Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kavica sa kumom

Niti pola sata kako sam se vrati sa posla došla je Žana. Nisam zaključao vrata, pa je samo ušla dok sam se ja tuširao nakon posla. Čula je šum vode na katu, pa je došla gore i ušla u kupaonicu, a onda se brzo skinula i odmaknula zavjesu od tuš kabine. Kako sam bio leđima okrenut zavjesi nisam ju vidi, ali sam osjetio hladan zrak na svom tijelu. Okrenuo sam se i ugledao golu Žanu kako se smješka i ulazi u tuš kabinu.

Navukla je zavjesu za sobom i odmah je bila mokra po sisama i prednjem dijelu tijela. Privukao sam ju k sebi, a oma me zagrlila i sad smo se ljubili ispod tuša dok je voda curila po nama. Nije joj dugo trebalo da se uhvati mog kurca i počne ga drkati, pa je sve više rastao i postajao sve tvrđi. Ja joj nisam ostao dužan, pa sam joj zavukao ruku između nogu i počeo joj dlanom trljati picu, a ona se samo stisla uz mene i dahtala mi na uho dok su moji prsti ušli u njenu picu i sad su joj trljali unutrašnjost pice i malo trljali klit. Zatvorio sam vodu i okrenuo ju leđima prema sebi, pa se spustio u čućanj i raširio joj guzove, te sam joj počeo lizati šupčić i spuštati se do pice jezikom, a onda sam joj zabio jezik u šupčić i gurnuo prste u picu. Zastenjala je glasno i malo ciknula, dok sam ja odlučio da joj ga danas utjeram u zamamnu guzu. Izvukao sam prste iz njene pice i stavio joj jedan na mjesto gdje je do maloprije bio moj jezik. Ušao je nesmetano u njenu guzu, a Žana je samo uzdahnula, pa sam polako ugurao još jedan u nju. Sad je samo zastenjala, a ja sam se uspravio i sad sam ju jebao prstima u šupak, te ga pomalo širio. Ona se potpuno oslonila na zid tuš kabine i isturila guzu prema meni. Zabijao sam joj prste u guzu sve brže, a ona je samo dahtala i lagano stenjala. Sagnuo sam se prema njoj i šapnuo joj na uho:

- Sad ću ti ga staviti i rasturiti ti guzu..
- Mmmm.. daj rasturi me i jebi me.. jedva ga čekam osjetiti.. . -prostenjala je prigušeno.

Namjestio sam se iza nje i polako joj počeo gurati kurac u guzu. Stenjala je prigušeno dok joj glavić nije ušao, a onda je jauknula i počela dahtati, a ja sam polako uguravao kurac do pola, te ju počeo jebati sve brže i brže. Ponovo sam pustio vodu da curi po nama, a ja sam ju držao za široke bokove i jebao ju s guštom. Sa Lidijom nisam nikad prakticirao analni seks, jer je to nju boljelo, ali je zato Žana bila raspoložena za njega. Bila je uska i nije trebalo dugo da osjetim da mi dolazi, pa sam se počeo zabijati sve jače i sve brže, dok je ona stenjala sve glasnije, a nakon minute ili dvije sam se počeo prazniti u njen šupak zabivši ga do kraja u njega. Vrisnula je kad sam joj ga zabio, a onda je počela stenjati i stisla mi je čmarem moj kurac, pa sam skužio da je i ona svršila. Voda koja se slijevala po nama skidala je njene sokove niz noge, a kad sam izvukao kurac iz njenog proširenog šupka i moju spermu je voda skinula, a onda i onu koja je izašla iz njenog šupka niz guzu. Oprali smo se do kraja, pa smo izašli iz tuš kabine, a ja sam nam izvukao dva čista ručnika podsjetivši se da ih kasnije odmah stavim u pranje.

Prešli smo u spavaću sobu bez da smo se oblačili, pa se izvalili na krevet. Nismo gubili vrijeme, pa smo ubrzo nakon kračeg ljubakanja i maženja bili u pozi 69 i sad mi je Žana pušila kurac tako dobro, da se bez problema ponovo učvrstio i bio spreman za dalje. Ja sam joj dotle lizao picu i cuclao klit, te ga malo grickao kad je nabubrio. Čim je bila zadovoljna čvrstočom mog kurca odmah se namjestila tako da sjedne na njega i spusti se po njemu do jaja, a zatim se ispružila po meni stavivši svoje sise na moja prsa, pa mi je lagano grebla noktima po prsima dok se lagano meškoljila na mom kurcu. To je potrajalo par minuta za koje vrijeme je njena pica stiskala moj kurac kao da ga pokušava iscijediti. Onda se uspravila i počela se polako nabijati na moj kurac. Ja sam joj lagano mijesio sise i trljao bradavice, dok je ona zatvorila oči i samo se nabijala na moj kurac. Malo se nabijala, malo se vrtila na njemu, a onda se naslonila na mene i počela se nabijati svom snagom. Osjećao sam kako se trese i grči, a onda je svršila uz vrisak i zalila mi kurac i jaja svojim sokovima. Ispod mojih nogu je sve bilo mokro od njenih sokova, a ja još ni blizu svršavanju. Kad se smirila podigao sam ju sa sebe i polegao na krevet, pa joj raširio noge i namjestio joj kurac ponovo u picu. Nalonio sam se rukama uz nju, a ona je podigla raširene noge, pa sam se sad počeo zabijati u nju do jaja. Žana je stenjala i poticala me da ju jače jebem, pa sam se zabijao kao lud u nju, a onda sam nakon iscrpljujućih desetak minuta zabijanja u njenu picu napokon svršio i napunio ju.

Kad sam se ispraznio izvalio sam se na krevetu kraj nje, te smo sad oboje ležali umorni, ali zadovoljeni. Okrenula se prema meni i tiho rekla:

- Stvarno ti moram zahvaliti za ovo.. tako mi je trebao seks i dobra jebačina, a još kad si me napunio u obje rupice.. -tu je zastala i poljubila, pa nastavila- Nadam se da mogu računati i dalje na tebe kad mi bude trebalo ovako nešto?
- Naravno draga moja.. -rekao sam i dodao- A čemu inače služe kumovi?
- Tu si u pravu -rekla je i nasmijala se i opet me poljubila.

Nastavili smo se ljubiti, a poslije sam ju još dva puta izjebao. Jednom u picu i jednom u guzu. Nakon toga je morala kući, pošto se Dario vračao kasnije te večeri. I nakon toga bi se znali naći, a sad je i malo manje prigovarala Dariju, pa se situacija smirila. Nakon nekih više od godinu dana i Žana je ostala u drugom stanju, pa su svi bili presretni oko mene, jedino sam ja bio na mukama i u panici s obzirom da sam stalno svršavao u njenu picu. Iako me Žana smirivala znala je da neću biti miran dok se ne porodi, ali to je već druga priča.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija