Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljetna avantura

Kad si mlad sve ti je moguće i nije te briga za ništa, pogotovo ako živiš u mjestu na našoj obali. Tako je bilo i ovog ljeta. Cijela ekipa, nas sedmero, koja se znala od malih nogu, sa jednom barkom smo obilazili lokalne uvale i išli na kupanja, a sa sobom smo nosili uvijek dosta logistike, tj hrane i pića, sa naglaskom na ovom drugom.

Mladi i divlji, bili smo noćna mora svake mirne uvale, a često smo znali banuti i do plaža obližnjeg nudističkog kampa, pa bi imali problema sa zaštitarima. Dok nas ne bi potjerali škicali bi Njemice i Mađarice, te Slovenke, a zgražali se nad nekim penzićima koji bi se goli sunčali i šetali okolo. Ovo ljeto smo odlučili da ipak dolazimo u samo par uvala, jer smo, sa 22 godine ipak već odrasli. I tako smo ove sezone, nakon povratka sa fakulteta i napokon došli do zaslužene slobode, opet krenuli sa zabavom.

Obilazili smo uvale, ali nije bilo zanimljivih posjetioca, sve dok nismo jedan dan nabasali na uvalu koja je bila nama najbliža, te naletili na grupu mladih Slovenki. Mlađe su bile od nas za 4 godine i upravo su maturirale, pa su sad čoporativno ljetovale kod nas i namjeravale su ostati neka dva tjedna, pa bi onda malo se vratile natrag, a pred kraj ljeta bi opet došle na tjedan dana. Dva tri dana smo se družili na toj plaži, a i navečer bi se znali naći, a sve je bilo nekako prijateljski. Barem do jednog dana na plaži.

Već se pomalo počelo sa odvajanjem po nekakvim simpatijama i 'ljubavima', pa sam se tako i ja odvojio malo sa Katarinom. Katarina je bila prava ljepotica. Duge kose boje meda, zelenih očiju i lijepog vitkog tijela sa sisama trojkama i jačom guzom. Imala je dobar smisao za humor i zvonki smijeh, a nekako mi se svidjela odmah kako smo se upoznali. Rekla je da je upisala medicinu, pa da se nada a će završiti kirurgiju, ali neće biti propast svijeta ako završi i na infektologiji. To je rekla široko se nasmijavši, pa sam shvatio da prihvača i šalu na vlastiti račun. Svidjelo joj se kad sam rekao da sam ja na pomorskom fakultetu, jer su ju oduvijek privlačila putovanja, a nema boljeg od putovanja morem. Obožavala je more i sve vezano uz more, a kad smo u razgovoru došli do teme, neočekivano me upitala:

- Da li si ikad vodio ljubav u moru?
- Paaaa.. koliko se ja sjećam nisam.. -rekao sam sa širokim osmjehom jer sam smatrao da se seks na plaži ne smatra seksom u moru.
- A da li bi volio probati? -pogledala me onim zelenim očima i pogladila po ruci, pa sam samo kimnuo glavom, a Katarina se ustala i pozvala me da krenem za njom.

Ispračeni pogledima ostalih, te ponekom upadicom koje bi izazvale salve smijeha, Katarina i ja smo uskoro bili u vodi i polako smo plivali duž obale, pa našli neku skrovitu valicu i čim sam osjetio dno pod nogama uspravio sam se, a Katarina mi se objesila oko vrata i zagrlila me čvrsto i utisnula mi poljubac, tako da sam osjetio i njen jezik, a i njene krute bradavice na svojim prsima. Obgrlio sam i ja nju oko struka, pa sam joj spustio ruku na guzu i lagano ju stisnuo, a ona se samo pribila uz mene i počela se lagano trljati svojim tijelom, pa mi se kurac dobrano digao u kupaćim gaćicama. Malo se odmakla i spustila ruku sa mog vrata, te mi ju zavukla u kupaće kako bi primila moj napeti kurac i malo ga trljala rukom. Ja sam joj počeo mijesiti jednu sisu i počela je uzdisati, a onda se na moje iznenađenje spustila pod vodu i moj kurac je završio u njenim ustima. Trajalo je to desetak sekundi, jer je ostala bez zraka, ali je samo par puta duboko udahnula i ponovo zaronila, da bi moj kurac ponovo završio u njenim ustima. Bio je to neopisiv osjećaj, pa sam pomislio da bi mogao i svršiti ubrzo. Međutim, Katarina je prstala sa pušenjem, pa se sad primila za moj vrata i obgrlila me nogama, tako da je moj kurac sad dodirivao moj trbuh, a ona ga je pristiskala svojom picom u gaćicama. Spustio sam ruke i odvezao joj gaćice, pa ih izvukao naprijed istrljavši si kurac njima, a kroz vodu sam ugledao malu frizuricu iznad njene pice, pa sam ju malo odmaknuo i spustio si kurac, te ga uz njenu pomoć namjestio na ulaz u njenu picu, da bi se ona sama polako spustila po njemu. Polako joj je ulazio u picu, a ona je polako dahtala i u par trzaja se nabila do kraja na njega. Bila je jako uska i osjećao sam kako joj je pica topla i čvrsta. Primila se čvrsto za moj vrat, a ja sam ju primio za guzu i počeo ju nabijati na svoj tvrdi kolac. Stenjala je i dahtala, te povremeno zajecala kad bi ju jače nabio na sebe, a onda je počela svršavati i stisla mi je kurac kao sa kliještima, pa sam malo zastao sa nabijanjem dok se nije opustila, a onda sam ga nastavio zabijati u nju još par minuta dok mi nije došlo, pa sam ga brzo izvukao iz njene pice i svršio u more. Privukla se na mene dok je oko nas plutala moja sperma koju sam ispalio poput torpeda u vodu. Ostali smo tako još par trenutaka, a onda sam ju praktički odnio do plićaka.

Sad smo sjedili, više ležali, na šljunku dok nas je more zapljuskivalo, a moj kurac je još uvijek stajao uspravan kao da se maloprije nije ispraznio u more, pa ga je Katarina počela lagano maziti, dok sam joj ja skinuo gornji dio badića, te sam joj lagano ljubio čvrste sise i lizao joj slankastu kožu i tvrde bradavice na njima. Ja sam zavukao ruku između njenih nogu i sad sam joj trljao picu, a posebno klitoris, pa je samo sklopila oči, dok su moji prsti istraživali njenu usku unutrašnjost. Nakon par minuta je samo prostenjala:

- Jebi me ne mogu više izdržati.. .

Prebacio sam se između njenih raširenih nogu i ugurao joj tvrdi kurac polako u picu, pa ju počeo jebati. Ispočetka polako, da bi joj ga počeo zabijati sve jače i brže. Katarina je stenjala sve glsanije, dok sam ja tražio uporište ispod nogu na ne baš čvrstom šljunku u vodi dok su nas mali valići zapljuskivali. Potrajalo je dugo i skoro više od petnaestak minuta, te smo promjenili i pozu, pa je sad Katarina bila na meni i nabijala se na moj kurac skroz do jaja. Svršila je već jednom i sad je galopirala prema sljedećem orgazmu kad sam osjetio da ću i ja svršiti, te sam joj to i rekao, ali se nije micala sa mene, već se još jače nabijala dok napokon nisam eksplodirao i napunio joj picu svojom spermom. Tek se tada smirila i zaustavila, te se izvalila na mene. Ležali smo na šljunku dok nas je more zapljuskivalo i polmalo odnosilo naše pomiješane sokove, te smo nakon nekoliko minuta odlučili da se vratimo natrag društvu. Kad smo se vratili počela su zafrkavanja i podbadanja, a cure su gledale Katarinu koja se samo smješkala.

Ostatak njenog boravka ovdje se nismo razdvajali, a jebali smo se čim bi nam se ukazala prilika. Poslije sam ja otišao na par dana kod nje u Sloveniju, a onda je ona došla pred kraj ljeta na još dva tjedna. Nakon početka nove runde fakulteta čuli smo se uglavnom telefonski, pa sad jedva čekamo novo ljeto i nove vruče susrete.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija