Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje Anje

Anja i ja smo se našli u jednom kafiću u centru tog malog mjesta. Došla je sama, u kratkoj suknji koja je bila nešto između minice i klasične suknje, ali utegnuta. Lagana majica je otkrivala da nema grudnjaka ispod, a kratka plava kosa je bila isfenirana i lijepo je mirisala kad smo se poljubili.

- Gdje ti je ekipa? -upitao sam ju, a ona je sa smješkom odgovorila.
- Otišli su u Salzburg na neki koncert. Ja ionako nisam htjela ići, a ti si mi dobrodošao kao izgovor.. -tu smo se oboje nasmijali i naručili piće.

Pošto smo sjedili jedno uz drugo mogao sam osjetiti toplinu njenog tijela uz svoje, a njena ruka bi svako toliko krenula niz moju butinu do koljena i natrag do mog kurca, pa bi ga ili pomazila ili bi ga samo stisla preko mojih tankih hlača. Srećom pa sam obukao slip gaćice, pa se nije vidjela velika izbočina mog kurca.
Uspjeli smo ostati nekih dva sata u kafiću, dok se ona vrpoljila napokon mi nije šapnula:

- Idemo, ne mogu više biti ovdje.. -rekla je pa dodala- Pica mi pliva u sokovima..

Platio sam i izašli smo van, a ona me odmah pozvala kod sebe. Živjela je sama u jednom malom stanu blizu centra, od nekih 45 kvadrata. Inače je radila u Salzburgu koji je bio samo dvadesetak minuta vožnje udaljen od ovog mjesta, ali je ovdje odrasla i cijlo društvo joj je bilo ovdje. Čim smo ušli počela me skidati, tj otkopčala mi je remen i povukla mi hlače niz noge do gležnjeva i kleknula je ispred mene vadeći moj napeti kurac iz gaća. Malo ga je drkala i ubrzo ga je počela lizati, da bi nakon par trenutaka nestao u njenim ustima. Gutala ga je skoro do kraja, ali nije mogla cijelog strpati u usta. Svejedno se trudila, a kad mi je počela milovati jaja znao sam da neću dugo izdržati i već nakon par trenutaka sam se počeo prazniti u njena usta. Zagrcnula se, pa je sve izletilo iz njenih usta i sperma joj se sad cijedila skupa sa slinom niz bradu, ali se nije dala smesti, pa mi je nastavila oblizivati kurac dok ga nije cijelog očistila od sperme. A onda se i ona skinula, pa me povela u krevet. Sad sam mogao vidjeti kako je dobro građena. Čisto sportsko tijelo sa izraženim nožnim mišićima, kao i čvrstom stražnjicom koja je mamila da ju se ljubi i liže, a i da joj se zabije kurac između tih guzova, ali to sam si memorirao negdje u podsvjest za kasnije. Čim se legla i ja kraj nje, odmah sam se bacio na ljubljenje njenog lica i polako sam se sa usnama spuštao niz njeno licepreko vrata do napetih sisica čije su bradavice stršale u zrak kao tvrdi bomboni. Lagano sam ih lizao dok je njen trbuh treperio, a koža se ježila. Zatim sam ih malo cuclao, a ona je prigušeno stenjala, pa sam se krenuo spuštati niz njen trbuh koji je drhtao pod mojim jezikom. Malo sam joj kružio oko pupka, pa se spustio do njene pice koja je sad bila svježe izbrijana, pa sam samo kliznuo do klita i potpuno se prebacio između njenih raširenih nogu. Zabio sam joj jezik u picu počeo ju lizati. Stenjala je i dahtala dok je gužvala plahtu ispod sebe, a ja sam neumorno išao sa klita do rupice i opet natrag. Nije trebalo dugo da svrši, jer je već bila napaljena od ranije, pa je sad iz nje krenula prava bujica njenih slankastih sokova. Lizao sam ju kao lud, a ona se grčila dok se napokon nije smirila.

Zatim sam se malo podigao i počeo si drkati kurac dok sam klečao između njenih raširenih nogu, pa počeo glavićem trljati njene usmine i malo po klitu, dok je ona raširila noge koliko je mogla. Već me moljakala da joj ga stavim, pa sam polako gurnuo tvrdi kurac u njenu mokru picu i bez žurbe joj ga počo zabijati do jaja, pa ga vaditi skoro do kraja, a ona je samo jecala od ugode. Jebali smo se tako polako skoro desetak minuta, pa smo odlučili promjeniti pozu, te se sad sa oduševljenjem nasadila na moj kurac i ubrzo je skakala po njemu kao luda. Ja sam joj pridržavao bokove dok je ona nabijala svoju picu na moja jaja koja su me već malo i boljela. Ubrzo se samo stresla i počela svršavati, a kad se smirila skinuo sam ju sa sebe i polegao ju na trbuh, pa joj raširio noge i zabio joj ga s guza u picu. Nakon minute ili dvije takvog zabijanja svršio sam joj u picu. I ostao sa kurcem duboko zabijenim u njenoj pici. Ljubio sam ju po leđima čekajući da mi se kurac sam spusti, pa sam se polako digao sa nje i smjestio uz nju.

Nastavili smo se maziti i ljubiti dok se opet nije spustila niz mene i moj kurac ponovo završio u njenim ustima. Nastavili smo se jebati skoro cijelu noć, a uspjela mi je dići kurac još tri puta dok napokon nismo zaspali. Nedjelju smo proveli većinom u krevetu, a popodne sam morao ići natrag za Zagreb. Dogovorili smo se za naredni vikend ponovo kod nje, samo što mi je rekla da ne vozim bicikl sa sobom, a da ću navodno spavati kod nje, a to je rekla sa takvim smješkom da sam nekako sumnjao da ćemo uopće spavati. Svejedno, jedva čekam da se vratim.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija