Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kolegina snaja drugi put

Nakon one prve nezaboravne noći u kojoj zaista jesmo imali mnogo sreće, pa smo prošli neprimetno, usledile su naše duge kres avanture. Već sutradan javila mi se na fejsbuku, kaže baš joj žao što sinoć nisam svršio, pa želi da mi se večeras oduži. Lagao bi ako bi rekao da nisam jedva čekao da mi se javi i već sam bio mislio da neće i da je ono od sinoć sve samo zbog alkohola. Razgovor na četu dalje je išao ovako.

Ja: Oh, pa prijatno si me iznenadila, mislio sam da mi se nećeš javiti.
Ona: Zašto? Nisam luda da propustim takvu alatku (misli na moj kurac)
Ja: Mislio sam da ti se ta alatka nije dopala?
Ona: Ti si lud! Imaš alatku koja zlata vredi.
Ja: Ako je tako, alatka je spremna večeras za tebe i tvoja je ;)
Ona: Jedva čekam, već sam jako vlažna.
Ja: Gde ćemo, kako, zar možeš da odeš od kuće, pustiće te muž?
Ona: Radim večeras noćnu smenu, pa dođi kod mene na posao.

Vesna je radila u bolnici kao medicinska sestra. Malo mi je sve to bilo ne zgodno, kako ću u bolnicu ali posle nekoliko poruka nagovorila me je da ipak odem uveče u bolnicu i da se vidimo tamo. Eh da se vidimo, kome je još bilo samo do gledanja :).

I konačno je pao mrak, došlo vreme da se krene. Bolnicu u koju ona radi sam odlično poznavao, tako da mi nije bio problem da je lako nađem. Sačekala me je u hodniku bolnice i kada smo se videli odma smo počeli strasno da se ljubimo. Dok smo se ljubili, gnječio sam njene guzove, kurac mi je odma skočio kao nikad do tada, neverovatno mi je sve to bilo, ali zaista na nju mi se kurac dizao najviše moguće, dizao se toliko da bukvalno me je bolelo koliko bude podignut, veliki i krut. Ne znam zašto, bio sam sa mnogim ženama ali ova je baš umela da mi ga maksimalno podigne. Možda je to sve zbog onoga kako kažu "zabranjeno voće" zbog rizika da će nas neko videti, rizika da će se sve saznati, možda baš zbog tog nekog straha od toga šta bi moglo da se desi, adrenalin me je pucao i uticao na kako ona kaže "alatku". Već tada to neko naše "prvo slobodno" veče, da tako kažem, imali smo problem jer nije mogla da nađe ključ od ordinacije. Planirala je da se seksamo u ordinaciji, jer tu niko ne dolazi do ujutru. Ali eto nije nam se dalo jer ključ nije bio tamo gde inače stoji. Pitao sam je da izađe iz bolnice da odemo do mojih kola ali ni to nije mogla jer je bila dežurna i morala je da bude blizu svog odeljenja ako se slučajno nešto desi da što pre bude na odeljenju. Ostalo nam je samo taj hodnik. A hodnik ogroman, čak sa tri strane ima ulazna vrata, mogao je svakog trenutka neko da naiđe, neki doktor, sestra ili čuvar bolnice. U tom ogromnom hodniku stajala je jedna stolica, ko zna kako se ta samo jedna stolica našla tu. Uzela je tu stolicu i najmračni deo hodnika u nekom malom ćošku kod vrata neke doktorske sobe stavila je i rekla mi da sednem.

Ona: Jebi ga, vidiš, nama se baš neda.
Samo sam se kiselo nasmejao na to.
Ona: Ne mogu da verujem da ključ nije tu, mora da je ludi doktor zaboravio ga u dzepu i odneo ga kući. Baš mi je žao.
Ja: Zašto ti je žao?
Ona: Pa vidiš, ništa ni večeras od nas i večeras nećeš svršiti.
Ja: Ko kaže? Dođi sedni mi u krilo.

Sela je i počela da me ljubi, mazio sam je po onim njenim ogromnim grudima, ljubili smo se onako jako, vlažno, napaljeno, mešala mi je u krilu kao da joj je moj kurac već u njoj. Otvorio sam joj gornji deo uniforme, one sise njene su odma ispale napolje iako je imala brus, njene sise su toliko velike da i pored brusa deluju kao da nemaju ništa na njima, uh to me je dodatno napalilo, goreo sam sav, od želje da ga joj što pre stavim, a najviše me ložila misao da joj stavim između sisa. Ustala je i klekla ispred mene, otvorila mi farmerke a alatka je samo iskočila. Nasmejela se i rekla "pa ti si dečko baš napaljen"?

Ja: Jel vidiš koliko te želim?
Ona: Vidim koliko me tvoja alatka želi :)

Nasmejala se i stavila ga u usta. Pušila mi je kao nikad ni jedna do tada, uzimala ga ja malo, malo, pa još malo, svo vreme ga oblizivala jezikom i tako dok god ga nije stavila celog u usta. Bilo mi je mnogo lepo.. . ali i ovaj put smo morali biti tihi, hodnik je ogroman i prazan, pa i mali naš šapat odjekuje u njemu. Nisam mogao više da izdržim, morao sam da joj ga stavim. Ustao sam i pridagao je i okrenuo ka stolici da bih je mogao uzeti s guza. U takvim uslovima to mi je bilo najlakše. Trljao sam kitu preko njene suknjice, mesio, gnjavio njene sise, ljubio po vratu, ona je stenjala kroz zube i telo joj je svo drhtalo. Zavukao sam ruke ispod njene suknjice i mazio njenu ribicu.. . lagano sa prstima istraživao ulaz u njenu pičku i polako ulazio sa jednim prstom. Svo to vreme meni je kurac plusirao i sve više i više me boleo, vreme je bilo da se sva ta predigra preskoči i da on bude tamo gde mi je mesto. A mesto je, složićete se sa mnom, u njoj, nigde i nije lepše negu tamo :) Sve moje i njegove muke staju onog trenutka kada on nađe svoje pravo mesto. Spustio sam joj gaćice uzeo ga u ruku i taman da namestim na njenu rupicu, ona se izmače.

Ona: Nemoj, nećemo ovde. Može neko da naiđe, dobila bih otkaz.
Ja: Jel si luda, pa nema šanse sad da stanem?
Ona: Jaooj bre šta ti meni radiš, sinoć si isto tako, koji mi kurac sve ovo treba.
Ja: Ovaj ti kurac treba!
I prislonim joj moj glavić na ulaz u njenu pičkicu.
Ona: Treba bi, DA! Ali ne smem ovde. Želim ga jako, ludim, ali ne mogu ovde.
Dok je ona to sve govorila i još po nešto, nemogu se svega ni setiti, ja sam joj gurao moj debeli glavić u njenu ribici.

Ona: Ti si lud, ne slušaš šta ti pričam, šta radiš to, zašto to radiš?
Ja: Zato što ne mogu da izdržim, želim te jako, sad i odma!

Ućutala se i počela da me ljubi.
Nastavio sam polako da prodirem u nju, tek da je malo samo glavić ušao, začula su se vrata od hodnika, srećom ona najdalja od nas dvoje. Trgla se ali nije mogla mnogo da mi se odalji jer ispred nje je bio zid. Koliko sam bio napaljen nisam mnogo bio obazriv, gurao sam ga i dalje. Ali neverovatno nije mogao unutra. Bio je baš velik i krut ali jednostavno nije mogao da uđe u njenu ribicu, gurao sam, gurao, pokušavao i ništa više od glavića. Molila me je da stanem. Nisam hteo, a ni mogao. I onaj što je bio otvorio vrata od hodnika je otišao, više nikoga nije bilo, ali sve jedno pokušavao sam da joj ga stavim i nije moglo, jedva malo glavić i to je sve.

Ona: Ne vredi, blokada, ne može, uplašila sam se.
Ja: Ajde polako, opusti se.
Ona: Ne vredi, ne može.

Pokušao sam opet i opet .. .. i ne vredi, nikada tako nešto nisam doživeo, do tada nisam ni znao da je to moguće, loše sam se tada osećao, baš loše. I ona je to primetila i rekla.. .

Ona: Izvini.
Ćutao sam.

Okrenula se i ponovo klekla ispred mene uzela ga u usta i počela da ga puši, a to radi tako dobro, da u životu bolju nisam sreo od nje.

Ona: Večeras ćeš ipak da svršiš.. .
Ja: Hoću da te jebem među sise!

Istog trenutka je sinula brus svojim rukama naslonila moj kurac na njene ogromne sise. Tek tada bez brusa sam video stvarno koliko su te sise velike. Pamela Anderson ali prirodna, ništa silikoni i ta sranja. Ogromne ali ne vise, već stoje kao dve košarkaške lopte, sa nabreklim bradavicama, svako ko voli velike sise, to su baš te, to su onakve kakve treba da budu svima koji se lože na to, a ja sam prosto lud za sisama. Stavio sam ga između sisa, ona je rukama stegla sise i počeo sam da je punim kao da je jebem u ribicu, bilo mi je neverovatno lepo, već tada mi više nije bilo krivo što je ne jebem u ribicu, ovo mi je bilo jedan nov i zaista prelep osećaj. Malo sam je jebao u sise, malo ga ona lizala, pušila, i tako sigurno nekih 20tak minuta dok nisam počeo da prskam po njima, ispraznio sam se u nenormalnoj količini, onoliko sperme iz mene nikada nije izašlo.

Bilo je to za mene novo iskustvo, koje ću dugo pamtiti. Eto to bi bilo to, ne jebah ja tada Vesnu ali mi bi lepše nego da sam jebao pravu Pamelu Anderson.
Ima dalje .. . pišem čim uhvatim malo slobodnog vremena .. . sad odoh, imam novu sisaru koju moram večeras da namirim ;)

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija