Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kuhinjske priče

Imam već koju godinu i što bi se reklo pojebao bi sve što hoda, mada zbog prirode posla baš i nisam imao nešto slobodnog vremena. Naime, već sam par godina šef kuhinje u jednom hotelu kod nas u Zagrebu, a odgovornost je velika jer smo u sklopu velikog hotelskog lanca. Svaka sitnica se kontrolirala, pa je često znalo biti nervoze, a dosta kuhara se mijenjalo i odlazilo Ja sam ostajao prvenstveno zbog plaće, jer si takvu mogao dobiti jedino kao manager nekog državnog poduzeća ili da si u politici. Oboje me grozilo, pa sam se držao kuhinje.

Druga stvar koja je bila presudna je ta da sam slobodan. Naime razveo sam se prije dvije godine i više mi nije padalo na pamet da se ženim. Sad sam znao sa dečkima zaružiti nakon posla, i srećom sam podnosio velike količine alkohola, pa mi nije bio problem drugi dan doći na posao, za razliku od njih. Kao što sam rekao, ekipa se stalno mijenjala pa se tako uskoro pojavila i Sandra. Sandra je imala 37 godina i bila je komad u najboljim godinama. Solidna sisa, trojka koliko sam mogao ocijeniti, vitko tijelo sa jakim nogama. Bila je brza i okretna u kuhinji, nekako kuharica po mom ćefu i načinu rada. A najbolje od svega je bilo što sam se uvijek u njenoj blizini osjećao nekako prpošno i nisam ni morao pričati da mi se dizao na nju. Iako mi se nije baš nešto previše dizao u zadnje vrijeme. Doduše nije bilo ni razloga.. .

I tako smo radili skupa skoro mjesec dana kada se desilo među nama. Bio je nekakav ludi dan, subota, svadba za par stotina ljudi, neki guzonja od tajkuna ženio kćer za nekog mafiozu, pa je sve bilo kičasto i bljuv bljuv.. Meni za zasrat se od luksuza i ekstravagancije, a mi smo spadali s nogu od umora. Negdje oko dva ujutro je zadnje jelo izašlo iz kuhinje i ja sam raspustio ekipu, jer imamo vanjsku ekipu za čišćenje, pa nije bilo potrebe da itko ostaje duže. Ja sam otišao u svoj ured kako bi ispisao papirologiju, a nakon par minuta se pojavila i Sandra. Predala je neki papir na stol i zavalila se na stolicu:

- Ufff.. to je narudžba za sutra.. -rekla je i ispružila noge, a ja sam ju samo promjerio, a ona je nastavila- Kad bi mi netko mogao noge izmasirati? ! ?
- Pa dođeš doma i muž te izmasira.. -rekao sam mirno iako bi joj najradije zadigao noge u zrak i izjebao ju.
- Koji muž? -pitala me pomalo iznenađena.
- Pa šta nisi udata? -sad sam se i ja okrenuo prema njoj malo zbunjeno, jer sam znao da klinca, pa mi je muž bio nekako logična stvar.
- A neeee.. -nasmijala se i nastavila- Samohrana majka sam, a dijete se, eto, desilo, ali kurvin sin ne želi priznati to, pa sad plaća alimentaciju koju je odrezao sud.
- Ahaaaa.. tako dakle.. -rekao sam i okrenuo se na stolici prema njoj, pa rekao- Onda u redu, daj noge..

Jedva je dočekala, pa je brzo skinula klompe i neke bijele čarape koje je nosila usput se ipričavajuči ako joj noge zaudaraju, ali sam odmahnuo rukom. Sad sam joj masirao stopala, a imala je lijepa stopala i samo je sklopila oči dok sam ju masirao. Nije ni primjetila da joj je suknja kliznula do polovine butina i ja sam samo gledao ispod oka prema mjestu gdje je bila njena pica. Kurac mi se digao i kako je pomaknula nogu tako ga je napipala stopalom. Pogledala me i tiho rekla:

- Šefe, šta ti se digao? -nisam ništa rekao već sam samo zakimao glavom, a ona još tiše šapnula- Jel mogu vidjeti? -kao da nikad nije muški kurac vidjela, ali sam opet samo kimnuo potvrdno glavom i ustao sa stolice dok je ona spustila noge na pod.

Otkopčao sam hlače i spustio ih, te iz bokserica zvukao svojih dvadeset centimetara kurca solidne debljine. Samo je cmoknula ustima i primakla se bliže, pa stavila ruku na njega, a onda obujmila prstima, pogledala me u oči, namignula i počela ga drkati. Malo ga je drkala i polako se primakla bliže, te ga počela lizati, a onda je proutala glavić i pola kurca. Čuo sam ju kako mumlja i uzdiše, a onda ga je cmačuči ispustila, pa si zadigla suknju i jednu ruku zavukla u gaćice, te si počela trljati picu. Zatim se opet nabila ustima na moj kurac koji je u međuvremenu oslobodila bokserica. S obzirom na moju situaciju i njen vješt jezik i usne znao sam da neću dugo izdržati, te sam nakon par minuta počeo svršavati u njena usta. Malo se zagrcnula, ali se nije odmakla od mog kurca dok ga nije ispraznila do kraja. Uto smo čuli glasove konobara, pa smo se brzo obukli, a ja sam sjeo natrag za stol i taman je Sandra krenula prema vratima kad je šef sale Branko otvorio vrata mog ureda. Pogledao je mene, pa Sandru, a ja sam ga odmah prekinuo:

- E Brane, radimo narudžbu za sutra, jel treba Vama tamo nešto da naručim? Hvala Sandra, to bi bilo sve za danas, laku noć.. -rekao sam Sandri, a ona je pozdravila mene i Branka, pa otišla.

Branko je kratko bio kod mene, da riješimo samo obračun, pa je otišao, a meni je došla poruka na mobitel od Sandre: 'Ja sam još uvijek mokra i neispunjena.. Čekam te kod auta! ', a uz nju slika njene pice i dva prsta potpuno mokra kako izlaze iz nje. Odmah mi se počeo dizati, pa sam brzo pogasio svjetla i krenuo van. Nisam se ni presvukao, već sam pokupio stvari i odnio ih do auta. Čekala me u sjeni jednog drveta i kada sam otključao vrata brzo se zavukla na sjedalo suvozača, a ja sam stavio svoju robu u prtljažnik. Zatim smo krenuli i nakon nekog vremena smo bili kod mene. Pitao sam ju za malog, ali je rekla da je kod njene mame, pa nije bilo problema. Ušli smo kod mene u stan i odmah se skinula, pa sam ju poveo do kupaonice da se skupam otuširamo. Dok smo se tuširali posebno mi je sapunala kurac i tako ga digla da sam mogao utege dzati sa njim. Zatim smo onako mokri otišli u sobu i odmah sam se bacio na nju, tj njenu picu. Lizao sam ju i gurao joj prste u nju, a onda sam lizao njene sokove, da bi se onda digao nad nju i zabio joj kurac u picu. Zastenjala je zajaukala kad joj je ušao do kraja, a onda mi zabila nokte u leđa, te me obgrlila nogama i tjerala da ju jebem sve jače i jače. Zabijao sam se kao lud u njenu picu koja je bila kao jezerce puna sokova. Znao sam da svršava kad mi je zabila nokte u leđa i zajecala mi na uho stisnuvši me oko vrata. Nastavio sam sa zabijanjemjoš par minuta dok se nisam napokon i ja istresao duboko u njenu picu punivši ju u mlazevima. Nakon toga smo oboje dolazili do daha, a ja sam se polako izvukao iz nje i sad smo ležali zagrljeni na krevetu.

Nakon toga smo se još malo ljubili, pa mi je još jednom digla kurac i sad se sama nabijala na njega, te sam ju još jednom napunio, mada bi riječ bila, da sam iscijedio zadnje kapi sperme u nju. Nakon toga smo samo zaspali i nisam se budio do jutra. Ujutro sam ustao, a ona je još spavala, pa sam se spremio i ostavio joj poruku da mi donese ključeve na posao, a ja sam otišao u nabavku.

Od tada ju jebem kad god stignem, jer preko tjedna ne odugo ostati radi maloga, ali vikendima vijek odemo do mene i jebemo se cijelu noć.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija