Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Koktel Strasti 2

Ocjena: 5

Ta je Subota prošla i ja nisam mogao prestati misliti o njoj. Cijelu Nedjelju sam proveo s njom u mojoj glavi, moja mašta je radila reprizu te Subotnje večeri iz sekunde u sekundu. Bila je samnom, iako je bila u drugom gradu. Dekoncentriran od zbivanja oko mene, ne primječujući ljude oko sebe, niti da mi se obraćaju, bio sam totalno neaktivan u ovome svijetu. Samo sam pripadao njoj i svijetu u kojem smo samo nas dvoje, potpuno goli hodamo po kući, ševimo se u svakom čošku, nema kvadratnog milimetra kuće koju nismo krstili vatrenom požudom i željom jedno za drugim. Znalo se desiti da noć i dan ne izlazimo iz kreveta.

Kada nas divlji sex iscrpi, mazili bi se, ljubili, dodirivali nevino i smješili se našim glupavo zaljubljenim pogledima. A čim bi smogli imalo snage vodili smo ljubav satima, bazirano na nježnim dodirima, vatrenim poljupcima, laganom drkanju moga kurca njezinom vještom rukom i drkanju njezine pičkice mojim vještim prstima. Nismo mi bogovi sexa, mi samo savršeno poznajemo tijela jedno drugome da je dovoljan dodir na pravome mjestu i mi smo već bili spremni jedno za drugo. Nikada nismo odbili jedno drugo, bez obzira koliko smo umorni bili, ili nismo bili u tom raspoloženju. Čim je jedno od nas htjelo zaskočiti ono drugo, igra je bila neupitno prihvaćena.

Kurac mi je bio previše tvrd misleći o njoj da sam ga išao izdrkati 4 puta te Nedjelje.
Kako je samo moguće imati toliko sperme u jajima, samo misleći na jednu osobu, i drkati ga iznova i iznova?
Htjeo sam jebati, ali ona je bila predaleko. A nikoga koga znam da je u ovo doba dana spreman primiti kurac kao ona nisam imao pri ruci.

Mi nismo nikada bili u vezi. Ali volimo jedno drugo i neznamo kakav bi život bio da nemamo jedno drugo.
Mi smo puno više od prijatelja s benificijama, manje od partnera, više od ljubavnika, ali daleko bolji od najboljeg prijatelja. Bili bismo savršeni u braku, ali nikada ne spominjemo ništa nalik tome. Previše čudno, nestvarno. Oboje smo ljubomorni kao vragovi kada jedno od nas izađe u društvu druge osobe suprotnog spola, ne damo jedno drugo. Umiremo od ljubomore, a ipak to činimo. Jer smo uvrnuti, jer žudimo jedno za drugim, jer nismo spremni vezati se.. . Ali da jesmo, to bi bili mi.

Često smo znali razgovarati o tome. Ali ona bi uvijek prva skrenula temu, kao mala djevojčica, kao djete, rekla bi mi nešta kao:"Joj vidi ono, baš mi se sviđa. Hoćemo i mi to nabaviti? " Kao da jos drži temu o nama da ćemo jednom biti skupa, a zapravo time upravo skreće temu. Baš je čudna. Ali na pozitivan način. Drugačija. Nije djetinjasta, ali ipak.. . kao da još uvijek ona iz djetinjstva čući u njoj, odrasloj osobi. Slatka je. Volim je. I ona me voli. Ali čudni smo. Čudni smo oboje.

Imali smo pravilo. Ne smijemo ostavljati ljubani ugriz na našim tjelima. Jednom kada to učinimo, ostajemo skupa doživotno. Kao djeca. Kao ljubav koja neće prestati, ali se ne smije ostvariti.

Srknuo sam kavu do kraja, crnu kao noć, jaku kao šamar tsunamija, bez trunke šećera, nakon što sam se vratio s posljednje drkice s njezinim likom u mojoj glavi kako mi ga puši. Otišao pod tuš, obukao se i s polutvrdim kurcem u hlaćama napustio kuću.

Imao sam dogovor sa prijateljem u vezi nekog posla gdje je trebao moju pomoć. Idiot se nije pojavio, ali mi je brižno poslao poruku da je odgođeno i ništa od posla.
Otišao sam u obližnji birc na kavu, a naručio sam pivo.
Nedjelja je, boli me kurac.
Tamo sjedam u prastari separe prepun grinja i prašine iz doba kad je bio Veliki Prasak. Tko zna, možda baš u ovom separeu leži ta zvjezdana prašina koja je pobila dinosaure. Možda udahnem malo te povijesne pizdarije pa prestanem misliti o njezinoj guzici i sisi i ovaj šator u mojim hlaćama napokon nestane. Bila bi to zanimljiva promjena i olakšica. A dinosauri su ionako uvijek zanimljivi ako želiš skrenuti temu sa sexa na nešta uopće neerotično.

Ma nisam ja sexualni manijak, ja samo želim jebat. Nju.

Dolazi nimalo atraktivna konobarica iako već skroz blizu mene, nisam siguran pušta li ona to brkove ili je upravo srknula malo svog Late-a s pun kurac pjene.

Pita me dubokim glasom kao pravi barmen i doba Vikinga: "Štaš' pit'? (Stvara mi se slika kako su navodno hračkom prali krigle od piva)
Ja odgovaram:Pola kile vagine i čašu vrućeg picinog soka.

"Mm.. Molim? " Pita me kao da se nada da ću je sad izjebati.
"Hladno pivo, BEZ čaše" odgovaram gledajući u sunčanu ulicu kroz prozor. Povjetarac je lagano njihao zeleno lišče na granama. Neka starija dama koja je pokušavala prijeći cestu, svaki put kada bi prolaz bio siguran, a ona se nećkala hoće-neće, taman kada bi spustila nogu na asfalt projurio bi pokoji auto i zadigao joj suknju (malo iznad koljena), pa se jadna bacila unazad svaki put, pridržavajući je i natežući prema dolje da sakrije svoje intimne djelove.. koljena i tako to. To me nasmijalo, ali i pdsjetilo na poznatu sliku Marilyn Monroe kako drži svoju kratku suknju dok je napaljeni ventilator pokušava razgoličiti. Bakica je imala istu frizuru i boju kose (samo sjedu). Što me opet podsjetilo na moju kovrđavu pastuhinju, koja je doduše crnokosa i dugokosa. Počeo mi se dizati jer sam temu od dinosaura, pa Vikinga i one bakice opet došao na nju.. . Grrrr..
Taman dolazi Viking-Woman ružajući mi pivo.
"Izvoli"
"Mora da sam zagorio k'o kaubojska tava" izletilo mi iz usta.
"Oprosti? " Pitala me zbunjeno.
"Ma.. Ovo sunce, spržilo me" odgovaram joj skrivajući svoje uzbuđenje ispod stola.

Popio sam pivo u rekordnom vremenu, ali nije bilo Guinessa u blizini da mu ostavim autogram u knjizi slavnih, pa sam napustio prostor iz prošlosti i izašao na ulicu, nazad u 21. stoljeće.

Zazvonio mi je mobitel.
Nisam očekivao da će me zvati. Bilo je jučer kad smo bili skupa i rekla je da je danas nedostupna javnosti, što me činilo ljubomornim jer je valjda intimna s nekim.

Javljam se hladan kao led, ali srce mi drhti od uzbuđenja i nervoze mješano.

Doduše htjela me je vidjeti večeras, jer joj fali ono od sinoć. Ali joj je žao što JA NEMOGU? ? ?

Ma mogu.. mogu ja.. . Mogu ja i danas i sutra.. I dan poslije.. .. I sto godina iza toga..

Smijala se. I pozvala na kavu kad vrijeme za kavu znaci samo jedno. Srkanje vrelog napitka, ali jedino onog što ga ona miksa u svojoj vreloj pički.

Dogovor je pao u 22h

Bio sam tako uzbuđen i napaljen znajući da ću je jebati većeras, ali ne.. .. nisam išao drkati. Čuvao sam svoje sjeme za nju ovaj put.

Pala je noć.
Mjesec se uzdigao visoko, bacajući svoje srebrne pramenove kroz krošnje drveća koja su veselo šumila pod dodirima nježnog povjetarca. Moj se kurac isto digao visoko. I vjetar ga je gladio kao pohotna jebačica kad dahće svojim jebozovnim dahom. Nisam obukao gaće ovaj put. I kroz traperice sam mogao osjetiti blagi dodir hladnih prstiju uskoro ponoćnog vjetra.

Stigao sam do njenih vrata, ali vidjela me kroz prozor kako dolazim kroz daljinu. Vidjeo sam je. Sjedila je na prozoru u kratkoj prozirnoj babydoll i tangama. Bez grudnjaka.
Pravio sam se da je ne vidim, ali uhvatila je moj pogled koji nisam mogao odljeputi s nje. Više puta.
. Ok, priznajem, svaki put kada sam je pogledao.

Dok sam došao do vrata ona je već sišla dolje i otvorila ih.
S božanskim osmjehom na licu zgrabila me za ruku i povukla unutra. Počela me ljubiti i milovati po licu svojim mekanim rukama. Svilenkasta koža kakvu ima čini je čarobnom na ovom ludom mjesecu.
Tako je lijepa. Tako je posebna. Tako me cinini posebnim i ponosnim. Moje malo slatko biće, moj cvijet.

Nisam je stigao ušutkati od poljubaca. Uhvatila me za ruku i odvela do dnevnog boravka. Bacila na sofu i zajahala preko odjece. Njišući bokovima, trljajući svoju pičku u tangama o moj patent zatvarač dirala mi je grudi i ljubila usne. Njene slatke pune usne, prirodno rumene, zelim ih ljubiti. Zelim da me ljubi svuda po tijelu. Da mi posisa kurac i jaka. Volim ta usta na svom tijelu.
Čisto iz podjebe čim me je malo pustila da dišem pitao sam je:"A gdje je ta kava? " Smješkajući se..
"Hočeš kavu? Dam ti pičku" odgovara i počinje se smijati kao luda.
Djelovala je pripito. Ali nisam postavljao pitanja. Toliko sam maštao o noj danas da nema smisla gubiti vrijeme na razgovor s njom. Treba mi samo da ju jebem. Da uzmem ovo tijelo što mi pripada po prirodi i od Boga.

Hvatam je za sise, ali ona šamarom odbija mohe ruke na sebi.
Gura me nazad sjedeći na meni:"Danas ja radim, ti si jučer bio moj pastuh. Ja ću danas jahati kao jebeni pastuh na tebi"

Ljubila me kao da je prvi i zadnji put. Silovala je moj vrat, sisala ga je i ljubila, lizala kao mačka kada liže mačora. Grizla ga je, sisala i ljubila iznova.. . Izluđivala me.
Onda je prešla na prsa.. Ljubila ih i sisala moje bradavice. Lizala i tako pomicala prema dolje.
Kao da nekuda žuri. Kao da želi privesti kraju što prije, ali nije izostavila ni jedan detalj moga tijela.. Držeći mi majicu objerućke dignutu preko glave, stisnula je šakama kao da ne da da pobjegnem iz njezinih kandži. Vraćala se na pojedina mjesta i opet spuštala prema dolje. Ispirala mi je mozak, dovodila do ludila. Bio sam krut i ona je osjećala kako rastem među njezinim butinama. Smješkala se. Nismo progovorili ni rijeći, čuli su se samo moji uzdasi i zvukovi njezinih poljubaca, sisanja i disanja kroz nos uzbuđeno.

Hm, pupak.
Već vidim da mi vraća milo za drago za ono od sinoć, ali ne bunim se.
Vrtila je jezikom okolo i u mom pupku. Htjeo sam exsplodirati. ZELIM JE
Sperma u mojim jajima vrije. Zelim jebati. Jebati. Jebati. Jebati i samo jebati čitavu noć to njeno okruglo dupe i mokru pičku.
Počeo sam trljati kurcem o njeno dupe, između dva meka savršeno okrugla guza. Odgovorila mi je mješanjem bokova, ali nije me htjela jebati. Ne još. To sam joj učinio sinoć, sada mi vraća. Ali kao da je brža od mene, kao da neće trajati dugo. Ne može ona. Mora primiti kurac, znam ju.

Osjetih njezin dah blizu kurca. Ali jos sam u hlaćama. Otkopčava mi remen i otkapča gumbe jedan po jedan. Polako gledajući me u oči, pa u kurac naizmjenično.

Svlači mi hlače i baca ih na pod.
Prelazi otvorenim dlanom preko mojih bedara primičući se tvrdom kurcu. Prelazi preko jaja i pritišće dlanom, nježno. Kao da ispituje njihovu punoću, da imam dosta materijala za nju. Smješka se. Povlači gore dlan i hvata me za kurac. Povlači mi kožicu dolje, pa gore, drkajući ga polako da me izludi. Gad mali.
Uzima ga blizu usta ne skidajući osmjeh s lica i cijelo vrijeme gledajući me u oči droljasto. Kao da ima mikrofon u ruci, kad je glavić približila ustima rekla je kroz prekrasan osmjeh kakav ima:"ne nosiš gaće" :)
"A-A"odgovorim kratko i ona ga strpa u usta.

Kad ga ona puši, slično je kao da ju jebem u pizdu. Usmine pune, vrelo unutra, jer ljubav je to. Stišče ga jezikom o nepce kao što to radi s pičkinim mišičima kad ju jebem. Obozavam kada ga tako muze. Na oba načina.
Strpala ga je halapljivo u usta i duboko u grlo. Držeći ga unutra duboko dok nije trebala zraka. Onda je to ponovila . Više puta.

Jebao sam lagano njezino grlo. Dok je ona mumljala, grcala se i gušila, pa ga opet izvukla van. Bio je sav od njezine sline. "Jebi me. Jebi me mala" rekao sam. Ona nije progovorila, samo ga uzela u ruku i prošetala kožicu par puta dok se penjala na njega. Stavila ga je u svoju gladnu pičku. Spustila je ruke na moja prsa i počela me jebati. Nabijala se lagano, ali kada se otvorila dovoljno, a kurac mi je bio vec mokar i on je bila vlažna te se nabila do kraja i počela se nabijati kao pravi mali napaljeni ženski pastuh. Opet je to učinila. Stezući picine mišiće dok se ustaje i opušta kada se nabija, kao da izvlaći sokove iz mene. Kao da me pokušava natjerati da svršim u sekundi.

Mješala je kukovima, sjedeci na meni držeći moj kurac duboko u sebi. Mješala je u krug, a onda je počela mrdati samo naprijed-nazad, ne odižući se od moga tijela.

Osjećam njezinu vlažnost kako ju širi i razmazuje po mom stomaku na taj način.
Grabim njezine guzove i navlačim je još brže i jače, još žešće na mom kurcu.
Njezini guzovi se trljaju o moja jaja. Puna su sperme koja ce se izliti u vrlo kratkom roku ako ovako nastavi. Bacam je sa sebe i pocinjem jesti njezinu picku. Zavlačim joj dva prsta unutra i brzo je jebem prstima, ona je na leđima tako da je mogu lako dovesti do vrhunca. Čunim šta moram i pronalazim njezinu G-točku, jebem joj pičku i trljam klitoris do joj ližem usmine. Ona se vrpolji i uvija. Stenje.
Osjetim da će svršiti. Ne prestajem. Samo još više ubrzavam. Pri kraju je. Bedra joj se trsu kao luda, kao da će pasti u duboku komu. Njezine grudi kao želatina počinju se tresti. Pička joj je sve vlažnija is osjetim da uskoro svršava. Sva drhti, sva viori. Kao nekakav napadaj.

Sad vadim prste van, okrećem na sve 4. Zabijam joj gurac u guzu i prste u pičku. Jednom rukom je prstenjačim brzo sa žestinom, a drugom drkam klitić dok joj kurac nabijam u dupe.
Sise joj odskakuju posvuda u svim smjerovima. Ona vrišti da ne prestanem. A ja gubim snagu. Ali ne odustajem. Sve sam brzi i dublje u njoj.. u svim njezinim rupama.

Ona se trese kao prut na vjetru i svršava prskajući svuda okolo, po meni, po krevetu. Ja joj vadim prste iz pučke i šamaram lagano dlanom po njoj do ona squirta.. Moj kurac samo to ne eruptira u njeno dupe.
Bez pitanja, ne vadim ga jer je dupe, proljevam svu tečnost iz mojih jaja u njezinu guzu. Nabijanuci ga do jaja i drzeci ga duboko u njoj, punim je svojim sjemenom par sekunda nakon što je okupala sve oko sebe svojom ogromnom kolicinom svrsotine.

Oboje iscrpljeni padamo na krevet gledajući se, ništa ne govorimo, samo se gledamo i milujemo lice jedno drugome

Nedugo nakon toga oboje obuzima duboki san.

Mjesec nas je gole i mokre kupao svojim srebrnim sjajem.
Srebrni odsjaj mjeseca, jedini prihod svjetlosti u sobi gdje smo se jebali, punoj mirisa sexa i svršotina. Miris ljubavi.

Budimo se sljedeće jutro. Sretni i zadovoljeni. Odlazimo pod tuš ljubeći se cijelim putem. Nikada nismo ovako. Kao par. Kao iz prave ljubavi.

Diramo se.

Ona me ljubi po vratu kao noć prije. Samo ovaj puta nježno.

Usredotočila se na jednu jedinu točku. Tu me ljubila sinoć. Ali.. .. posvuda je.
Na tom mjestu osjećam peckanje, blago.

Zašto to čini?
Imam nešta na vratu?
Ništa mi ne govori, samo se smješka.

Bacim pogled u ogledalo.
Ona mi odvlači pogled svojim rukama primičući usne mojima.

Kao da ne želi da vidim.
Ili ne još.

Okrećem glavu. Bacam brzi pogled na svoj vrat.

Žig.

Ona ga ljubi.

Ja još u nevjerici gledam.

Označila me.

Još prošle noći, na samom početku, ona je mene jebala kao svog. Kao onoga koga je odabrala. Ona je to htjela. Planirala je. Nije bila pripita kako sam mislio. Bila je po prvi put zaista samo .. . MOJA.

Odveo sam je u kabinu, pustio vodu da ispere sve sa nas. I počeo ljubiti nezine prekrasne grudi.
Usne. Ramena. Vrat. Uho. Iza uha. Podigao sam joj ruku i ljubio pazuhe. Ljubio sam sve što je bilo u razini mojih očiju.
Zatim sam je zgrabio oko struka i počeli smo se ljubiti divlje. Kurac mi je narastao iste sekunde. Podigao sam je i ona ga je namjestila da je mogu nasaditi. Njezina pička ga je progutala cijelog.

Jebao sam je pod tušem dok nas je voda hladila.
Zvuk prskanja vode i šamaranja njezinih butina o moja jaja prekiriveno sa glasnim ljubljenjem i stenjanjem bili su jedini zvukovi koji su se mogli čuti.

"Volim te malena".

"I ja tebe pastuše moj"

Taj dan nismo se javljali nikome. Isključili smo sve moguće veze s vanjskim svijetom i pobjegli glavom bez obzira.

Nitko ne zna gdje.

Nitko ne mora ni znati.


Znamo samo ..


Ona i Ja :)
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija