Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Konobarica vručeg međunožja

Ocjena: 2.8

Nekako oduvijek padam na vruče konobarice, ali ne one kojima je poprsje na izvolte, a minica tolika da se ne moraš ni truditi da vidiš boju gaćica, ako ih uopće i nose. Već one koje nekako drže do svoje ženstvenosti, ali su prikriveni vulkan strasti i ne pokazuju da su dostupne, već očekuju da se potrudiš malo oko njih. Takva je bila i Ljiljana, niska brineta lijepe guze, te velikih sisa. Prodorne zelene oči su sijevale ispod dugih trepavica, a nenametljiv ruž za usne je naglašavao bjelinu njenih savršenih zubi. Malo je reći da mi se sviđala, usprkos tome što je bila skoro dvadeset godina mlađa, tj 16, da budemo precizniji.

Ja sam tada imao 40, a ona 24, bio sam se razveo prije par godina i nekako i nisam baš više tražio neku sa kojom bih zajedno živio. Ono, 12 godina braka je koji put i previše. Nisam zamjerao ništa svojoj bivšoj, osim možda toga što sam saznao da se cijelo vrijeme našeg braka jebala sa svojim bivšim, sa kojim je napokon i ostala u dugom stanju, pa sam saznao. Možda da nije bilo toga ni ne bi, iako sam naslučivao, a i par frendova mi je reklo da ju je vidjelo sa nekim tipom u gradu, prilično prisnih. Radio sam dugo vani i zaradio lijepu lovicu, a pošto je rad bio fizički, isklesao sam i tijelo, ali je naftna kriza dovela do toga da dođe do velikih otpuštanja, a ja sam bio jedan među njima. Brzo sam našao posao i kod nas, jer je iskusnih varioca malo, a pogotovo onih koji znaju svoj posao u dušu. Bar više nisam bio u stalnoj hladnoći norveškog sjevernog mora.

I tako sam se skompao sa Ljiljom ili Lily kako je volila da ju zovem. Ne znam zašto, možda je to muška sujeta, ali imao sam osjećaj da meni ipak malo više poklanja pažnje nego drugima u kafiću. Iako sam često bio sa društvom koje je vikendima visilo na utakmicama omiljenog nam kluba, pa bi se nalazili i u kafiću nakon posla, ja bi najčešće ostajao sam jer je ekipa bila u sretnim brakovima, pa bi nestali u vidu magle odmah iza 8 navečer. Tako bih ja ostao u kafiću uz dva tri lokalna kronera koji bi kunjali za svojim stolovima uz bocu pive ili nečega žestokog. I tako bi se ja upustio u razgovore sa Lily. Ponekad bi došla sa ove strane šanka, pa bila nekako stisnuta uz mene, a ja bih osjećao toplinu njenog tijela na svom. Iako je bila skoro 30 centimetara niža od mene, bila je bomba koja otkucava. Tako smo jedan utorak ostali jako rano sami u kafiću, a ona je nešto radila otraga dok sam ja polako cijedio svoju pivicu nakon koje sam mislio otići kući i još malo pogledati TV prije spavanja, iako nisam išao sutra raditi, jer sam imao neke slobodne dane, a i bila je neka stanka sa poslom u firmi. Uto se Lily pojavila na vratima i pozvala me:

- Darkec, daj dođi malo, treba mi tvoja visina.. -rekla je podbočivši se rukama na kukove.
- Evo Lily moja dolazim.. -rekao sam ustajući sa stolice iza šanka i brzo došao otraga.

Ona je već stajala kraj dvije kutije. U jednoj su bile one žličice za kavu, a u drugoj vrečice sa šečerom, pa me zamolila da ih podignem na gornju stalažu. Žličice su bile mačji kašalj, a šečer je već bio nešto teži, a kad sam to napravio zamolila me da joj pomognem još par gajbi sa mineralnom pomaknuti. Kako je bilo usko bilo je neizbježno da se nađemo jedno uz drugo, tj moj kurac uz njena leđa, a kad se okrenula njene sise su bile u razini sa mojim trbuhom, tj glava joj je bila uz moja prsa. Malo smo stajali tako, a onda je ona rekla:

- Malo je usko ovdje, zar ne? -ne znam šta je pokrenulo moje ruke, da li njen tihi glas, ali su se one našle na njenim sisama, a da se nije ni pomakla, u biti stisla se uz mene i tiho rekla- Konačno..
- Šta konačno? -zbunjeno sam upitao pogledavši odozgo u njene zelene oči koje su me gledale odozdo.
- Pa konačno si odlučio napraviti nešto, da nisi sama bih te silovala.. -to je rekla tako promuklim glasom da mi se kurac počeo dizati, a nije mogla da ga ne osjeti- Uuuuu.. pa dečko se budi.. -nakon toga je malo odmakla svoje tijelo i uvukla ruku do mog kurca i stisla ga preko traperica.

Trljala ga je dok sam ja i dalje mijesio njene sise, a onda se iskobeljala van i nestala u kafiću, da bi se vratila nekoliko sekundi kasnije, iako mi se činilo da je vječnost. Činilo mi se da sam čuo kako se zaključavaju vrata, a čim je ušla bacila se na mene i počela mi otkopčavati hlače. Ubrzo su mi hlače i gaće bile na koljenima, a mojih devetnaest centimetara kurca se klatilo iznad pozamašnih jaja, a ni debljina kurca nije bila zanemariva. U punoj erekciji je bila skoro 7 centimetara u promjeru. Lily je uzdahnula i bacila se na moj kurac koji je nestao u njenim ustima, ali kako je rastao tako ga je sve teže gutala i sad se zadržala samo na glaviću. Cuclala ga je zdušno, a kako je čućala vidio sam da je podigla suknju koja joj je inače bila do koljena, malo iznad bokova i kako si trlja pičku preko gaćica. Podigao sam ju i spustio si hlače i gaće do gležnjeva, a onda i njoj svukao gaćice, te ugledao njen brežuljak sa tankom crtom dlačica iznad pičke. Prošao sam prstima po njenim usminama i lagano je zadrhtala, a usmine su bile jako mokre. Podigao sam ju na one gajbe koje smo maloprije vukli, bila je lagana, pa sam joj zabio jezik između usmina i lizao ju. Uh kako je bila slatka. Malo sam joj grickao klit koji je nabubrio kao lješnjak, a bio je osjetljiv kao senzor pokreta u alarmnom uređaju. Stenjala je i jecala dok sam joj cuclao i grickao klitoris, da bi onda uz lagani vrisak svršila i nogama mi stisla glavu. Trzala se dosta dugo u orgazmu koji joj je izgleda dugo falio, a onda me pogledala suznih i željnih očiju, te prošaptala:

- Stavi mi ga više, ne mogu izdržati.. samo me napuni.. -nakon toga me privukla na poljubac i osjetio sam okus maline na njenim usnama sigurno od Labella.

Privukao sam ju bliže rubu onih gajbi i odmah joj ga zabio do kraja, barem sam to namjeravao, ali nije išlo. Bila je jako uska i bilo je bolno za nju dok sam se sa svojom debelom mrcinom probijao kroz njenu usku pičku. Nakon skoro minute sam uspio ući do kraja u njenu pičku i sad sam polako hvatao ritam jebanja. Dahtala je dok sam ju širio, ali me je samo podsticala da ju jebem sve jače i jače, pa sam to i radio sa takvim guštom da se samo hvatala grčevito za policu iza sebe, a drugom rukom za moj vrat. Uskoro sam osjetio da ću svršiti i kad sam rekao da ću ga izvaditi samo je zavapila da ga ne vadim već da ju napunim. Razmišljao sam koliko je to pametno, ali kurac je mislio svojom glavom i nakon par uboda sam počeo puniti njenu vrelu pičku svojom ustajalom spermom, jer nisam jebao već par mjeseci, a nije mi se drkalo. Sad sam ju tako napunio da je počelo izlaziti van iz njene pičke. To je i njoj bilo dovoljno da i ona svrši, pa sam sad zaključio da se ni ona nije dugo jebala kad svršava na moj orgazam. Ostali smo tako još par trenutaka, a onda se brzo sredili i obukli, pa je otključala vrata i sad je već pomalo sređivala knjige, da bi me nakon nekog vremena upitala:

- Jel imaš šta u planu za večeras?
- Ne, zašto?
- Pa, pica me opet svrbi i htjela bi još malo izmusti tvoja velika jaja, ako nemaš ništa protiv? -rekla je to uz takav smješak da bi otopio i ledenu santu, pa sam se i ja nasmješio.
- Za takav sam prijedlog uvijek.. kod mene?
- Naravno, kod mene ne možemo zbog starci.. -rekla je sa smješkom kao da se ispričava, a onda privela posao kraju, pa smo se prošetali do mog stana.

Ubrzo smo bili goli u mojoj sobi i sad sam uživao u njenim sisama koje sam do maloprije mogao osjetiti rukama dok su bile ispod majice i grudnjaka, a sada sam ih ljubio i lizao, te grickao bradavice. Tu večer sam ju napunio još dva puta, a ona je nekoliko puta svršila na mom kurcu i licu. Oboje smo bili zaliveni spermom i njenim pičkinim sokovima. A tako smo i zaspali, da bi nam ujutro napravio doručak, pa smo se pojebali još jednom, te je morala nakon toga doma. Od tada bi svaku večer dolazio na zatvaranje i vodio ju kod sebe doma.

Sada nakon godinu dana smo još uvijek zajedno, ona je u četvrtom mjesecu trudnoće, a njeni starci su se konačno pomirili sa sudbinom i prihvatili to da je sa mnom. Ja sam sretan, Lily je sretna, a moj kurac se redovito prazni u njenu vrelu pičku, a ponekad i u usta. Sad se navikla na njegovu širinu i uspijeva ga progutati do pola. Brak ne planiramo, a što bude biti će, glavno da se mi volimo.. I sad više ne gledam druge konobarice, imam svoju doma.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina