Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

jebanje klinke - prvi dio

Ocjena: 5

Inače se ne upuštam u jebanje klinki, ali ova je bila drukčija. Ostavljala je bez daha i nju sam morao jebati. Tek je napunila 18 što je meni savršeno odgovaralo. Imala je plavu kosu i plave oči, tijelo savršeno. Guza lijepo oblikovana jer je išla u teretanu, a grudi solidna 4-orka. A o licu da ni ne pričam. Upoznao sam ju u jednom kafiću dok je bila na kavi s prijateljicama. Ugledao sam ju i gledao kako da joj priđem što kulturnije. Odlućio sam da je najpametnije poslati poruku uz piće da vidim da li je uopće zainteresirana.

U poruci je pisalo: "Sviđaš mi se, ali nisam vam htio prilaziti za stol jer ne bi kulturno izgledalo. Pa sam vam poslao piće i poruku uz njega. Ako se želite upoznati čekam vas ispred u Renault Talismanu. " Nakon što sam vidio da je primila poruku izašao sam van i sjeo u svoj automobil. Čekao sam jedno 20 minuta, a onda sam vidio kako dolazi s prijateljicama do mog automobila. Izašao sam van iz automobila i upoznao se s njima. Rekle su da ne žele da ijedna od njih ide sama. Meni nije smetalo pa sam ih sve tri odvezao do svoje kuće.

Kod mene smo pričali i družili se. Vidjele su da nisam opasan nego da sam pravi gospodin koji se zna ponašati prema damama. Naposlijetku njene prijateljice su otišle, a ona je ostala. Nisam ih pokušavao napiti jer ju nisam htio iskoristiti, htio sam da na sve pristane svjesno. Rekao sam joj da me jako privlači, na što se nasmiješila i rekla: "Hvala". Pitao sam ju: "Da li bi spavala samnom"? . Rekla je: "Inače ne spavam s nekim koga tek prvi put vidim, ali sviđate mi se pa zašto ne". Sjela je bliže i počeli smo se ljubiti. Počeo sam joj masirati grudi preko majice. Odmaknula se i skinula majicu. Nastavili smo se ljubit.

Dok smo se ljubili počeo sam joj otkopćavati grudnjak. Kad sam joj skinuo grudnjak bogme sam inao što vidjet. Te njene sočne grudi velike. Odmah sam joj počeo lizati bradavice i mijesiti ih. Uživala je i rekla: "Mmm, nisam očekivala da ste tako dobri". Počeo sam se spuštati niže, ljubeći svaki milimetar njene kože.

Došao sam do suknjice i gaćica. Samo sam odignuo suknjicu i poljubio joj picu preko gaćica. Nježno sam prelazio rukom preko njene pice i mazio ju preko gaćica. Počela se vlažiti što se vidjelo na njenim gaćicama. Polako sam joj svukao gaćice i vidio njenu prekrasnu picu. Bila je baš onakva kakvom sam ju zamišljao. Odmah sam se bacio na posao i počeo ju lizati. Lizao sam joj prvo vanjske usnice, a zatim i unutarnje. Sisao sam klitoris i vrtio jezikom po njemu. Cijelu picu sam joj izlizao.

Zatim sam polizao prstiće i počeo lagano prelaziti preko njene pice. Zatim sam ih gurnuo unutra i počeo ju lagano prstenjačit. Micao sam prste u njenoj pici u svim smjerovima kako bih joj dodirnio sve strane pice. Vidio sam da uživa u tom. Malo sam ubrzao i gurao sam brže prste unutra. Počeo sam joj ponovno lizati klitoris. I tako sam joj gurao prste dok nije doživjela orgazam.

Ostala je zadihana i tako ležala neko vrijeme. Ja sam joj prišso i poljubio ju. Odgurnula me i otkopćala mi hlače. Brzo ih je skinula i odmah s njima je skinula i boxe. Moj kurac je odmah ostao uspravno stajati. Bacila se ns posao i počela ga pušiti. Bila je vješta u tome. Lizala mi je prvo glavić, zatim ga je cijelog prošla jezikom. Lizala je rub gdje se glavić spaja s kožicom. Zatim mi je malo lizala muda. Sisala ih je i stavljala ih skroz u usta. Zatim je počela pušiti kurac i nogla ga je cijelog staviti u usta. Tako je vješto pušila da nisam više mogao izdržati i svršio sam joj u usta. Ona ga je nastavila čistiti od sperme i nije se uspio ni spustiti skroz, a već je bio spreman za akciju. Ustala se pogledala me u oči i obrisala s usnice malo sperme sto je ostalo te rekla: "Mmm.. . ovo je bilo ukusno".
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija