Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Lozim se na moju komšinicu Sandru!

Moja komšinica Sandra je žena koja ima otprilike preko četrdeset godina. Živi u stanu ispod nas već dugo vremena. Nisam je do sada primećivao kao seksualni objekat sve dok nisam je primijetio jednom dok se presvlačila blizu prozora. Od tada sam počeo da je špijuniram i pratim svaki njen korak nebi li je uhvatio golu ili bez brusa. Pokusavao sam da je uhvatim kad se najmanje nadala.

Sandra je bila žena za svoje godine jako seksi građe. Nosila je dugu crnu kosu, imala je osrednje veličine sise koje su zbog godina se ipak malo spustile. Na stomaku je imala sala ali sasvim malo. Najviše me je palilo njeno veliko dupe koje se jako isticalo. Nosila je uvijek uske hlače ili trenerke zbog čega je njeno dupe dolazilo do izražaja. Kad god bi došla do nas na kafu kod moje mame očima bi fiksirao njenu liniju i istog trena bi otišao u wc i neumorno ga drkao sve dok ne svršim.

Tako je prolazilo vrijeme. Jednog vikenda se kod nas pokvarila voda u wc i morali smo da koristimo njeno kupatilo dok bi se tusirali. Tako je i red došao da se i ja istuširam kod nje. Kad sam pokucao na vrata njenog stana nije prošao ni minut već mi je otvorila. Na sebi je imala usku majicu na bretelen ispod koje nije bilo brusa tako da su se njene bradavice jasno ocrtale na bijeloj majici. Imala je jako velike i tamne bradavice. Dolje je imala usku trenerku.

Nisam mogao ni da skrenem pogled sa njenih sisa. Zbunio sam se u tom trenutku da sam jedva uspio da kažem zbog čega sam došao. Počela je da se smije i pokazala mi je gdje je kupatilo. Moj kurac je bio jako nadignut i već mu je bilo jako usko unutra. Kad sam se skinuo krajičkom oka sam ugledao kako jedna bretela od brusa viri iz korpe za veš. Uzeo sam njeni crni čipkasti brus u ruke i omirisao ga. Mirisao je na zrelu ženu. Počeo sam da ga drkam kao lud. Nije mi dugo trebalo i počeo sam da svršavam po podu njenog kupatila.

Uspio sam da se istuširam i malo dođem sebi. Kada sam izlazio iz kupatila začuo sam njen glas kako me doziva da dođem do nje u dnevnu sobu na sok. Donijela je sok i sjela pored mene. Počeli smo da pričamo o uobičajnim stvarima sve dok nismo došli do pitanja da li imam djevojku. Kada sam joj odgovorio da nemam. Upitala me je da li sam do sada imao seks. Odmahnuo sam glavom u znak negiranja. Polako je spustila ruku na kurac koji se počeo dizati i šapnula mi na uvo da će se to sada promijeniti.

Ruke se polako spustio na njene velike sise da ih osjetim. Polako sam mijesio njene velike sise. Moj se kurac digao do kraja u boksericama. Bila je jako nestrpljiva i jedva je čekala da ga izvadi. Kada ga je ugledala nije minut vremena skidala pogled sa njega. Počela je da ga drka snažno. Divila se kako je jako debeo i tvrd. Nije dugo vremena joj trebalo i stavila ga je već u usta. Počela ga je pušiti tako strasno kao da je prava profesionalka.

Pušila ga je, davila se sa njim, lizala ga je svom dužinom, zatim jezikom oblizivala moj glavić. Polako je krenula da se spušta ka mojim jajima koje je lizala. Kad je to uradila lagano je skinula trenerku sa sebe. Nije nosila gaćice ispod. Tada sam ugledao njenu prelijepu dlakavu picu. Imala je jako lijepu potšišanu picu. Opkoračila me je i sjela na njega. Čim je sjela na moj kurac počela je da se nabija na moj kurac. Skakala je jako po njemu.

Dok se nabijala na moj kurac tražila je od mene da joj ližem sise. Činio sam to najbolje što sam umio da uradim. Dok se nabijala na kurac govorila mi je jako lijep kurac i kako sam jako obdaren. Govorila mi je kako će moja devojka biti jako srećna što će imati za sebe takvog macana. To me je jako palilo pa je moj kurac bio jako tvrd. Tucao sam je jedno deset minuta neprestalno. Dok se nabijala na moju kitu, sprema je krenula iz mojih jaja.

Rekao sam joj da sam skoro pri kraju. Molila me je da izdržim još malo jer će i ona u skorije vrijeme da svrši. Nabila se još nekoliko puta na njega i počeli smo u isto vrijeme da svršavamo. Htio sam da ga izvadim napolje ali ona mi to nije dozvolila. Rekla mi je da mogu slobodno da svršim u nju jer ona koristi zaštitu. Svršio sam u nju, ispraznio sam moju spermu iz jaja u njenu lijepu dlakavu picu.

Kada je došla malo sebi i ja i on poljubila me je u obraz rekavši da sam bio jako dobar za početak i da ćemo da nastavimo da se družimo pod jednim uslovom da našu tajnu ne smije niko da zna. Naravno da sam pristao na sve to, nisam htio nikome da govorim o tome jer sam želio za sebe da imam tako jednu lijepu zrelu ženu. Nastavili smo da se tucamo još dvije godine sve dok se nisam odselio od mojih.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija