Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebački maturalac

Godine 2019. završavao sam 3. razred gimnazije i jedva sam čekao maturalac. Tada sam imao 18 godina. Putovali smo u Dalmaciju i došli smo do Orebića. Jedva sam čekao da se smjestimo u sobe. Nakon raspakiravanja otišli smo na kupanje. Zajedno sam išao s kolegicom iz razreda, Marinom. Marina je tada bila stara 17 godina, i nema veze što je imala dečka, ja sam joj realno bio prva osoba u koju se totalno zaljubila. Po izgledu mogu priznati da se samo pederu ne bi digao kurac i smotalo u glavi kad bi ju prvi put vidio. Cice je imala pristojnu trojku, jako dobru guzu, dugu kosu i još mnogo dobrih atributa. Na kupanju je bilo pomalo i maženja i ljubljenja, ali pao je dogovor da se jebemo navečer. Iako nije bilo predviđeno, svaku noć sam ipak proveo kraj nje.

Nakon večere, otišli smo svi skupa na piće, dok su dečki ostali u birtiji, pijani ko stoke.

Ja i Marina smo šetali do hotela natrag i otišli smo skupa u sobu. Malo smo i popričali, ali brzo nam je bilo jako dosadno. Približili smo se jedan drugome. Krenuli smo se žvaliti, a u trenu smo bili i goli. Bio sam u neugodnosti jer sam zaboravio uzeti kondom, ali Marina je rekla da ne brinem pošto uzima kontracepcijske pilule. Pičkica joj je bila full vlažna, a mala se tresla kao šiba na vodi. Samo smo se bacili u krevet i krenuli jebati. Prvi put je bila u životu s nekim s kim nije u vezi, ali ga voli. Rekla mi je i sama kako je ovo ostvarenje onoga što je htjela sa mnom već dvije godine. Mala je luđački stenjala. Kresali smo se dobrih 20 minuta. Oboje smo bili na rubu svršavanja. Marina mi je uzjapurena rekla "Bebo, ako misliš svršiti, nemoj ga vaditi van.. . ". Nije dugo potrajalo, Marina je doživjela silovit nalet orgazma, a ja sam duboko svršio u nju.

Kad se konačno smirila, pokrili smo se i goli zaspali tako.

Ujutro smo opet putovali busom, a ja sam cijelo vrijeme sjedio s Marinom. Naslonjen na njene cice pošto je imala otvoren dekolte. Vratili smo se popodne. A već je opet poznato kako je dalje završilo. Seks, i samo seks. Nisam mogao odoljeti, a da ju svaki dan nisam pojebao. Već je bila i iscrpljena od svakodnevnog seksa. Po povratku do škole popušila mi je kurac. Nisam mogao to odbiti, a srećom pa je to učinila kad smo bili na odmorištu u WC-u. To mi je bila tek druga ženska koja mi je ikad popušila kurac. Nisam ju htio odbiti, ali sam joj ipak dao bombicu konjaka za dezinfekciju. A gle, ne bi mogao ljubiti žensku odmah nakon što mi je popušila kurac. Vratili smo se svaki svojoj kući.

Ja i Marina smo upisali različite fakultete: ja Ekonomski, a ona Kineziološki.

To nas i dalje ne sprečava da se pojebemo povremeno, bez obzira što ima dečka. Ako bude slučajno prekinula s njim, nema veze. Uvijek sam joj ja na raspolaganju.
Godine 2019. završavao sam 3. razred gimnazije i jedva sam čekao maturalac. Tada sam imao 18 godina. Putovali smo u Dalmaciju i došli smo do Orebića. Jedva sam čekao da se smjestimo u sobe. Nakon raspakiravanja otišli smo na kupanje. Zajedno sam išao s kolegicom iz razreda, Marinom. Marina je tada bila stara 17 godina, i nema veze što je imala dečka, ja sam joj realno bio prva osoba u koju se totalno zaljubila. Po izgledu mogu priznati da se samo pederu ne bi digao kurac i smotalo u glavi kad bi ju prvi put vidio. Cice je imala pristojnu trojku, jako dobru guzu, dugu kosu i još mnogo dobrih atributa. Na kupanju je bilo pomalo i maženja i ljubljenja, ali pao je dogovor da se jebemo navečer.

Iako nije bilo predviđeno, svaku noć sam ipak proveo kraj nje.

Nakon večere, otišli smo svi skupa na piće, dok su dečki ostali u birtiji, pijani ko stoke. Ja i Marina smo šetali do hotela natrag i otišli smo skupa u sobu. Malo smo i popričali, ali brzo nam je bilo jako dosadno. Približili smo se jedan drugome. Krenuli smo se žvaliti, a u trenu smo bili i goli. Bio sam u neugodnosti jer sam zaboravio uzeti kondom, ali Marina je rekla da ne brinem pošto uzima kontracepcijske pilule. Pičkica joj je bila full vlažna, a mala se tresla kao šiba na vodi. Samo smo se bacili u krevet i krenuli jebati. Prvi put je bila u životu s nekim s kim nije u vezi, ali ga voli. Rekla mi je i sama kako je ovo ostvarenje onoga što je htjela sa mnom već dvije godine. Mala je luđački stenjala.

Kresali smo se dobrih 20 minuta. Oboje smo bili na rubu svršavanja. Marina mi je uzjapurena rekla "Bebo, ako misliš svršiti, nemoj ga vaditi van.. . ". Nije dugo potrajalo, Marina je doživjela silovit nalet orgazma, a ja sam duboko svršio u nju. Kad se konačno smirila, pokrili smo se i goli zaspali tako.

Ujutro smo opet putovali busom, a ja sam cijelo vrijeme sjedio s Marinom. Naslonjen na njene cice pošto je imala otvoren dekolte. Vratili smo se popodne. A već je opet poznato kako je dalje završilo. Seks, i samo seks. Nisam mogao odoljeti, a da ju svaki dan nisam pojebao. Već je bila i iscrpljena od svakodnevnog seksa. Po povratku do škole popušila mi je kurac. Nisam mogao to odbiti, a srećom pa je to učinila kad smo bili na odmorištu u WC-u. To mi je bila tek druga ženska koja mi je ikad popušila kurac.

Nisam ju htio odbiti, ali sam joj ipak dao bombicu konjaka za dezinfekciju. A gle, ne bi mogao ljubiti žensku odmah nakon što mi je popušila kurac. Vratili smo se svaki svojoj kući.

Ja i Marina smo upisali različite fakultete: ja Ekonomski, a ona Kineziološki. To nas i dalje ne sprečava da se pojebemo povremeno, bez obzira što ima dečka. Ako bude slučajno prekinula s njim, nema veze. Uvijek sam joj ja na raspolaganju.

Još Erotskih priča?

Ocjena priče

1.3

Autor priče

Karlo
Karlo
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 184 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Plava
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija