Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebao sam bratovu ženu - drugi dio

Ovo je nastavak prvog dijela priče, pa ako niste pročitali prvi dio prvo njega procitajte.

Ustala je sa stolice kao hipnotizirana i prišla mi, te me pogledala u oči i kleknula ispred mene, pa primila moj kurac i počela ga lagano milovati, a uskoro ga je drkala i odmah potom strpala u usta. Ja sam uživao gledajući kako mi bratova žena puši kurac koji je sve više i više rastao u njenim rukama i ustima, pa ga uskoro više nije mogla cijelog staviti u usta. Primio sam je za glavu i počeo je jebati u usta dok se nije počela gušiti i suziti joj oči.

Izvukao sam joj kurac iz usta, pa sam ju podigao da ustane. Zahvaljivao sam nebesima na visokoj živici oko vrta, pa nas niko nije mogao vidjeti od susjeda. Privukao sam je k sebi i poljubio, a ona mi je uzvratila. Potom sam joj skinuo majicu i pomilovao njene čvrste sise a ona se samo trgnula. Zatim sam je primio za okruglu stražnjicu i jako je stisnuo, te je privukao i sad je moj napeti kurac bio na njenom stomaku, a i ona je potom stisnula moji golu stražnjicu.

Odmaknuo sam se i sagnuo, te joj sad ljubio napete grudi i polako se spuštao niže, te sam joj ljubio trbuh i pupak, dok sam joj skidao tajice zajedno sa čipkastim tangicana. Ugledao sam blago rozi brežuljak i gurnuo jezik u brazdu koja je  išla posredini. Samo mi je zabila nokte u kosu dok sam joj slasno sisao klitoris. Zatim sam ju okrenuo i nagnuo prema naored, te zabio glavu između njenih guzova i nogu pa sam joj sad lizao picu dok je ona sve brže uzdisala i lagano stenjala a iz nje su tekli potoci slasne tečnosti koju sam rado lizao. Uspravio sam se i primio kurac, te se namjestio na ulaz u picu i lagano ga gurnuo unutra. Zadahtala je kad joj je ušao, pa sam ga malo izvlačio i uvlačio, a onda ga joj gurnuo do kraja, pa je zajecala:
Aaaaaahhhhhhh, mmmmmmmmm, daaajjjjjjj, jebi meeee

Primio sam ju za bokove i počeo joj ga zabijati u picu dok se ona držala za vrtni stol, a čaše su lagano zveckale na stolu u ritmu mog zabijanja u nju. Nije joj trebalo dugo i uskoro je svršila uz jedan duhi: aaaaahhhhhhh, svršila je obilno zalijevajući moja jaja svojim sokovima, a i ja sam uskoro u zadnji čas izvuko kurac iz nje, te sam je zalijevao po guzi i leđima mojom vrelom spermom. Oboje smo bili znojni ali izgleda da ovo Jeleni nije bilo dosta, već je brzo navukla tajice i majicu i uvela me u kuću.

Ubrzo smo bili pod tušem, a ona mi je sad pušila kurac da se ponovno digne dok sam ja bio naslonjen na zid tuš kabine. Ubrzo ga je digla do pune dužine i čvrstine, pa sam joj stavio ruku između nogu i počeo joj trljati picu. Stisla se uz mene dok je duboko disala, a onda sam je okrenuo leđima na pločice i podigao je, te joj zabio kurac u picu do kraja. Dahtala je i zabijala mi nokte u leđa i ramena, pa sam je jebao sve brže i agresivnije. Nije nam trebalo dugo da opet oboje svršimo, te sam joj ovaj put punio picu svojom spermom, a ona se nije ni malo bunila, čak se još derala: napunii me do krajaaaa, molim teeee.

Nakon toga smo se ponašali kao da se ništa nije dogodilo, a kad je moj buraz ponovno otišao za Nigeriju zovnula me da je pica ponovno srbi i da je treba dobro iščešati.

Kada sam otišao kod nje imao sam šta da vidim. Bila je vrijedna i domišljata te nam je kupila razne igračkice. Kupila je roze lisice, kožni bič i "čep" za guzu. Odma sa vrata smo se počeli strasno ljubiti jezicima a dijelo odjeće su samo letjeli ma sve strane. Brzo smo bili goli, a ja sam je bacio na krevet i odmah počeo lizati cijelu picu i sisati klitoris a u isto vrijeme sam joj masirao slatki šupčić koji je i dalje bio nevin. Dok sam joj oblizivao picu i mazio guzu čupala me je za kosu što me strašno palilo, te mi je šaputala da želi da ga primi u guzu. Zvezao sam je lisicama za krevet i polegnuo na trbuh te je počeo lupkati bičem po guzi a kasnije sve jače i jače dok sva nije poslala crvena kao najljepša jabuka. Nakom toga sam joj premazao guzu lubrilantom i napunio joj šupčić da joj bude što ugodnije. Polako sam joj prišao i počeo gurati glavić a ona je zadovoljno mumljala. Kada je ušao glavić iz nje je samo izaslo aaaahhhh. To mi je bio znak da nastavim. Počeo sam polako da joj prodirem sve dublje i dublje a ona je uživala u tom bolu, lagano se trzala ali grizla svoje vrele usne. Kada sam ga ugurao do pola odmah sam joj ga zabio do jaja, ostala je bez zraka a jedino što je uspjela je vrisnuti i prošaputati: jebi me kao najveću kurvu i napuni me do vrha. U tom trenutku sam explodirao. Počeo sam je jebati kao manijak u šupčića ona je grizla jastuk i vrištala. Nakon 15 minuta divlje jebačine svršila je u mlazovima i njene slasne pice i sva se grčila a ja sam je napunio toliko da joj je sperma curila niz butine. Nakon toga sam je oslobodio od lisica i nastavili smo se ljubiti i zajedno zaspali.

I od tih dana pa i danas nakon 10 godina njihovig braka, jebemo se kad god imamo priliku.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija