Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kontrola radova

Imao sam keramičarski obrt i sasvim sam dobro zarađivao. Ništa ekstra, ali nisam morao razmišljati kako vezati kraj sa krajem. Sa 32 godine sam bio u naponu snage, dobrog izgleda, ali možda je brak pogodovao tome, pošto sam se sa suprugom seksao svaku večer. Iako je bila u drugom stanju to nas nije spriječavalo da se jebemo kao zečevi. Mada sam znao da će uskoro biti to drugačije, ali bar smo koristili svaki tren za dobar seks.

Jedan dan me nazvao neki tip da mu dođem izmjeriti kupaonicu, wc i kuhinju kako bi mu mogao postaviti pločice, da mu dam mjere i ponudu. Kad sam stigao vidio sam da je to poprilična vila, sa jednim katom i ogromnim vrtom. Upoznao sam se sa vlasnikom, te smo obišli obje kupaonice i tri wc-a, te ogromnu kuhinju. Već na prvi pogled sam znao da će skidanje stare keramike biti noćna mora, pošto je to bila kvalitetna keramika koja se teško skidala. Ali me je gazda trgnuo iz tih misli, i kao da je znao o čemu razmišljam, brzo mi je rekao da on ima svoju ekipu koja će to poskidati.

Kad sam došao kući napravio sam mu ponudu i poslao na mail, a onda otišao na dobar seks sa ženom. drugi dan sam vidio da je odgovorio na mail i rekao da je sve u redu, te da li mogu početi ovaj vikend. Odgovorio sam mu da nema problema, te sam jedva čekao da počnem.

Došla je subota i stigao sam kod klijenta. Vidio sam jedan mali kamioničić u dvorištu, a bio je nakrcan starom keramikom. Kad sam ušao dečki su baš čistili donji kat, pa su mi rekli da mogu početi sa gornjom kupaonicom i wc-om. Donio sam si sav alat iz kombija i primio sam se posla. Vidio sam da su izabrali dosta skupe pločice, pa sam razmišljao kako da imam što manje otpada, kad me prekinuo jedan iz ekipe koja je skidala pločice.

- Stari vidimo se, ali.. . -malo je zastao i dodao tišim glasom- Čuvaj se gazdarice.
- Šta je gadna? -bio sam svjestan da je nisam još upoznao, pa nisam mogao ništa komentirati.
- Kontrol frik -rekao je mladac, namignuo mi i otišao.

Slegnuo sam ramenima i nastavio raditi. Prošla su već dva sata i već sam postavio dobar dio poda u kupaoni kad sam začuo zvuk potpetica. Okrenuo sam se prema vratima i na njima ugledao ženu mojih godina, duge plave kose i fenomenalnog tijela. Bila je utegnuta u kratku ljetnu haljinu koja je više otkrivala nego skrivala, tako da su skoro sise iskakale iz dekoltea, a sa mog mjesta na podu su se vidjele crne čipkaste gaćice na preplanulim nogama. Jeste da je bilo ljeto, ali mi je ovo više izgledalo kao rezultat solarija. Naslonila se na dovratak i gledala što radim, a onda tiho rekla:

- Ti si sigurno Goran? -a na moje kimanje se nasmiješila i nastavila- Drago mi je, ja sam Sanja, supruga od Vladimira s kojim si razgovarao za posao.
- Aha.. . da da.. . a gdje je on? -upitao sam nevino, ali se moj pogled zadržavao na rubu njene haljine.
- Poslovno je odsutan naredna dva tjedna, van zemlje -rekla je gledajući me dok sam rezao pločicu i mazao ju ljepilom, te ju položio na pod i poravnavao ju sa ostalima.

Gledala me je tako neko vrijeme, a ja sam doslovce osjećao njene oči po cijelom tijelu, naročito na mojoj stražnjici. Nakon nekog vremena se trgla i rekla da nam ide skuhati kavu, pa je otišla. U kupaonici je ostao samo miris njenog parfema i moj tvrdi kurac, te sam se napokon uspravio, oprao ruke, te zavukao ruku u gaće i namjestio ga tako da ne strši. Srećom pa sam obukao uske bokserice, pa sam ga mogao smjestiti uz tijelo, ali se svejedno ocrtavao.

Nastavio sam raditi i ubrzo sam bio gotov sa podom, pa sam se prebacio do wc-a koji je bio puno manji. Sreća je bila da se ne mora stavljati keramika na zidove, pa sam brzo radio. Zatim je stigla sa kavom, pa smo malo popričali o svemu i svačemu. Ja sam sjedio na podu dok je ona sjedila na nekom tabureiću u hodniku i svako toliko prebacivala nogu preko noge, pa sam par puta dobro vidio njeno međunožje. Crne čipkaste gaćice su samo raspirivale maštu, a ja sam se jedva suzdržavao. Nakon kave sam se uhvatio posla, pa sam do kraja dana uspio završiti sve podove osim kuhinje. Na kraju sam se pozdravio sa Sanjom i rekao da dolazam sutra nastaviti radove. Pozdravili smo se i otišao sam vidješi u retrovizoru kako gleda za mnom. Tu večer sam bio posebno napaljen i dobro sam suprugu izjebao, ali moram priznati da sam razmišljao o Sanji dok sam guzio svoju ženu.

Drugi dan sam došao rano, oko 8 ujutro, a Sanja je bila već ustala i šetkala po kući u dvodjelnom badiću, ogrnuta pareom i sandalama sa visokom petom. Njene sise su dolazile do izražaja i stvarno su bile izazovne. Nadao sam se da ju neću previše gledati, jer iako sam ispraznio jaja sinoć, imao sam osjećaj da bih opet mogao dobro svršiti. Nastavio sam sa poslom i odmah isfugirao sve ono od jučer, te se uhvatio kuhinje. Bio sam na pola posla kad je došla Sanja u kuhinju, te me prekinula.

- Mislim da imamo problem u gornjoj kupaonici.. . -odmah se okrenula i krenula na kat, a ja sam si mislio 'Kakav vražji problem u kupaonici? ! ? '

Stigao sam ju na vrhu stepenica i gledao sam u njenu napetu stražnjicu ispod parea, te sam osjećao kako mi se kurac diže. Počeo sam misliti o nečemu drugome, ali se je kurac lijepo ocrtavao, i nije nimalo pomagalo razmišljanje o nečemu drugome. Ušli smo u kupaonicu i ja sam počeo gledati u čemu je problem, ali mi nije bio jasan ručnik za plažu na podu kupaonice. Gledao sam oko sebe po kupaonici kad sam vidio da je zatvorila vrata i skinula gornji dio badića, pa su njene velike sise bila oslobođene stega. Bradavice su bile ukručene na tamnim aureolama, a ona je lagano odvezivala pareo i spao je niz njene noge. Ja sam blejao u nju, skamenjen, nisam zano kuda bih sa sobom, a onda su i njene gaćice spale, pa sam ugledao plave dlaćice njene pice. Kurac mi je već tako naprezao gaće da sam mislio da će popucati.

- Ovo je taj problem.. . -pokazala je na svoje tijelo i primila me za ruku, te povela do ručnika i spustila se na njega, a onda mi počela otkopčavati hlače.

Ja sam i dalje stajao kao ukopan, a ona se nije dala smesti, pa mi je kurac uskoro bio van gaća u punoj duljini i širini, a Sanja se široko osmjehnula i radosno rekla:

- Ohhhh.. . pravi alat za ono što treba napraviti.. . -uzela je moj kurac i počela ga lagano drkati, da bi se onda primakla glavom i jezikom prešla preko mog glavića.

Osjetio sam trnce i kurac mi se počeo trzati, a ona ga je onda strpala u usta i počela mi ga je pušiti. Usisavala ga je kao da joj je zadnji, a onda ga ispustila iz usta, onako slinavog i legla na leđa raširivši noge. Imala je rozu picu i bila je mokra i sjajna od sokova. Konačno sam se trgnuo i kleknuo ismeđu njenih nogu, te joj počeo lizati picu. Imala je divan, slankast okus, a kad sam joj počeo sisati klit samo je procurilo iz nje dok je ona zajecala.

- Jebi me više! ! ! ! ! Ne mogu izdržati.. . -viknula je na mene i ja sam brzo namjestio kurac na ulaz u njenu picu i odmah ga gurnuo do kraja.

Zajecala je i stisla me nogama. Bila je uska, ali me odmah počela privlačiti na sebe ne dajući mi vremena da razmišljam. Počeo sam ju jebati žestoko, zabijajući joj kurac do kraja, a ona je samo stenjala i glasno cvilila kad bi ju moja jaja lupala po guzi.

- Hajde.. . mmmmm.. . jebi me jako.. . napuni mi pičku svojom spermom.. . mmmm

Ja sam pumpao kao lud, a ona se tresla u ne znam kojem orgazmu po redu. Uspio sam izdržati punih petanest minuta prije nego sam joj napunio picu svojim sokovima. Kad sam počeo svršavati zabio sam joj ga do kraja divljački na što je ona vrisnula i stisla me nogama. Istresao sam sve u nju, a kad sam ga izvukao još uvijek je stajao, na njeno oduševljenje. Brzo se je ustala i zamjenili smo pozicije, te sam sad ja ležao na leđima, a ona se popela na mene i počela me odmah jahati. Bio je to divlji rodeo i skakala je po meni tako jako da sam mislio da će mi ga slomiti. Nju izgleda nije bilo briga jer je svršavala kao luda i cijelo međunožje mi je bilo mokro od njenih sokova. Još nisam upoznao ženu koja tako svršava.

Jahala me dobrih dvadesetak minuta, ali ja nikako da svršim, napokon je ustala, te se spustila svojim ustima do mog kurca i počela mi ga pušiti. Nabijala je svoju glavu na moj kurac i nakon pet minuta pušenja sam napokon počeo svršavati. Svršio sam joj duboko u grlo, a Sanja je sve progutala, a onda se uspravila i nastavila oblizivati, pa mi je rekla:

- Da li ćeš sutra završiti kuhinju?
- Mislim da bi ju trebao danas završiti, a sutra staviti fuge.. .
- Odlično -rekla je ustajući, pa nastavila- Sutra ćemo napraviti kontrolu kvalitete pločica u kuhinji kao što smo danas u kupaonici.

Uzela je kupaći i pareo, te otišla prema svojoj sobi, a ja sam sjedio još jedno vrijeme na podu, pa se obukao i otišao odraditi kuhinju do kraja.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija