Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Komšinica Dragica sa sela!

Nakon što me je komšinica Dragica posjetila neki dan i tom prilikom mi dobro popušila kurac i oslobodila moja jaja sperme nisam mogao da prestanem da maštam o njoj kako izgleda kada je gola, kakva joj je pičkica. Te misli su me sve više odvajale i od posla koji sam sve manje radio. Prošlo je nekoliko dana kada me je komšinica Dragica ponovo posjetila. Bio je to petak, ja sam kao i obično radio ispred kuće kada se ona pojavila u lepršavoj crvenoj letnjoj suknjici koju je jasno obukla za ovu priliku.

Ta suknja je isticala njene velike atribute njenu pičkicu i velike sise. Kako mi se približavala moj kurac se počeo buditi u gaćama. Kada je došla do mene moj kurac se već podigao bio i jasno se ocrtao preko šorca. Primijetila je to rekavši da sam ja već spreman za nju. Jako me je stegla za kurac da sam htio da jauknem od bola. Rekla mi je da odmah uđem u kuću. Ušli smo zajedno unutra. Htio sam da odem da se istuširam jer sam bio jako znojav ali mi ona nije dozvolila.

Odmah mi je skinula šorc i moj kurac je izletio napolje. Uzela ga je u ruku i snažno počela drkati. Dok ga je drkala direktno me je gledala u oči kao prava drolja. Rekao sam joj da ga stavi u usta što je i učinila. Pušila mi ga je kao da joj je to poslednje što će uraditi u životu. Nabijala se svom silinim na moj kurac. Uvalčila bi ga a potom izvlačila iz usta a za njim bi se cijedila moja sluz i njena pljuvačka. Pušila mi ga je dobrih pet minuta. Nisam više mogao da izdržim pa sam joj rekao da želim da je jebem.

Ustala je, skinula svu odjeću sa sebe. Tada se po prvi put ukazala potpuno gola ispred mene. Imala je jako dlakavu crnu pičku što je mene još više napalilo. Njene sise su mi se sad činile još većim. Uzeo sam jednu sisu i stavio je u usta i počeo da cuclam njenu bradavicu. To je jako napalilo pa je svojim prstima počela da mrsi moju kosu. Drugom rukom sam krenuo ka njenoj pici koja je već bila mokra i iz koje su već počeli da cure sokovi.

Nije više čekala nego mi se naguzila na komodu čekajući da joj zabijem kurac otpozadi. Rukama je razvukla svoje guzove i ja sam ubacio moj kurac u njenu vlažnu picu. Njena pica je bila uska tako da nije mogla da primi moj veliki kurac. U početku sam počeo da je jebem lagano. Dok sam je tucao stenjala je i dahtala glasno da sam mislio da će nas neko čuti. Dok sam je jebao rukama sam mijesio njene velike sise.

Promijenili smo pozu jer je željela da se nabija ona sad na moj kurac. Nasadio sam je na kurac, ostala je jedan tren u toj pozi a zatim jako se počela spuštati na njega. Skakala je na mom kurcu kao da je na rodeu. Ja sam se igrao njenim sisama. Nakon par trenutaka počela je da stenje sve glasnije i da vrti glavom sve dok nije odjednom počela da svršava uz jak uzdah. Iz njene pice je počeo da curi potok sokova.

Pala je moja ramena onako iscrpljena. Čim je došla malo sebi polegao sam je na komodu, njene noge stavio na moja ramena i jako se ponovo sjurio u njenu picu. Počeo sam je jebati svom snagom. Ulazio sam u nju skroz do kraja. Sada nije više stenjala nego jaukala od mješavine bola i užitka moleći da usporim malo. Nisam uopšte mario zato nego sam nastavio silovito da je tucam sve dok moja sprema nije krenula iz mojih jaja.

Nisam htio ga vaditi već sam njenu dlakavu pičku napunio mojom spermom. Kad sam izvadio kurac iz nje, sprema je pošla napolje za njim. Uzela je sva zadihana i znojava ali sa velikim zadovoljstvom na licu ponovo kurac u usta i očistila ga od ostatka sperme. Rekla mi je da do sada je niko nije ovako dobro izjebao kao ja.

Otišli smo zajedno pod tuš gdje smo uživali zajedno još pola sata a zatim se ona spremila i krenula nazad kući. Nastavili smo se družiti skoro cijelo ljeto da sam već i zaboravio na more. Osim što sam se družio sa njom, upoznao sam i njenu ćerku ali o tome neki drugi put.

Ocjena priče

3.8
Broj ocjena: 9
Broj čitanja: 21592

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija