Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Lovačke priče

Lov kao lov mi nikad nije bio naročito privlačan, ali sam zbog nekakvih poslovnih odnosa morao odraditi i druženje sa tom ekipom. Mahom su svi bili iznad pedeset godina, pa sam ja sa svojih 37 godina djelovao kao balavac.

I tako sam došao taj vikend u tu lovačku kuću. Za tu prigodu sam našao nešto maslinasto zeleno u svojoj garderobi, čisto da se uklopim. Pušku nisam imao, a nisam ni namjeravao u ništa pucati. Ionako sam samo očekivao nekakvo druženje u lovačkoj kući usred šume, te pijančevanje i obilje hrane. Ovo zadnje sam pogodio, ali nisam znao da će ekipa otići stvarno u lovački pohod u šumetinu. Ja sam se odmah ispričao da nemam oružja, a ni dozvolu za lov. Ekipa je umirala od smjeha, a onda mi je prišao Vjeko, poslovni partner koji me i dovukao ovamo, rekao:

- Tihomire, ti ostani ovdje i samo loži vatru dok se mi ne vratimo, a ne vjerujem da ćemo se vratiti prije 16 sati. -dok je to govorio stavio mi je onu svoju medvjeđu šapu na rame i čvrsto me stisnuo.

Gledao sam kako odlaze te trljao bolno rame. Nisam sitnica od čovjeka sa svojih metar i devedeset visine, ali Vjeko je bio viši za glavu od mene i teži barem za četrdesetak kila. Bavio se građevinom, a često je i sam šljakao sa radnicima, pa otuda i medvjeđi stisak. Kad sam ostao sam skuhao sam si kavu, pa se zavalio i ubacio nekoliko cjepanica u kamin. Prošlo je nekih sat vremena kad sam začuo kako se vani zaustavlja terenac. Izašao sam van i ugledao mladu ženu, možda i mojih godina, kako je izašla van i iz prtljažnika vadi oružje. Bila je u zelenom i njena duga smeđa kosa se uklapala u sve to. Prvi put sam vidio ženu lovca, tj lovkinju, pa sam bio znatiželjan. Podigla je pogled i ugledala mene, pa malo stisla oči, jer me nije poznavala. Pogledala je okolo, pa upitala:

- Gdje su ostali? Tko ste vi? -upitala je ugodnim glasom koji mi nikako nije sjedao uz njenu ubilačku stranu koju je tu pokazivala.
- Ostali su otišli.. -pogledao sam na sat, pa u nju- .. prije sat vremena u šumu, a ja sam Tihomir, Vjekin poslovni partner -rekao sam i široko se nasmješio pokazavši svoj blistav osmjeh.
- Aha.. znači opet kasnim.. -rekla je tiho promrmljavši, a onda je sočno opsovala da bi se i najgori kočijaš zacrvenio, pa me pogledala vrativši pušku natrag u terenac- Jel ima još te kave koju pijuckaš?
- Ima -rekoh i znakovito se odmakoh sa vrata pokazavši na unutrašnjost.

Kimnula je i prošla kraj mene, a ja nisam odolio da pogledam njenu utegnutu guzu u zelenim vojnim hlačama. Tada sam osjetio da bi volio stavit svoj kurac između tih guzova. Nije obračala pažnju na mene, ali se poćela skidati, tj jaknu i vunenu vestu kad je ušla, jer sam dobro zagrijao prostoriju. Inače vani je bio sumoran i pomalo kišan dan, ali za lov idealan, jer ih divljač nije mogla lako nanjušiti, barem su mi tako tvrdili. Mislim na lovce, naravno. Sad kad je ostala samo u majici dugih rukava vidio sam da poprsje ne prati jedru stražnjicu, tj imala je male sise, neka dvojkica, ali je sveukupno figura bila zamamljujuća. Natočio sam joj kavu u šalicu i pružio joj. Kimnula je zahvalno i pogledala me, te se nasmješila:

- Ja sam Olga -pružila mi je slobodnu ruku, pa smo se rukovali, a ona je nastavila- I oprosti za onaj riječnik vani, ali ovo mi je već treći put da kasnim na početak lova.
- Ma nema veze -rekao sam i pogledao na sat, a bilo je tek osam ujutro, pa sam nastavio- Još ih možeš stići..
- Nema šanse.. -rekla je odrješito- samo bih im uletila pred puške i tko zna šta bi bilo. Bolje je ovako.. -rekla je i sjela za stol, a ja sam sjeo preko puta nje.

Sad smo razgovarali nevezano o svemu i svačemu, pa sam nakon sat vremena imao osjećaj da ju dugo poznajem. Malo smo se i opustili, a ona je otišla do kuhinje i donijela dvije čaše, te bocu neke rakije. Natočila nam je i sad smo pijuckali prilično dobru rakiju, iako nisam bio ljubitelj žestice. Povremeno bih ubacio pokoju kladu u kamin, a onda smo se od stola preselili do kamina i sad smo sjedili naslonjeni na kamin leđima, koji nam je ugodno grijao leđa. Saznao sam da Olga nije udata, iako hoda sa nekim doktorom, da ima trideset godina i da je magistar farmacije, te da radi u obiteljskoj ljekarni dolje u gradu. Iz zajebancije sam ju upitao da sigurno zna smučkati nekakav napitak za muške da se zatreskaju u nju. Nasmijala se na to, pa rekla da to ne zna, ali zna kako smučkati sredstvo da kurac bolje stoji. Sad sam ja prasnuo u smijeh, a i ona mi se pridružila. Uto sam osjetio njenu ruku na svojoj nozi koja se sa koljena spuštala niz nogu do prepona i sad je milovala moj kurac preko hlača:

- Vidim da tebi ne treba napitak.. -tiho je rekla, a ja sam ju samo privukao u zagrlja u ugurao joj jezik u usta, te su se sad naši jezici spojili.

Nismo se dugo žvalili, već je njena ruka otkopčavala moje hlače, a i moja ruka je bila ispod njene majice i milovala tvrde sise u sportskom grudnjaku koji je nosila ispod majice. Ubrzo smo se počeli skidati, pa se moj kurac već klatio uspravan i tvrd dok se ona upravo rješavala gojzerica i skidala hlače, a sa njima i gaćice. Oboje smo bili potpuno goli i ona je ostala na koljenima hvatajući moj napeti kurac, pa je ubrzo završio u njenim ustima. Pušila ga je fenomenalno, a uz to je lagano grebla moja jaja, pa sam pretpostavljao da neću dugo izdržati, ali Olga je znala svoj posao, pa me pustila. Legla je na leđa i raširila noge, te sam ugledao njenu obrijanu picu sa par kapljica na usminama što je značilo da je već mokra i spremna. Kleknuo sam između njenih nogu, stavio prst u njenu picu, čisto da provjerim da li je vlažna. Da vlažna? ! ? Čista poplava. Sagnuo sam se i malo joj lizao klitoris, te samu picu dok se ona uvijala, a onda sam se namjestio i gurnuo joj tvrdi kurac u nevjerojatno usku picu.

Imao sam osjećaj da sam joj ga gurnuo u šupak, a ne u picu kako je bila uska. Ali šupak nije bio tako podmazan, pa sam ju odmah počeo jebati žestoko, čisto da vidi da nisam neki mlakonja sa velikim kurcem. Stenjala je i grebala me po leđima dok sam joj ga zabijao do jaja u njenu usku picu. Nakon manje od desetak minuta oboje smo počeli svršavati, a ja joj nisam stigao izvaditi kurac iz pice, jer me stisnula svojim nogama i nisam se mogao maknuti, pa sam sad dva tjedna nejebice istresao u njenu picu. Vriskala je dok je svršavala i zabijala svoje nokte u moja leđa, a kad smo se oboje konačno smirili samo je prodahtala da je bilo odlično.

Nakon toga smo se obukli, taman na vrijeme da ne bude ništa sumnjivo, pošto su malo kasnije stigli dečki iz grada sa klopom i pijačom, pa smo im sada Olga i ja pomogli praveči se da se ništa nije desilo. Kasnije mi je samo Olga tutnula svoju vizitku u džep i namignula mi. Pogledao sam ju i uz hrpu brojeva i mailova zaokružila je broj mobitela, a otraga je napisala: 'Ja bih voljela ovo ponoviti, pa mi se javi.. ' tu je bilo i malo srce nacrtano, a sam sebi sam rekao da bi i ja volio još koji put napuniti njenu picu. Ali o tome drugi put.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija