Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JEBEM DUPLO MLAĐU PODSTANARKU, A NJEN MUŽ JEBE MOJU ŽENU, Kraj

Maja je bila sve sigurnija u svojim tvrdnjama za svoga supruga Petra i moju suprugu Stanu. Znala mu je šifru i ulazila je u prepisku. Znala je i gdje se sastaju. Znala je i da će doći za dva tjedna iz Njemačke i gdje će provesti noć.
-Momo, oni se jebu, već dugo, duže nego mi. Oni će doći iz Njemačke krajem drugog tjedna i izaći će točno oko ponoći na odmorištu gdje njihovi autobusi staju. Kod one benzinske postaje desetak kilometara prije grada. Tu će otići u motelsku sobu koju koriste njihovi vozači i sutra oko 11 sati će se ukrcati u njihov slijedeći bus.

Skovat ćemo im plan i napraviti iznenađenje.
-Nećemo ništa raditi, nama je ljepše, mi se volimo i mazimo svaki dan, oni tek jednom u tjedan ili dva kad im se poklope prilike. Nama je slađe, rekoh joj.
-U pravu si Momo. Razmišljam da danas zaključamo ulaznu kapiju i da se kupamo goli u bazenu. Može ljubavi, Dejanu ćemo napraviti malu zgodicu za ugodno spavanje, da ga držimo na oku, a mi ćemo uživati pored njega. Sve sam odradio, upriličio nam za odličan seks. Kada je oko jedan popodne nahranila sinčića i spremala ga na spavanje učinila je to u krevecu pored bazena, pokrili smo krevet mrežom protiv insekata, a ja sam pored ivice bazena nama prinio osvježenje , ali i rashlađeno žestoko piće.

Kada je Maja gola ulazila u bazen, kada je preko malih stepenika pružala nogu da uđe, to je bio veličanstven prizor. Kurac mi je oodmah podivljao. Ušao sam za njom potpuno gol , prišao joj s leđa i počeo da je strastveno ljubim po vratu. Držao sam njene dojke u rukama, a kurcem sam joj upirao u guzu. Ona ga je rukom i blagim razmicanjem nogu propustila kroz međunožje, tako da je gornjom stranu dodirivao njene usmine. Voda je bila prijatna, a mi opušteni i inspirirani za vođenje ljubavi u novim okolnostima.

Okrenula se k meni, jezici su nam se dotakli, ljubili smo se kao da imamo svo vrijeme ovoga svijeta. Maja me je jednom rukom držala oko vrata, drugom za kurac i lagano navlačila kožicu. Moja desna ruka bila je na njenoj guzi, lijeva na leđima.
-Nisam nikada primala kurac u vodi. Baš me zanima osjećaj, reče Maja.
-Veličanstven je osjećaj, vidim da si maksimalno vlažna sad ćemo i to izvesti. Voda nam je u jednom dijelu bazena bila do grudi, u drugome tik ispod struka.
-Nasloni se ovdje na ogradu i posmatraj vani sinčića.

Istrći guzu prema meni, ući ću u tebe otpozadi. Tako je i uradila. Nanio sam joj lagano glavić na prelijepu pičkicu, blago je protrljao kao da se ljube i onda lagano počeo ulaziti. Maja je ispustila prve zvukove, nešto poput snažnog uhhhh. Rukama sam je primio za kukove i lagano navlačio. Osjećaj je bio neponovljiv. Jebati mladu, tijesnu i vrelu pičku pod vodom je san mnogim, nedostižan san. Uz to i trudnicu, lijepi stomak se već nazirao.
-Uh kako ga osjetim, sad me još bolje ispunjava.

Kao da su se hermetički spojili. Jebi me tako tim ritmom, nestvarno je lijep osjećaj. Mislila sam da se to tako radilo samo u filmovima. Moj kurac i Majina mlada pička su se opustili pod vodom, osjećaj je iz uboda u ubod bivao sve ljepši i snažniji, vješto sam polagano ubrzavaoi pojačavao ritam. Osjetio sam po njenom glasu i disanju da joj se povećava slast i želja za kurcem. Kada je još više istrćila guzu znao sam da želi jake ubode i da je na putu za orgazam. Zabijao sam silovito kurac u nju, do ludila me je dovodio pogled na njene sise, koje su se njihale pod vodom, ali i na glavu, okretala ju je nad rubom bazena lijevo desno i gestikulurala.

-Mmmmmmm, takooo, kako mi znaš pogoditi želju, kako ga osjetim u sebi, ispunio si me Momo, joj Momo ja ću svršiti i to jako, najjačeee i najglasnije. Počela je da mumla, da se krivi, da vrti guzom i da dlanovima udara po rubu bazena. I mene je dovela do gubitka razuma, zamišljao sam da sam plodni pastuh, stari pastuh i da se zabijam u mladu kobilu negdje na proplanku. Izdizao sam se na prste i zabijao i posljednji milimetar svog debelog kurca u mladu pičkicu koju sam volio najviše na svijetu.

Sperma je krenula svojim tokom i svom silom iz jaja.
-Majo ljubavi moja, volim te najviše na svijetu, evo zaliću te svojom starom spermom, evooooo je. Grčili smo se oboje u istovremenom transu, prepušteni da nas vode stari , debeli, tvrdi i podugački žilavi kurac i mlada, vrela i pohotna pičkica. Trzali smo se u ljepoti, izvila se nazad pa sam joj rukama dohvatio sise, najljepše koje sam imao u rukama. Cijedio sam u nju i posljednju kap i ljubio joj kosu. Kad je kurac omlitavio i ispao iz mlade zalivene pičke Maja me je povela ka plićem dijelu, željela je da me nagradi.

-Ovaj žilavko me je usrećio, napravio od mene vrelu ženu, želim da ga poližem kao šlag na torti. I učinila je to. Izašli smo, obrisali se, legli na dipli zračni dušek i pokrili se velikom plahtom. Pružio sam joj veličanstveno lizanje pičkice, jebao sam je jezikom i grickao klitoris, lijevom rukom sam joj mijesio mlade tvrde sise, desnom milovao prelijepu guzu. Maja je uzela moj kurac u ruku i blago ga drkala. Okrenuli smo se jedno uz drugo, legao sam na desni bok, Maja mi se privukla guzom uz krilo, pokrili smo i prepustili se drijemanju narednih desetak minuta.

Ali erekcija mi nije dala duži odmor. Maja je to osjetila i nabila mi guzu u krilo. Ušao sam u nju i jebao je trećinom kurca. Onda je mlada lavica ustala i rekla da legnem na leđa. Zajahala me je licem okrenuta k meni. Jebala me je duboko, njene dojke su me raspamećivale. Trudnički stomačić takođe. Najednom se okrenu na kurcu i poče žestoko da se nabija.
-Ovo me izluđuje, ja ću opet biti gotova i poče da divlja na mom kurcu. Nisam joj dozvolio da se smiri, položio sam je na pleća, podigao noge i započeo u misionarskoj pozi, lijepo, vrelo i duboko, držeši dovoljnu distancu od stomaka, bila je u četvrtom mjesecu trudnoće.

. Ponekad smo usporavali ritam kako bismo jezicima vodili ljubav. Potrajalo je pet-šest minuta, a onda sam rekao evo i ja ću.
-Zabijaj ga jače mili, još jače, dublje, e sad se zakucaj u mene i ostavi ga u pički duboko, tako, tako, evo i ja opet, ovo nikad nisam doživjela ovako, reče i zagreba me noktima po prsima. Ljubili smo se i smirivali. Potom smo ušli u bazen , saprali znoj i ljubavne sokove sa sebe, ja sam popio tri žestoka pića i otišao na zasluženo dnevno spavanje. Maja je nahranila Dejana i zavukla se sa njim u hladovinu stana.

Tek za nadolazeće veče sam pripremao spektakl. Kod mene u kući. Rekao sam joj za to. Pripremio sam delicije, dobro vino i morske plodove kuvane i sa žara, masline i artičoku. I na kraju najbolji porodični sladoled. Kada je Dejan zaspao, a prošlo je deset uveče, prepustili smo se užitku. A onda sam joj pustio film, u kome smo akteri bili ja i moja supruga Stana , te jedan student iz Gane. Mjesto događanja Cavtat. Snimio sam cijelu seansu, a najviše nas je napalila njena pohotnost ka mladom crnom kurcu.

Kako ga je sisala i ljubila i molila da uđe u nju. Mladi student je trijumfalno ušao, silovito i žestoko, ali za tri minuta je svršio. Zalio ju je sjemenom iz velikih jaja. A Stana me je nezadovoljena, a uzbuđena žalosno pogledala. Rekao sam joj da zauzme stav četveronoške, zabio sam se u njenu pičku iz koje je curila njegova sperma. Bila je uklizana i napaljena, zaječala je i rekla ništa bez Mominog kurca. Mladić je prišao sprijeda i zabio svoj polutvrdi kurac u Stanina usta. I takav je bio impozantan.

Nabijali smo je sve žešće, Stana je cvilila i počela da vrišti. Svršavala je jako. Njegov kurac se počeo krutiti, sve me je to palilo pa sam svršio, a namjerno nisam želio da produžavam jebačinu. Rekao sam da zamijenimo mjesta, pa smo nastavili da je tešemo, ja u usta, a kurati student u razrađenu podmazanu pičku. Jebali smo se tako poduže. Stani naiđe ponovo orgazam, zacvili, i mladi crni kuronja se izvi i zali je još jednom, a onda Stana kaže, meni je dosta, ne želim više da me jebete, ne mogu, zadovoljena sam.

Maja je gledala sa nevjericom. Bili smo goli. Dugo mi je pušila kurac, onda sam se okrenuo u klasičnu 69. Jebali smo se maksimalno jako koliko sam ja mogao. Maja je svaki udar kurca primala sa zadovoljstvom. Natempirao sam istovremeno svršavanje, a onda smo zaspali goli, jedno pored drugog. Probudio nas je njen sinčić pred zoru. Nahranila ga je, a onda sam joj ja upriličio zornjaka. I tako dan za danom, najednom stade autobus pored kuće, izađoše Petar i Stana. On joj pomože oko kofera.

Žurno se istuširala i presvukla, a meni je sve bilo jasno. Došla je noć, vrijeme je odlaska u krevet.
-Dragi moj, ti se nećeš ljutiti ako ti kažem da sam preumorna i da mi nije do seksa. Sutra ćemo.
-Ma nema problema, ne moramo ni sutra, samo se ti odmaraj.
-Kakva su to konstatiranja, reče nekakvim modernim jezikom.
-Mislim da smo prevazišli jedno drugo. Znam da se jebeš sa Petrom i jebite se i dalje. Imam nedvojbene dokaze i puca mi kurac za to. Nego, ja sutra idem na cijeli dan , imam neakve aktivnosti sa ekipom odbojkašica, a vas dvoje se slobodno jebite u našoj kući.

Ne brini neću se ljutiti. Pogledala me je bijesno, udarila dlanom o jastuk i počela da me obasipa riječima.
-Šta to treba da znači? -Znači li to da je naš ljubavni život završen? -Da niste i ti i ta mala u šemi? -Imaš li neakvu sa strane? -Samo spavaj mila i odmaraj, sve ću ti reći za dan ili dva.
-E neću, hoću da se pojebemo glasno i strasno da nas čuju, strga svoju spavaćicu i nabi mi sisu u usta. Ubrzo me je zajahala i glasno kombinovala stenjanje i uzvike. Komentirala je i provocirala.

-Koja ti je pizda slađa, stara ili ona mlada. Šta ćeš kad ti se ne mogne dizati. Ljutito se nabijala i govorila pogane riječi, a onda smo istovremeno, po navici skupa svršili. Zaspali smo, nakon doručka otišao sam poslom u grad. I nije me bilo cijeli dan. Maja mi je javila da su se Stana i Petar jebali dva puta. I neka su. Nama je ipak ljepše. Sexmaher

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 12045

Autor priče

Sexmaher
Sexmaher
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 180 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Jarac
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija