Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebačina sa profesorkom fizike

Bio je to treći razred srednje škole, naša stara profesorica fizike se razobljela i rekli su nam da će doći nova profesorica koja će je odmijeniti. Ali nam nisu rekli ko je to. Došao je i taj dan kada se na vratima kabinate pojavila ona obučena u usku crvenu halinju. Bila je to žena oko četrdesetih godina ali imala je liniju na kojoj bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene od nje. Zvala se Krisitna. Imala je dugu crnu kosu, crne oči, sise otprilike petica sa ogromnim bradavicama koje su se oslikavale preko njene haljine, što je nas dječake posebno palilo. Nosila je kratke haljine koje su izražavale njene duge vitke noge i otvarale njen vitki struk. Guza zaobljena super izgleda sa sasvim malo celulita. Jednom rečju super milfica.

Ja sam na časovima samo nju posmatrao gradivo nisam slušao i popustio sam zbog nje. Mislim da je i ona to primijetila. Pošto sam bio najslabiji u razredu jednom mi je profesorica rekla da moram ostajati petkom na dopunskoj nastavi ukoliko želim da prođem razred. Došao je i petak ja sam posle nastave ostao na dopunskoj. Ušla je sad u crnoj čipkanoj haljini sa malom većim dekolteom iz koga su kipile sise želeći da ispadnu vani. Na nogama je imala duge crne čarape. Od toga prizora mi umalo srce nije stalo, ali se zato moj maleni probudio u gaćama.

Moram vam reći da imam poprilično veliki kurac negdje oko devetnaest cenitimetara i šest u obimu. Počeo sam da se znojim jer sam se bojao da mi ne primijeti izbočinu na hlačama. Ona je samo počela da piše na tabli nekakve zadatke vješto vrteći guzicom ispred moga nosa. Kurac mi je u sekinudi dostigao maksimum. Prozvala me je da izađem na tablu. Zacrvenio sam se kao paprika. Rekla mi je jesam li u redu što sam tako crven a ja sam se pravdao da mi je vrućina. Ustao sam sa rukam prekrivajući moj nadignuti kurac a ona je sa čuđenjem gledala i ljutito pitala šta to skirvam i radim rukama. Naredila mi je sad da počnem raditi zadatke na tabli. Morao sam da sklonim ruke sa kurca. Čim sam počeo profesorica je odjednom prestala da priča i samo je svoj pogled fiksirala prema mojoj izbočini na hlačama.
Sada je nekim čudnim umiljatim glasom naredila mi da prestanem sa zadacima i da skinem hlače. Nisam mogao vjerovati šta mi govori, ali sam je poslušao. Skinuo sam hlače i bokserice zajedno i moja kurčina je izletjela napolje. UH SUNCE TI POLJUBIM KOLIKA KURČINA uzviknu ona. Nikada do sada nije vidjela takvu, uzela ga je u ruku i počela drkati. Pogledala me je u oči i rekla sada malo ljutito da ovo mora ostati naša tajna za koju niko ne smije da zna. Ja sam samo klimnuo glavom. Odmah je počela da puši kurac. Pušila ga je profi od glavića preko jaja, usisavala je ustima moja jaja jedno pa drugo. Gickala ih svojim ustima jezikom prelazila preko kurca kao da liže sladoled jedno pet minuta. Ustala je skinula svoju haljinu i legla na katedru. Bila je potpuno gola sise slobodne sa ogromnim bradavicama kao trešnje i neborijanom picom.
Naredila mi je da joj malo ližem picu. Prešao sam jezikom preko njenog klita i počeo da je ližem. Već je bila kučka mokra, ubrzo je stegla moju glavu zabivši prste u moju kosu i počela obilno da svršava uz jake uzdahe. Njena izlučevina je bila svuda po mome licu. Bio si odličan dodade i poče me ljubiti svuda po licu ližući svoj sok. Sada želim da mi ga staviš ali jako da mi razbiješ picu odjedno dodade. Poslušao sam je uhvatio za noge i sjurio kurac u jendom sekindi, ušao je više od pola. Počeo sam da je jebem onako jako muški, sise su se tresle na sve strane. Uhvatio sam joj rukama sise i mijesiso ih, prstima ukrućivao bradavice koje su sada bile još veće. Ona je samo ječala i dahtala sve više pod naletima moga kurca. Sada sam joj noge stavio na moja ramena da još imam bolji put do njene pice. Udarao sam je jako bez milosti. Tražila je samo još više da ne prestajem. Posle jedno deset minuta takvog divljeg seksa ja sam legao na katedru a ona se počela nabijati na moj kurac. Svakim ubodom osjećao sam kako širim njenu picu centimetar po centimetar.
Sise su skakutale gore dolje, uhvatio sam ih rukama i jako stezao. Ubrzo je i drugi put svršila. Stegla je svojom picom moj kurac da sam mislio da ću i ja istog trena da svršim ali nisam. Sokovi su se slijevali po njenim i mojim nogama. Sada sam joj rekao da se naguzi, što me je i poslušala. Uhvatio sam je za bokove i navukao na kurac što sam jače mogao. Jauknula je kao da je kolju rekvši da usporim da ne može toliko da me primi. Povukao sam je za kosu i rekao da je sada samo moja kurvica. Nabadao sam je i gledao kako moja jaja udaraju u zidove njene pičke udrajući je ponekad rukom po guzi što je nju posebno palilo.
Ubrzo sam i ja dolazio do svršetka. Upitao sam je gdje želi da joj svršim a ona mi je odgovorila da ga izvadim vani jer ne uzima ništa a boji se da ne zatrudni. Izvadio sam ga napolje i počeo da je spricam po leđima. Nikada u životu nisam toliko svršio. Sperme je bilo svuda po njenoj kosi, leđima po dupetu.

Okrenula se i rekla da svršavam kao slon. Ja sam se samo nasmijao. Ostali smo onako goli još jedno deset minuta. Obukli smo se i ona me je na rastanku poljubila onako filmski. Rekla mi je da ovo mora ostati naša tajna, da sam odličan jebač i da bi voljela da me potroši još koji put. Ja nisam nikome pričao o nama i dan danas jebem moju profesoricu ali smo jako opezni da nas niko ne uhvati.

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 12740

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija