Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kampiranje

Ja sam Petar i osoba sam koja voli prirodu i planinarenje. Dosta sam aktivan na društvenim mrežama tako da poznajem mnogo ljudi u drugim zemljama. Tako jednom priliko me je pozvao jedan prijatelj iz Kanade da dođem tamo da vidim kanatske ljepote. Posto sam veliki zaljubljenik u prirodu nisam mogao odoliti takvom pozivu. Spremio sam svu opremu za planinarenje i krenuo na put. Putovo sam cijeli dan i bio sam jako umoran kad sam došao kod prijatelja u kamperski dom. Dok sam se tako saspakiravao kroz prozor sam cuo dvije preljepe cure kako se smiju. Malo sam sramežljiva osoba tako da se nisam usudio pozdravit. Ujutro sam se probudio spreman za nove radne pobjede. Spremio sam se i otišao pokucati prijatelju na vrata kako bi otišli vidjet obližnje jezero.

Pokucao sam na vrata a iznutra se čuo težak hrapav glas. Nisam znao šta se dešava pa sam ušao unutra. I imao sam šta da vidim, prijatelj zakovan za krevet a pokraj njega kutija sa vitaminima. "Pa ne mozes mi sad biti bolestan " reko sam mu. On mi je rekao da je pobro gripu i da neće moči ustat još najmanje tjedan dana iz kreveta. Onako sav tužan sam se vratio u svoju kučicu. Bas mi je bilo zao zbog njega a i zbog mene sto necu vidjeti jezero. I tako sam sjedio na krevetu neradeci ništa i onda sam odlučio; pa sto ja nebi otiso sam prosetat do tog jezera. Pa ne moze biti tako tesko doci do njega, valjda postoji neki put.

O tome sam razmišljao dosta dugo dal da riskiram i ode ili ipak ne. Rekao sam sam sebi "ma nek ide zivot, pa nisam toliko glup da se izgubim" i krenuo sam. Da malo skratim pricu, uglavnom sam se ipak izgubio. Boi sam toliko ljut na sebe sto sam oupče izlazio iz kučice. tako sam hodao dosta dugo več je i počela padati noć kad sam čuo neki glas u pozadini. Bio sam sretan kao malo djete sto sam napokon našao nekoga. Izvirio sam iz grma a na obali jezera je sjedila jedna od onih djevojaka koje sam vidio jučer navečer pokraj kolibe kako sluša glazbu. Lagano sam je prišao da se ne uplaši jer ipak da i vi sjedite samu u sumi i da vam neko dođe umrli bi od straha.

Prišo sam joj i pitao jel zna kako se vratiti do kampa jer već satima lutam šumom. Iznenadila se kad sam je ispričao kako sam se izgubio. Rekla je da se zove Sandra i kako me je vidjela kad sam tek došo u kamp i kako joj isgledam simpatićno. Tako smo krenuli skupa prema kampu jer se več dobrano spustila noč. Tako smo hodali i pričali o svemu i svaćemu. Rekla je da je iz njemačke i da je dosla sa prijateljicom na odmor i kako joj je prijateljica otišla do grada a da se njoj nije dalo pa je zato sama na jezeru. Kroz razgovor sam je pitao jer ima nekao dečka. Rekal je da im ali da su pred raskidom. Kako je vrijeme odmicalo tako smo sve vise prićali o intimnijim temema. Kad smo več bili blizu kampa ona je stala. Patala me jel imam kakvih planova za većeras jer ona nema zato sto joj je prijateljica u gradu.

Reko sam da ni ja nemam ništa za raditi i da bi mi bilo zadovoljstvo pravit joj društvo; budimo realni ko ne bi htijeo takvoj curi raditi društvo hehe. Kad smo došli na ulaz u kamp ona me je povukla iza drveta. šapnila mi je na uho da je napaljena otkad sam je priso na jezeru i kako si nebi oprostila da ode a da nebude nečega između nas. Počeli smo se strasno ljubiti; jos dan danas se sjećam tih bujnih žarko crvenih usana. Nabrzinu smo se skinuli sva sreca pa je bilo ljeto u kanadi inaće bi se smrzli, ali da se mi vratimo na ono naj sočnije detalje. Tako smo se skinuli goli a ona se spustila i počela mi pušiti. Neču nikad zaboraviti te oči koje su me snale pogledati dok joj je bio moj kurac u njezinim ustima. Tako mi je dosta dugo pušila. Zatim se ustala i rekla onako kroz zube da hoče da joj stavim kurac što dublje mogu. Stavio sam je u doggy i turnio kurac u pićku bas kako je rekla 'do kraja'.

Zavrištala je iz sva glasa a zatim je počela nešto govorit na njemačkom. Pošto ne razumijem baš njemački nisam se obazirao na njezine riječi nego sam samo sve brze je jebao u pičku. Zatim je skočila na mene i samo govorila "JEBI ME, JEBI ME". Kako sam je jebao tako su joj velike bujne sise skakale gore dole a one je samo uzdisala. Zatim je rekla da bi voljela probat da je jebem u šupak. Ja sam ga izvadio iz pičke i lagano stavio u čmar. Nisam ni stavio kako treba a one je več poćela vrištat. JOJ ne mogu i opisati kakav je to bio osječaj za mene. Tako smo se dosta dugo jebali kad sam je reko da moram svršiti a ona je onako drskim glasom rekla da joj svršim u facu. Odma sam je kleknuo a ona mi je počela drkati. Nije proslo dosta kad sam trebao svršiti, rekao sam je da zine a ona je zinula i isplazila jezik.

Svršio sam kao nikad do sad. Sperme je bilo svuda, u njezinim ustima, kosi, licu, čak i na stablu pokraj. Ja sam počeo oblačit a one je oblizavala se i govorila kako neče ovo nikad zaboraviti i da sretna sto nije sa prijateljicom otišla u grad. Zatim se i ona spremila i skupa smo otišli u kamp. Ispred njezine kučice mi je dala broj i rekla da ako ikad dođem u njemačku da joj se javim da opet to sve ponovimo ja sam se nasmiješio a ona me zatim poljubila u obraz i otišla unutra. Sutradan kad sam se probudio čuo sam neku buku vani. Izašo sam van a vani je bilo dosta ljudi. Pitao sam o čemu se dešava a jedan čovjek mi je odgovorio kako su jučer pred večer ćuli kako neko vrišti u šumi i kako ne znaju što je to bilo, a ja sam se samo slatko nasmiješio na to.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija