Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kćer od moje krsne kume

Tada sam imao 18 godina i doživio sam prvi pravi seks i to sa kćerkom od moje krsne kume. Inače, moja krsna kuma Blanka je bila dobrodržeća žena od 43 godine, tada, i mnogi muškarci su se okretali za njom, a sad su mi i jasniji pogledi mog starog kojim je častio njenu stražnjicu svako toliko. Inače Blanka je bila najbolje prijateljica moje mame još od malih nogu, pa sam se tako i zbližio sa njenom kćerkom, Jasnom.

Jasna je bila starija od mene dvije godine i do momenta kad sam stigao do kraja osnovne škole nekako se prestala družiti sa mnom, jer se družila sa starijim dečkima iz srednje. Bila je mlađa kopija svoje mame, a to znači bujnih sisa i velike guze, te visine od 170 cm. Duga valovita crna kosa joj je padala preko ramena i okvirila stalno vedro lice sa dva zelena oka i široki osmijeh. Kad sam i ja krenuo u srednju počeo sam se naglo mijenjati, u pozitivnom smislu. Od prvih dlačica oko kurca koji je narastao na solidnih dvadeset centimetara, a i dan danas je takav, do poboljšanja muskulature od sporta kojim sam se počeo intenzivnije baviti. Nije bilo dana da se nije igrao nogomet na školskom igralištu, a poslije i trening u lokalnom klubu. Međutim sve rijeđe msam viđao Jasnu iako je Blanka skoro svaki vikend bila kod nas na ručku, na muku mom starom, koji je često znao odlaziti na wc, pa si ga je sigurno drkao tamo na Blanku. Blanka je izgleda znala šta muči mog starog, pa su njene odjevne kombinacije bile više nego provokativne. Ja sam tada još bio mladac, iako sam blejio u porniće sa frendovima iz škole, ali nekako su nam te starije žene bile onako.. nismo se palili na njih. A svoj prvi i pravi seks sam doživio netom nakon svog 18 rođendana, i završetka srednje škole, u onaj početak ljeta.

Mama me poslala kod Blanke da joj odnesem neke papire i da se ne vračam dok ih ne pregleda i potpiše. Inače Blanka se bila razvela prije 6 godina, jer je uhvatila svog bivšeg u klinču sa njegovom tajnicom na poslu. On je bio neki guzonja u jednom od tadašnjih OUR-a, SOUR-a ili nekog ZUR-a, ne sjećam se baš više, ali je to bila burna rastava, jer je Jasna provela kod nas nekih mjesec dana dok se situacija nije smirila. I sad sam ja dolazio kod nje sa nekim papirima koji su trebali mojoj mami. Pozvonio sam na vrata lijepe kuće u predgrađu, koju joj je bivši muž ostavio, a na vratima se pojavila Jasna. Ostao sam bez teksta kad je otvorila vrata u kratkim hlačicama, neki bi rekli vručim jer se praktički sve vidjelo, a njen brežuljak je napinjao materijal naprijed i lijepo se vidio onaj razrez na njenoj pički. A majica bez rukava je samo prekrivala bujne sise bez grudnjaka, dok je kosa bila vezana u rep i podupirana onom frotir trakom koja je bila popularna tada kod svih cura. Osjetio sam iznenadne trnce u gaćama i mislio sam da su mi se jaja uvukla u tijelo, a korac kao da je povukao sve iz jaja i počeo bubriti. Stavivši papire ispred sebe samo sam promuklo rekao:

- Bok Jasna, ti je stara doma? -odmakla se u stranu i rekla.
- Nije, ali daj upadaj.. -prošao sam pokraj nje osjetivši nekakav parfem ili dezodorana, a ona je nastavila- Isuse, pa nisam te vidjela sto godina..
- No da kad više ne dolaziš k nama sa starom. -rekao sam sa smješkom iako sam i dalje sa onim papirima skrivao svoj napeti kurac u kratkim hlačama.
- Ma daaa.. obaveze na faksu.. -rekla je i pošla ispred mene pozvavši me rukom za sobom, a ja sam buljio u one guzove koji su kipili ispod kratkih hlačica, dok je kurac postajao sve bolniji u mojim gaćama- .. pa neke gluposti ovako.. -govrila je i krenula do frižidera, pa se nagnula kad je otvorila vrata i njena guza bila je u prvom planu dok su se hlačice uvukle između guzova, a kad se ispravila vadeći bocu Cole nije se ni potrudila da ih izvuče između njih.

Donijela je dvije čaše i sad smo sjedili za stolom, pa je rekla da joj se stara vrača dosta kasno, a onda smo prešli sve one stvari od kad se nismo vidjeli, te sam saznao da je nedavno prekinula sa dečkom, a to joj je i bolje jer nema nikakve distrakcije, a na pitanje kako ja stojim po pitanju cura samo sam se zacrvenio i nešto zamuckivao, dok se ona smješkala i odjednom upitala direktno:

- Nego Brane, jesi li ti šta jebao uopće? Imaš li uopće nekakvog iskustva? -gledala me irektno u oči, baš kao nekad kad bi me znala zatvoriti u ormar i ne bi me puštala iz njega dok smo bili manji, a kad sam odmahnuo samo se nacerila i rekla- Hajde dođi sa mnom, šteta bi bilo da ovakva kurčina ne proba malo vrele rupice -dok je to govorila povukla me za sobom u svoju sobu, koju sam i ovako dobro poznavao, ali sad više nije bilo oih lutkica i drugih gluposti koje curice skupljaju, već je to bila soba mlade djevojke koja ima obaveza na fakultetu.

Nisam se baš ni snašao, a ona me gurnula na svoj poprilično udoban krevet i počela mi otkopčavati kratke hlače, pa zavukla ruku unutra i izvukla moju kurčinu koja je imala potpuno slinav vrh, a onda se nasmješila i sagnula, pa ga liznula vrhom jezika, dok sam se ja stresao od njenog dodira. Primila ga je dosta čvrsto, a moj glavić je nestao u njenim ustima, pa sam zaključio da na faksu radi još nešto osim što uči. Započela mi je takvo pušenje, da sam nakon dvije minute već špricao u njena usta, tako da se zagrcnula i pustila ga, pa je dio sperme završio po njenom licu i mojem trbuhu. Nije se zbunila, već se samo nasmješila i počela mi drkati kurac, a povremeno bi ga polizala od jaja do glavića i natrag, tako da je ubrzo ponovo čvrsto stajao. Nakon toga se počela skidati i sad sam kao očaran gledao njene velike sise koje su se klatile sa ružičastim i napetim bradavicama, a kad je skinula one hlačice i sa njima gaćice, te sam ugledao tamni grm iznad njene pičke usta su mi bila trenutno suha. Kao da je znala to popela se na mene i sjela mi na lice sa svojom mokrom pičkom. Prvi put sam lizao žensku pičku i nisam znao kako to izgleda, ali sam samo počeo lizati. Da je u redu čuo sam po njenim uzdasima koji su jedva dopirali do mojih ušiju, pošto mi je stisla svojim nogama glavu. Povremeno bi odmaknuo glavu kako bih uhvatio zraka, a lice mi je bilo mokro od njenih sokova. Nastavio sam ju lizati dobrih desetak minuta dok nije uz glasan vrisak svršila, a butinama mi je stisla glavu da se nisam mogao pomaknuti.

Ubrzo me je pustila i spustila se samo malo niže, te mi primila kurac, pa ga polako uvela u svoju poprilično usku pičku. Osjetio sam toplinu na svom kurcu koji je ubrzo napunio svojom veličinom njenu pičku, a ona se počela nabijati na mene. Divlje nabijanje je trajalo nekih pet minuta kad je stala i rekla da ju sad ja nabijam žestoko. Legla je na leđa i raširila noge, a ja sam pažljivo vratio kurac u njenu pičku između njenih nabreklih usmina. Zadigao sam joj noge i počeo se zabijati u nju, a onda sam se naslonio na krevet dok me ona obujmila nogama, te sam nastavio tako sa jebanjem. U svemu tome sam shvatio da ne smijem svršiti u nju, pa sam ga uskoro morao vaditi van i nakon kraćeg drkanja sam joj svršio po trbuhu i sisama, a ona se ustala i stavila mi kurac između svojih velikih sisa i sa njime razmazala svu onu spermu koju sam istresao po njima. Na kraju mi ga je i oblizala.

Nakon toga smo još malo sjedili na njenom krevetu dok sam joj ja milovao sise, a ona predlagala da bi sutra mogli otići na kupanje na obližnje jezero. Na moj upit šta ćemo tamo, samo se nasmijala i rekla da me mora još neke stvari naučiti. Uz glasan poljubac u usta. Završili smo sa oblačenjem i sređivanjem kad se pojavila njena stara, pa je potpisla one papire i ja sam otišao jedva čekajući drugi dan, nadajući se da bi mogao imati nezaboravno ljeto.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija