Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Loredana

Loredana me nazvala nešto iza podne, ja sam se taman vratio iz Rovinja u svoj ured, pa mi se i nije baš izlazilo po ovoj vručini. Objasnio sam joj gdje sam ja, ali je rekla da zna gdje mi je ured, pa sam joj rekao da je moj stan iznad ureda. Rekao sam da ju čekam sa kavom, a ona se nasmijala i rekla:

- Aha, kava.. .. možeš misliti! ! !

Došla je nakon dvadesetak minuta, a ja sam ju dočekao, poljubili smo se i pokazao sam joj gdje je dnevni, a ja sam otišao po kavu. Kad sam se vratio u dnevni, loredana se već skinula i bila je izvaljena na trosjedu i poprilično provokativnoj pozi lagano raširenih nogu, isturenih čvrstih sisa, sa natečenim bradavicama, i lijepo osunčanim tijelom. Stao sam nasred dnevnog sa kavom, te kurcem koji se počeo buditi i rekao:

- Pa nije valjda da si me se već zaželjela od jučer?
- Mmmmm.. . ne moraš ni pitati kad je tvoj kurac u pitanju, a vidim da se i on slaže samnom -pokazala je na izbočinu na mojim bermudama.
- On bi se složio sa svakom tvojom tvrdnjom -rekoh sa smješkom i odložih kavu na stol, te joj priđoh.

Odmah se je uhvatila skidanja mojih hlača, a sa njima je povukla i gaće, te je moj poluukručeni kurac ostao slobodno se ljuljati, ali ne zadugo. Primila ga je sa obje ruke i malo drkala, a onda strpala u usta i počela ga polako lizati i cuclati glavić, a onda se nabila sa ustima na njega dokle je mogla. Uskoro se počela gušiti, pa ga je izvukla suznih očiju i sa puno sline, pa je promumljala za sebe:

- Uhhh.. . mislim da ga nikad neću moći cijelog progutatai..

Nastavila ga je lizati, drkati jednom rukom, a drugom masirati moja jaja. Radila je to tako dobro da sam se jednostavno prepustio, a kad mi je počela prstom milovati šupak osjetio sam da mi se bliži svršavanje, a kad mi je zabila prst u šupak i počela masirati prostatu jednostavno sam eksplodirao i napunio joj usta spermom. Gutala je sve i nije ispuštala niti kap sperme iz svojih usta, te se na kraju oblizala i očistila mi kurac od sperme. Nije ga prestajala drkati dok me je gledala, a onda je rekla:

- Jel te mogu zamoliti nešto?
- Reci samo.. .
- Da li bi mi ga htio staviti u guzu?
- Jesi sigurna u to? -upitao sam ju podigavši obrve u čuđenju.
- Aha.. razmišljala sam o tome noćas, a ja ga volim dobiti u guzu više nego u pičku.
- Pa rekla si da nikad nisi imala ovako veliki u sebi. Za r ne misliš da bi te boljelo? -govorio sam joj, a u sebi sam se molio da to prihvati jer je imala tako dobru guzu za dobro joj ga zabiti.
- Znam, ali bi me dobro podmazao, pa bi išlo.. . valjda.. .
- Onda u redu -rekoh, te sam osjetio da mi kurac postaje sve tvrđi što ću joj ga zabiti u guzu.

Otišao sam do kupaonice i donio masažno ulje sa laganim mirisom lavande, a ona se naprčila na trosjedu. Vidio sam fleku tamo gdje je sjedila, ali nisam se iznenadio, jer je jučer svršavala samo tako. Prišao sam joj i iscijedio malo ulja na njenu guzu, te sam ga počeo utrljavati. Jedan prst je ušao kao da nema otpora, pa sam dodao još jedan, ali ista stvar. Vidio sam da uživa dok sam joj trljao ulaz u guzu, a onda sam dodao još jedan prst, te je lagano zastenjala. Sad sam počeo vrtiti i uguravati tri prsta u njen šupak dok je ona stenjala i dahtala, pa sam shvatio da je spremna.
Nauljio sam svoj kurac i stao iza nje, te joj ga polako gurnuo. Kad je došao rub glavića unutra počela je dahtati i puhati, a malo je i zastenjala. Uguravao sam ga polako, bez žurbe. Kako sam išao dublje tako je ona stenjala sve jače, a u jednom trenu je nabila glavu u jastučić na trosjedu. Pitao sam ju da li da stanem, ali je ona samo prodahtala da nastavim.

Nastavio sam ga uguravati i uskoro došao do pola kurca u njenom šupku, te sam sad počeo lagano unutra-van sa njim, a i ona se napokon opustila. Dodao sam još ulja i počeo ga malo jače zabijati. Vidio sam da iz njene pice curi niz njena bedra, pa sam odlučio malo ubrzati stvar. Počeo sam joj ga zabijati sve jače i jače, a ona je sad cvila kao i jučer dok sam joj pičku punio svojim kurcem, pa sam znao da uživa u svakom milimetru mog kurca koji ulazi u njenu guzu. Jebao sam ju već dvadesetak minuta i znoj se slijevao niz moja leđa, a ja nikako da svršim, pa sam ubrzao tempo i nakon još dvije minute stampeda sam uspio svršiti i napuniti joj guzu sa svojom spermom. Kad sam došao do daha izvukao sam kurac iz njenog šupka, a za njim je krenula i moja sperma. Sjeo sam iza nje i vidio da su joj bedra potpuno mokra, a pička bijela od sokova, pa sam ju počeo lizati, na šta je ona ciknula od zadovoljstva. Lizao sam ju tako još koju minutu, a zauzvrat je svršila još jednom meni po licu. Ustao sam i pozvao ju na tuširanje, te smo zajedno ušli u tuš kabinu.

Ubrzo smo jedno drugoga sapunali i trljali, pa mi je opet podigla kurac iz mrtvih, a ja sam njoj masirao sise i trljao bradavice. Ubrzo je moj kurac bio tvrd, pa me molećivo pogledala. Podigao sam ju u naručje i obgrlila me nogama, te sam ju pritisnuo uza zid tuš kabine i gurnuo joj ga odmah do kraja. Jebao sam ju stojećki dok nas je voda zalijevala, a ona mi ljubila prsa i stenjala pod ubodima mok tvrdog alata. Jebali smo se dugo i već smo potrošili svu toplu vodu, ali nam nije smetalo. Nakon pola sata jebanja sam joj konačno napunio pičku svojom toplom spermom. Ostali smo tako zagrljeni još neko vrijeme ispod tuša, a moj kurac nikako da se spusti, pa je ostala tako sjediti na njemu, a onda mi šapnula:

- Izgleda da se njemu sviđa u mojoj vručoj špiljici kad se nema namjeru spustiti, ha?
- Izgleda.. .

Podigao sam ju i spustio na pod, a ona se sa hladnom vodom oprala i malo i kurac rashladila, pa se i on napokon spustio.

Kad smo se obukli i sredili, poljubili smo se i rastali uz napomenu da će mi javiti kad će imati vremena za ponovni okršaj.
Nalazili smo se skoro svaki treći dan i jebali se barem po dva sata, a to je trajalo dugo, a pred kraj obnove moje kuće je rekla da je u drugom stanju, pa da nemam nikakvih obaveza prema njoj ako ne želim, međutim, tako smo se dobro slagali da sam ju želio samo za sebe, a to sam joj i rekao.
Ionako je prolazila kroz tešku fazu sa suprugom, pa je rekla da će mi javiti, a ja sam bio na iglama.. ..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija