Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Lea

U kasne svježe večernje sate obično budem na balkonu , opustim se uz hladno piće i nešto pogledam na youtube. Čujem kako zrikavci zriču , mačke se tuku , netko se iz daleka galami. A onda čujem njezine korake svake večeri kada prođe pored moje kuće i osjetim njezin miris parfema. Susjeda Lea, 167 cm visoka 60 kila. smeđe ravna kosa ispod ramena, najčešće bi bila u farmerkama, guza bi joj malo veće bila u njoj ali ne pretjerano a i sise su joj bile osrednje recimo trica. Naravno svaki put bi ju pogledao s balkona kada bi prošla i ispratio sve dok nebi zamakla.

Bacao sam drkice na nju, znao sam što joj treba, mala je napunila osamnaest godina i čini mi se vrijeme je da kitu primi, u svoju mladu pičkicu. Napunila je ona i devetnaest godina, ostalo je samo pozdrav između nas Bok! Bok! kao i do sada . Ne mičem se s mrtve točke, samo ga natežem na nju. Mala se svaku večer počela provakativno oblačiti, voljela je moje poglede , kad bi ju gledao s balkona. Pogledala me baš onako kako sam htio, a zatim lagano njihala guzovima, a ja trka na wc-e drk drk.

Jedno jutro , odem u trgovinu, i sretnem nju ispred trgovine. Pukle su joj vrećice, dadnem joj svoje vrečice, i pitam ju da ju povezem do doma. Pristala je, sjela je u auto, ja sam kupio što sam htio. Sjela je u auto u tajicama, sa oslikanim pičićem, ja kada vidim ono oblizivam usta, poludim. Pričala mi je kako polaže vozački, upitao sam ju želili probati moj auto, pristala je. Htio sam sjesti na suvozačevo mjesto, ali ona je rekla da ostanem na vozačevoj , jer joj je tako sigurnije.

Raširio sam noge i ona je sjela ispred mene, mirisala je savršeno, već na sami miris sam poludio. Pošla je lagano, a ja sam lagano stavio ruke na njezine bokove. Vozila je auto kao pobijena, a moja ruka je otišla prema sisicama pa mi se ruka nakratko zaustavila. Naglo je zakočila i auto se ugasio, a joj vrisnula je . Ma nema veze upali ga opet. Okrenula je glavu i upitala me jesi li se ti možda upali? A zatim sjela guzom na moj nabrekli kurac, lagano mi rukom prešla preko prsa, a ja sav drhitim.

Parkirao sam se negdje uz put. I dalje sam sjedio na vozačevom mjestu, ali i ona isto , samo ovaj put okrenuta prema meni, jer sam joj lizao sisice. Uvukao sam ruku ispod tajica, pa dole preko gaćica. Pica joj je bila natopljena, ima malo dlačica kratkih osjetio sam rukom ali ništa strašno. Sjela je na suvozačevo mjesto, raširila noge a ja prstima u picu a ono se samo cjedi iz nje i napravim koji liz na pici. Također skinula je moje hlače izvadila kurac iz bokserica i glavič stavila usta, kosu je stalno prebacivala koja joj je smetala dok mi ga je pušila.

Par puta ga je izvadila iz usta , prodrkala ga, pogledala me i upitala me jesi li spreman? Spustio sam malo niže sic, raširila je noge, lagano uzela kurac i ubacila u njezinu picu. Ahh zastenjao sam , pogledam prema dolje vidim dlakice na njezinoj pici, i dok je skakala na njemu , sve se cijedilo od njezinih sokova. Ahh i ona je počela stenjati, daj mi poljubac govirila je, i jezik mi uvlačila usta , zatvorils oči i dalje stenjala ahhaa. Pogledam prema njezinim sisicama, male su i slatke ali su se tresle dok je skakala, oblizivao sam joj bradavice i povremeno mazio po njima.

Znala je rukom uhvatit moja jaja i gnječit ih dok je skakala. Osjetim kako njezine vaginalne zidove, osjetim kako drži čvrsti moj kurac, a ja osjetim da ču ubrzo svršiti i napunit ju. I da počeo sam svršavati u njezinu picu. Čvrsto sam je stisnuo za guzu dok sam svršavao, a ona meni moja jaja opet stisnula. Rukom me je uhvatila za bradu a zatim primakla sebi i uvalila jezik i dalje se nije htjela skinut s moga kurca. Skinula se i obrisla maramicom dlakavu pičku natopljenom spermom a ja je i dalje zovem k sebi kada ju vidim.

Ocjena priče

2.5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 5172

Autor priče

Ivan
Ivan
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 182 cm
Težina: 75 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Vaga
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija