kad god dođe iz Sarajeva. I dalje su ti naši odnosi puni vatre i žara. Razmišljao sam da sve prekinem, da dignem sidro i isto kao i Doris i ja odem negdje, da li u Njemačku, Austriju ili Luksemburg, svejedno je. Ali telefon zazvoni u mojoj kancelariji.

Na drugoj strani žice jedan zreli, kulturni i umiljati ženski glas. Rekla je da se zove Marija i da bi rado popričala sa mnom. Dala mi je i adresu, rekla je u natuknicama da je upravo tema budućeg razgovora iz djelokruga skbi, kojom sam se bavio. Rekao sam da ću doći sutradan u 13 sati. Pozvonio sam na vratima stana na drugom spratu jedne otmene zgrade. Vrata mi je otvorila gospođa, sigurno u sedamdesetim, ali gospođa preplanule puti, lijepe frizure, urednih obrva i kristalno bijelih zuba.

-Izvolite mladi gospodine, ja sam Marija, ja sam vas jučer zvala. Ne znam da li vam je to u opisu posla, ali ja bih željela jedan ugodan razgovor, potrebno mi je to. No prvo da vas poslužim pićem. Odlučih se za hladnu limunadu, Marija uze cijeđenu naranču.
-Ja sam mladi gospodine profesorica u mirovini. Predavala sam glazbu. Bila sam stroga ali pravična. Tako se i treba biti pomom nekakvom svjetonazoru. Marija je na sebi imala bijelu svilenu bluzu. Dva dugmeta odozgo bila su otkopčana, dovoljno da se baci pogled na prelijepo poprsje uokvireno u markirani brus.

Ogrlica oko vrata bila je točka na i. Crni uski kajiš oko struka imao je ulogu da pokaže da Marija uprkos što na plećima nosi 70 godina ima savršen struk, bez isturenog stomaka. Crna elegantna suknja pokrivala je kukove i prelijepe noge odjenute u likru, koje prekrižene jedna preko drugih omogućuju pogled na desnu butinu. Gospođa Marija izgledala je zanosno, a mirisala je perfektno. Doznao sam da je u pitanju skupocijeni francuski miris Yves Saint-Laurent Opium. Nisam se mogao suzdržati, čula mirisa, vida i sluha reagirali su, doživio sam jaku erekciju, Marija je primijetila i često me pogledala u međunožje.

Nisam se nešto ni trudio da sakrivam veliku izbočinu u elastičnim farmericama, prijala mi je ova igra i odlučio sam da idem do kraja.
-Gospodine Ivice, ja ću vas persirati i dulje , iako sam mnogo starija od vas. Hvala vam na pozornosti sa kojom me pratite. Nisam slučajno baš vas pozvala. Uvijek sam odlično informirana. Povjerila mi se moja mlada prijateljica Doris. Rekla mi je da vam je ona bila ravnateljica i da ste vi jedan čaroban mladi mužijak. Alfa mužijak, kapitalac. Ja sam oduvijek odlučna da imam sve što poželim.

Za mene novac nije prepreka, ja ga imam i ja ga i trošim. Imam veliko muževo naslijeđe, naravno u banci, imam dosta akcija na burzi, jednostavno situirana sam , u godinama sam i želim da sebi priuštim ono što želim. A ono što želim, na svu sreću i mogu. Crvenio sam se, Marijina priča me je razoružala, popalio sam se kao nikada do sada. Odlučio sam da jebem babu Mariju, najljepšu gospođu njenih godina u pola države. Predložila mi je da probam burbon, da se neću pokajati. I zaista, bila je u pravu.

Dok se vraćala primijetio sam da je i treće dugme na svilenoj bijeloj Marijinoj bluzi otkopčano. Bio mi je to signal da joj vratim akcijom.
-Gospođo Marija, veoma mi imponira ovaj razgovor sa vama. Vi ste otmena dama, dama sa stilom. Njegovana, plemenita, bojim se da nemam dovoljno dobrih manira za vas. Ali znam šta imam. Čim sam vas spazio i čuo vaš glas, doživio sam snažnu erekciju. Dobio sam signal. Ja jesam mlađi od vas više od 40 godina, ali moj kurac hoće zbog vas da potrga gaće.

A moja deviza je, na koga mi se diže kurac, nju moram i jebati. Jebaću vas gospođo Marija. Naravno sam govorio prostim jezikom, jer mi je Ivanka rekla da su otmene dame uvijek padale na takve riječi. Marija je pocrvenila, ispila polovinu čaše, jezikom oblizala svoje punačke usne i rekla, drago mi je da ste direktni. Iskusnoj ženi uvijek prijaju originalne i iskrene rečenice. Sretna sam da se vaš kurac, za koga sam čula da je kapitalac, razgoropadio na mene ovakvu. Da li biste bili ljubezni da pođete sa mnom.

Ustao sam, primio njenu ponuđenu ruku i pošao za njom u spavaću sobu. A na sred sobe, koja je imala jedan zid u ogledalima veliki bijeli krevet, raskošnog izgleda. Marija naglo zastade, tako da u slijedećem koraku dođoh točno uz njene grudi. Zagrli me i poljubi sočno u usne. Ponudih joj jezik, Marija ga prihvati. Desnu ruku stavih joj na struk, lijevom sam je držao ispod pazuha. Ljubili smo se nježno, nesvakidašnje, napaljujuće. Nisam vjerovao da poljupci sedamdesetogodišnje žene mogu biti tako slatki i vreli.

Spustih joj dlan desne ruke na guzu, ona se pribi uz moju otklinu među nogama. Lijevom rukom napipah koj otkopčanu bluzu, vrhovi prstiju već su pronašli bradavicu lijeve sise.
-Iskusni ste i znate što želite. Ne volim mlakonje, one neodlučne kojima treba pet dana da dođu do grudi ili guze, reče mi Marija. Odmakoh se i laganim pokretom joj raskopčah bluzu, a potom i brushalter. Prelijepe sise su mi prkosile. Ovlažih joj jezikom desnu bradavicu, a potom i lijevu. Uzdahnula je i rekla, zaboljeće nas noge od stajanja.

Raskopčah joj i suknju, ona pade na pod, a Marija elegantno u skupocijenim cipelama sa štiklicama iskorači iz nje. Zamolih je da legne, ona me posluša. Poljubih je preko gaćica u njegovanu pičku, a potom kažiprstom smakoh gaćice u stranu. Poljubih je sočno dole i rekoh, kako vam je maca lijepa. Skidoh se i ja, ostah i bez gaća. Marija kaže, o pa moja draga Doris mi nije baš rekla da vam je kurac baš toliki. O pa on je grandiozan. Sad ću se poigrati sa njim, nisam vjerovala da mladi primjerci mogu biti ko lijepi i prkosni.

Marija ga pregleda kao liječnica sa svih strana. Podiže odozdo dlanom jaja kao da ih važe, a onda mi vrhom jezika obiđe čitav kurac, obliza ga sa svih strana. Ječao sam, bili su to odlučni pokreti jezika zrele dame. Uzvratih joj poljupcima po prelijepoj pički, imala je prelijep svilenkasti trokut, pička joj je odisala svježinom. Kada sam joj vrhom jezika dotakao klitoris izvila se i rekla joj. Dok sam joj lizao i ljubio pičku rukama sam joj kružio po stomaku, guzovima i butinama.
-Dosta je bilo, moja pica želi da primi mladog gospodina u sebe.

Ovlažila je bez ikakvog lubrikanta. Kleknuo sam joj između nogu, podbacih joj jastuk pod guzu. Trljao sam joj glavićem usmine, a ona se podigla na laktove i uzbuđeno gledala susret stare zrele pičke i mladog kurca željnog probijanja.
-Sad me jebi, dosta je, gori mi utroba od želje. Utisnuo sam glavić u Mariju, pogledao je u oči, primijetih izraz nevjerice kombiniran sa blagim smiješkom. Ušao sam trećinom kurca u nju, i lagano ga ubacio skroz , do jaja. Ponavljao sam nekoliko puta taj ulazak, a onda odlučih da je pojebem muški, da je istestiram.

Marija ga je primala sa užitkom, spustila se na leđa, zinula, zatvorila oči i blago ječala.
-Oh moja Doris neizmjerno sam ti zahvalna. Privilegija je imati ovakvu kurčinu u sebi. Veliku tvrdu i žestoku. Odjednom vrisnu, zagrli me rukama i kaže jebi me jače, još jače, jošššš. Nisam se dugo jebala, orgazam mi je tu , reče.
-Ne brinite, osjetim vam kurcom i puls i temperaturu. Odlično se jebete, bolje se jebete i od Doris i od mojih vršnjakinja. Palile su je moje riječi, počela je nekontrolisao vrištati, a onda me desnom rukom jako uštinu za rebra.

-Svršavammmm ljepotane, zabij ga do jaja žestoko i ostani tako u meni. Umirio sam kurac duboko u njoj i osjetio blage impulse i grčenje pičke. Nisam želio još da svršim. Kad se smirila rekao sam joj da se postavi četveronoške da je jebem otpozadi kao uspaljen mladi pastuh zrelu pohotnu kobilu. I okrenula se baš tako, zabio sam se jako do jaja, ona je izvila ramena i glavu, pogledala se u veliko ogledalo i rekla, nikad nisam ovako uživala, nikad se nisam jebala sa mladićem. Kao da si mi unuk po godinama.

Kurac mi se ražestio od njenih pohvala, nabijao sam je sve jače, izvlačio ga skoro do kraja, čulo se nabijanje zraka, rasturao sam je. I meni naiđe signal da ću svršiti.
-Evo kreće mi iz jaja, nikad mi ovako nije bilo lijepo, malo joj preuveličah.
-Nabijaj me jako, jako, još jače i ja ću, reče Marija. Bilo je to svršavanje kao iz bajke, dva tijela, mlado i staro su se stopila u jedno i uživala. Opružila se potrbuške po krevetu, bio sam na njenim leđima, kurac je još bio tvrd i zarobljen u njenoj slatkoj pički.

-Marija, nisam vjerovao da ovako može biti lijepo. . Ostani sa mnom do sutra ujutro, da se uvjeriš da još može ljepše. I ostao sam.
-Gdje si sad Ivice, zašto te nema doma, posla mi sestra Marica poruku oko ponoći.
-Ne brini, uživam u luksuzu kod jedne zrele dame. Častim te seko, budi na mojoj strani. Te noći pojebali smo se još dva puta i ujutro oko šest sati po treći put. Sestru Maricu darivao sam sa novčanicom od 50 eura. Nasmijala se pocrvenila i rekla ti si baš sastavio ugodno sa korisnim.

Čuvaj se Ivice, bojim se da se ne izvučeš na vrijeme iz tog tvog lavirinta. Ne brini seko, čim se zaljubim, povlačim se. I bio sam u pravu. Sexmaher

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 3510

Autor priče

Sexmaher
Sexmaher
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 180 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Jarac
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija