Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Kad hormoni polude

Ocjena: 3.3

Imao sam firmu u jednom manjem gradu, sa 17 zaposlenih i to uglavnom žena, jer je takav bio tip posla. U toj poslovnoj zgradi je bilo još nekoliko raznih ureda, par odvjetnika, velika trgovina mješovite robe, željezarija i jedna mesnica.

Ta mesnica je bila inspiracija, da me pogrešno ne shvatite, ne meso, već gazdarica. Njen suprug koji je bio moje godište je iznenada umro od infarkta na poslu, a ona nikad nije dolazila u mesnicu. s obzirom da su imali dvoje djece morala je nastaviti sa poslom, a tu su joj pomogli dečki koji su radili kod njenog muža i koji su ga voljeli i cijenili, pa nisu otišli. Uglavnom, ja sam nju i prije nekoliko puta primjetio kad je bila sa mužem na nekom od raznih partija u gradu. Njen muž i ja smo se dobro poznavali, a nju sam znao površno.

Ja se nisam nikad ženio, bio sam, što kažu.. . kurviš i ženskaroš. Čak sam uspio pojebati i dvije cure koje su kod mene radile, onako na brzaka u uredu, ali te mlađe me nisu baš privlačile.
Sanju sam primjetio malo bolje kad je došla na sastanak korisnika poslovnih prostora u zgradi, a tada je bila još sva u crnini, ali svejedno je bila izuzetno sexy i sa svojim povećim sisama, te plavom kosom skupljenom u rep probudila je moj kurac u hlačama. Nakon sastanka sam ju pozvao na piće, te je pristala iako nevoljko.

Sjeli smo u kafić u koji sam nekad zalazio sa njenim mužem, pa smo razgovarali o svemu pomalo, najviše o tome kako se je snašla u novoj situaciji i koliko je teško imati dvoje djece na studiju van kuće, te je povremeno osjećala osamljenost. Od tog razgovora je prošlo skoro mjesec dana i sve ćešće smo se sretali u zgradi, a onda se desilo.. ..

Sjedio sam u uredu i pripremao papirologiju za sutra, pošto sam imao neki sastanak u Splitu. Cure su već otišle prije sat vremena, a ja bio zadubljen u neke papire, kad sam čuo da netko kuca na vrata.

- Naprijed! -povisio sam glas, a onda je Sanja provirila unutra, pa sam ju brzo pozvao unutra- Oooo, to si ti, uđi!
- Ne smetam? -upitala je sa smješkom.
- Ma ne.. . samo neka papirologija.. -ustao sam i ponudio je stolicom, te upitao- Jesi za kavu?
- Paaa.. . može, ako ti nije problem?
- Ma nije.. . ajd sad ću ja -otišao sam do aparata za kavu i spremio nam dva espressa.

Kad sam se vraćao u ured gledao sam ju i vidio da je skinula crninu, te je bila u nekim uskim tajicama i tuniki koja je pokrivala guzu, a na nogama je imala visoke štikle, kosa raspuštena i pokrivala joj je ramena. Bila mi je jako privlačna tako. Stavio sam kavu na stol i pomaknuo stolicu sa strane stola, da je ne gledam preko stola, pa smo se primili kave i razgovora. Ubrzo smo sa poslovnog dijela krenuli na privatne stvari i malo pomalo se opustili. U jednom trenu kad je prebacila nogu preko noge i okrenula mi se bokom, pa sam imao pogled na njenu liniju nogu i guzu, mislio sam da će mi kurac iskočiti iz hlača. malo sam se promeškoljio na stolici, te je ona primjetila moju izbočinu na hlačama ma koliko sam se trudio da ju prikrijem, pa sam sad žalio što sam se pomaknuo na kraj stola.

Ona je dobro znala što se dešava samnom, pa je nonšalantno prebacila noge na drugu stranu i pokazala mi drugu nogu, te maknula kosu sa vrata i vidio sam da me promatra ispod oka. Ja sam se malo nagnuo naprijed i pokušavao time sakriti izbočinu u hlačama. Razgovarali smo još neko vrijeme nevezano, a onda je vidjela da mi se kurac nikako ne spušta, pa je odlučila preuzeti inicijativu:

- Slušaj.. . vidim da ti je napetost u gaćama prevelika, a ja.. . -malo je zastala, pa nastavila- .. . pa ja, eto, nisam već dugo dobila kurca, a hormoni rade i potreba je potreba.. . -tu je zastala i ustala, pa mi prišla- a ovo tvoje bi moglo ugasiti požar kod mene.. .

Gledao sam ju sa nevjericom dok je grickala usnicu i prilazila mi. Stala je ispred mene i uzela mi ruku, te ju stavila na svoj bok. Počeo sam ju nesvjesno milovati dok se ona sagnula i počela mi otkopčavati hlače. Nisam se ni snašao, a kurac mi je već bio vani, te se sagnula i počela mi drkati kurac gledajući me u oči. Bio mi je pozamašan, pa je uskoro još jednu ruku zaposlila na mom kurcu dok sam joj ja počeo milovati guzu preko tajica. Bila je čvrsta od vježbanja na fitnessu, jer jedino se time bavila.

- Znaš.. . -tiho je rekla- Odavno ovo želim napraviti.. .
- Šta da? -upitao sam potpuno opušten, osim kurca naravno.
- Ooo da.. . još dok je Željko bio živ.. . vidjela sam na jednom partiju da ti je poveći dok se oko tebe vrtila ona konobarica koju si poslije pojebao u wc-u kafića. Moram ti priznati da je glasno stenjala, a sad znam i zašto.. .

Ja sam se zacrvenio i nisam znao što bi rekao, jer mi nikad netko tako direktno nije tako nešto rekao. Zatim se sagnula i počela mi lizati kurac od glavića do jaja i natrag, pa ga strpala u usta i počela pušiti.. . o kako je to dobro radila. Kurac mi je bio sve tvrđi i tvrđi, pa sam se u strahu da ne svršim prerano, trgnuo i podigao ju. Počeo sam joj skidati tuniku, ali se je odmakla i sama nastavila sa skidanjem. Ja sam se isto na brzinu oslobodio odjeće, pa sam uskoro stajao sa uspravljenim kurcem gol, samo u čarapama dok je ona upravo oslobodila svoje sise, inače čista petica, od grudnjaka, pa se sagnula da skine gaćice, te je ostala gola predamnom. Prišao sam joj i posjeo ju na stol sa kojeg sam odgurnuo papire. Raširio sam joj noge i kleknuo, te joj zabio jezik u mokru pičkicu. Bila je ukrašena tamnim dlačicama u jednoj liniji i već dobrano mokra. Lizao sam ju sa takvim guštom da je ubrzo počela dahtati i stenjati, te je ubrzo zavapila:

- Daj.. . daj mi gaaa.. . napunii meeee.. .

Uspravio sam se i namjestio kurac na ulaz u njenu pičkicu, te ga lagano počeo uguravati. Stenjala je i jaukala, a bila je jako uska, barem za moju mrcinu. Ulazio sam jako polako iako je bila već vlažna i iz nje je curilo. Nakon skoro dvije minute tako sam ga napokon ugurao do kraja što je ona popratila dubokim 'Uuuuuuhhhhhhhhhhhhhh'.

Počeo sam ju jebati sve jače i jače, zabijavši kurac do jaja koja su lupala po njenom šupku. Zabacio sam joj noge na svoja ramena i navlačio ju na svoj kurac. Stenjala je sve glasnije, a onda se stresla, vrisnula i jaja su mi bila zalivena njenim sokovima kad je svršila. Dahtala je, sva crvena u licu, a ja sam nastavio sa pumpanjem njene pičkice osjetivši da se i meni približava svršavanje. Nisam ga htio vaditi, pa sam ju nakon još par uboda zalio iznutra svojim vrelim i gustim sjemenom. Dok sam se praznio grčevito sam ju punio i uguravao kurac u nju, da bi se onda odmaknuo i umorno sjeo na stolac. Ona je još trenutak ili dva ostala ležati na stolu, pa je ustala i došla do mene, pa mi sjela u krilo. Osjetio sam na svojim nogama kako se iz njene pičkice slijevaju sokovi na moju nogu, a ona me zagrlila i tiho mi rekla:

- Ovo mi je baš trebalo.. . ali -tu je zastala, pa me ozbiljno pogledala i nastavila- ja bi ovo još jednom, pa ako ti nije problem da navratiš do mene kasnije, pa da nastavimo gdje smo stali, ha?
- Stvarno bi to željela? -upitao sam ju sa smješkom.
- Naravno -rekla je, a onda prislonila usne na moje uho i tiho šapnula- imam još dvije rupice koje treba dobro ispuniti.. .

Nakon toga je ustala i na brzinu se obukla dok sam ja uživao u pogledu na njeno rasno tijelo, te sam joj obećao da ću doći kasnije do nje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina