Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje na skijanju

Bio sam na skijanju sa par prijatelja i nisam planirao ništa raditi osim skijanja i cuganja. Inaće ja sam bio dosta očajan u skinanju, loša tehnika i sve. I tako dok su mi se prijatelji smijali. Ali u jednom trenutku me je vidjela jedna austrijanka kako se mućim sa skijama i odlučila mi je pokazati kako se skija. Pokazala mi je držanje i dok je stajala iza mene osjetio sam njene grudi na meni. To me je bilo napalilo, ali sam samo nastavio slušati njene savjete. Nakon par dana sam već sve to bolje naućio i sutradan smo trebali ići doma. Htjeo sam joj se zahvaliti pa sam je pozvao na piće. Dok smo bili u gradu u tom nekom kafiću zaprićali smo se i ja sam joj se zahvaljivao kako mi je pomogla i kako je ovo izraz zahvalnosti. Na to mi je ona rekla da sam joj mogao pomoći na drugaćiji način. Ja sam se pogubio sav, a ona je samo nastavila "Dođi kod mene sada samnom pa mi zahvali kako spada". Došli smo do nje, a ona se počela skidati. Bila je dosta slatka velike guze i malih grudi.
Ostala je samo u crnim čipkastim gačicama i crnim grudnjakom.
Moj kurac je vec dobro narastao. Skinuo sam joj grudnjak i počeo joj gladit i mjesit grudi. Lizao sam ih dok je ona zadovljno stenjala. Dok sam još bio obućen svukao sam joj gačice i počeo sam lizat. Jezikom sam joj lizao klitoris dok je ona zabijala moju glavu u svoju vlažnu pičkicu. Nakon toga izvukla mi ga je iz gaća i počela ga pušiti. Zabijala ga je skroz do kraja i imao sam osječaj da ću svršit. Nakon nekih pet min pušenja osjetio sam da ne mogu više i rekao sam joj da želim u njenu pičkicu stavit. Ona se samo nasmješila i legla. Došao sam do nje i lagano sam ga počeo stavljat unutra, ali je ona odmah viknula
"Zabi ga u mene što jaće možeš".
Počeo sam joj ga zabijati brzo i duboko, čuli su se glasni usklici u cijeloj kući. Imala je dosta usku pičkicu tako da je moj kurac bio stisnut. Nakon nekog vremena me je zamoljela dok sam je jebao da me zajaše. Ja sam samo legao, a ona je prešla preko mene i sjela na njega.
Počela je na njemu skakati žestoko. Dok me je ona jahala ja sam joj štipkao i dirao guzu koja je lijepo skakala po meni. Osjetio sam da ću svršiti i samo sam joj ispunio cijelu njenu vlažnu pičkicu. Ona se ustala s njega i dok je iz nje curilo počela mi ga je lizati i drkati u nadi da će ponovno narasti. Dok mi je to radila gladio sam joj njenu plavu dugu kosu. Nakon nekoliko minuta ponovno se nadigao i ona je onako sretna se namjestila i rekla mi da je jebem u guzu. Lagano sam joj ga stavio unutra a na njoj se vidjelo da joj sam ulaz nije bio baš ugodan. Lagano sam ga počeo vaditi, pa stavljati i tako neko vrijeme dok nije počelo lakše ulazit. Ona je sva uzdihana zadovoljno stenjala dok sam joj ga zabijao u guzu. Guza je bila dosta uža od pičkice i još k tome njena okrugla čvrsta guza je bila toliko savršena da sam se svom snagom pokušavao suzdržat da ne svršim u nju. Uspio sam čak iznenađujuće dugo izdržat a onda sam ga izvadio i svršio joj na guzu. Nakon toga smo samo legli jedno pored drugog i zaspali. Sutra kada smo se ustali je bio nastavak seksa. Probudilo me je njeno pušenje ispod poplona. Pričekao sam dok joj nisam napunio usta, a onda sam je postavio na rub kreveta, kleknuo sam i počeo je lizati. Još više je svršavala nego prvi put, punivši mi usta svojom tekučinom. Kada mi se ponovno nadigao samo sam ga stavio na ulaz u pičkicu i lagano ga trljao u nju da je dodatno napalim. Kada ga je počela moliti kao neka droljica, sam joj ga metnuo duboko, što sam dublje mogao, i učinio sam sve da vrišti od zadovoljstva. Tako sam je jebao sve dok nisam svršio i onda smo se spremili i otišli van.
Popodne sam prošao nazad u hrvatsku. Jedva čekamo i planiramo naš idući susret.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija