Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Magdalenina nezasitnost

Magdalena i ja smo se skoro svaku noćnu smjenu dobro poseksali. Najčešće u našoj pokrajnjoj prostoriji. Tako nam je stigla i zima, a mi smo skupa radili već pola godine.

Bila je zimska hladna noć i nismo očekivali nikoga na benziskoj. Snijeg je šibao kao lud, pa sam zamolio zimsku službu da nam par puta prođe preko benziske i očisti sve. Policijska patrola je prošla iza ponoći i sad nije bilo više nikoga. Prigušio sam svjetla unutra, te sam otišao otraga. Magi je sjedila za stolom i gledala u ekran, te mi rekla:

- Morat ćeš kasnije očistiti nadzorne kamere.
- Hoću -rekao sam i natočio si toplu kavu u šalicu- ali sad bih nešto drugo volio pročistiti.
- A da? -pogeldala me sa smješkom- A šta bi ti to pročistio?
- Tvoju macu.. . -prišao sam joj i poljubio ju, a ona mi je uzvratila.
- Ja sam mislila danas nešto drugo.. .
- Šta to? -znatiželjno sam ju upitao.
- Htjela bi da mi ga staviš u guzu.. . -skoro je to prošaptala.

Malo sam ju gledao, a onda se i nasmješio, a i ona meni, pa sam joj prišao i poljubio ju, a ona je spustila svoju ruku na moj kurac. Ubrzo smo skidali sve sa sebe i moj kurac je već bio napet zbog same primisli o njenoj predivnoj guzi. Čim mi je oslobodila kurac gaća spustila se do njega i završio je u njenim ustima. Pušila ga je fenomenalno, a ja sam ju držao za njenu dugu crnu kosu i jebao ju u usta. Ne prejako, ali već sam znao kako to voli, pa se nije bunila.

Kad joj je bilo dosta toga izvukla ga je iz usta i bio je sav slinav, te se ustala i skinula svoje gaćice, te se nagnula nad stol i isprčila svoju guzu prema meni. Pružila mi je kremu za ruke i rekla:

- Samo nježno.. .
- Naravno -tiho sam rekao i iscijedio dosta kreme po njenom šupku, te ju počeo utrljavati prstima.

Uskoro mi je jedan prst bio do kraja u njenom šupku, a onda sam ugurao i drugi. Ona je stenjala i vrtila guzom, dok sam ja širio rupicu kako bi mogao ugurati svoj kurac u nju.
Kad sam bio uvjeren da je dovoljno široka, istisnuo sam još kreme na ulaz u šupak, te dio i po svom kurcu, malo ga protrljao i namjestio na ulaz u tamne odaje njene guze.

Počeo sam ga lagano uguravati i uskoro je glavić ušao dok je Magi stenjala i držala se za stol pazeći da ne sruši monitor na kojem se samo vidjela bjelina sa šest nadzornih kamera. Uskoro se opustila i prestala pružati otpor, pa sam ušao do kraja. Zajaukala je, ali sad nije bilo povratka. Počeo sam ju jebati sve brže i sve jače držeći ju za bokove, a dok su moja jaja lupkala po njenoj pici koja je bila sve mokrija.

Jebali smo se tako dobrih desetak minuta dok nisam počeo svršavati i uskoro joj napunio šupak svojom spermom. Grčio sam se dok sam praznio jaja kao da sam spojen na struju. Nakon što sam se ispraznio u nju izvukao sam kurac iz njenog šupka, a sperma je krenula za njim van. Sad sam vidio da joj je pica sjajna od sokova, a i noge. Uopće nisam bio svjestan da je tako obilno svršavala.

Izvalio sam se na stolicu malo opuštenog kurca i gledao Magi koja se uspravila i odskakutala do wc-a. Vratila se nakon pet minuta brišući se papirnatim ručnikom. Gledala me sa smješkom, pa rekla:

- Ovo mi je prvi put i ne boli koliko sam mislila.. .
- Pa zašto si onda tražila?
- Plodni su mi dani, ali ne uzimam zaštitu, pa zato.
- Aha.. . ali meni ne bi smetalo.. .

Pogledala me oštro, a onda tiho upitala:

- Kako to misliš? ! ?
- Paaa.. ovaj.. -počeo sam zamuckivati- mislim.. ne bih imao ništa protiv i da ostaneš u drugom stanju sa mnom.. ionako si sa mužem skoro pa rastavljena..
- Stvarno tako misliš? ! ? -gledala me ispod oka dok je onako potpuno gola stajala nasred prostorije.
- Da -kratko sam odgovorio i potvrdno kimnuo ako me slučajno nije čula.

Sjela je kraj mene i poljubila me, a ja sam joj uzvratio. Uskoro smo se ponovo mazili, a onda sam vidio svjetla vozila na ekranu, pa sam skočio i navukao hlače i vestu, te jaknu i obuo čizme na bosu nogu, te otišao u prodavaonu. Došao je neki tip, ne znam odakle, ali natočio je gorivo, kupio neke slatkiše. Malo smo porazgovarali, pa sam ga uputio na autocestu, jer će mu biti lakše sa kombijem na autocesti, te je otišao. Ja sam spremio novac i vratio se do Magi. Bila je ogrnuta jaknom i sjedila je na stolici, a kad sam ušao skinula ju je i pozvala me k sebi. Skinuo sam sve sa sebe i prišao joj, a ona je primila moj kurac i počela ga drkati lagano i tu i tamo bi ga liznula sve dok nije postao tvrd. Zatim je ustala i sjela na stol, te raširila noge. Sad sam tek skužio da je obrijala picu i da nema više one frizurice iznad nje. Prišao sam joj i polizao picu, te zabio jezik u nju. Primila me za kosu i držala tako dok sam ju jebao jezikom. Zatim sam se uspravio i namjestio glavić na ulaz u njenu mokru pećinu i odmah ga gurnuo do kraja.
Zastenjala je i obgrlila me nogama, pa sam ju počeo jebati u kratkim trzajima. Ipak sam ulazio do kraja, ali i njoj to nije bilo dosta, pa je raširila noge, a ja ih primio i počeo ga zabijati u nju svom snagom. Jebali smo se tako dobrih petnaestak minuta dok nismo oboje svršili nekako istovremeno. Napunio sam joj picu spermom, ali to je sada bio neki drugačiji osjećaj. Ostali smo tako još dobrih pet minuta dok mi kurac nije sam skliznuo iz njene pice. Ljubili smo se i grlili, a onda se trgli i brzo se obukli, jer smo znali da bi mogla naići još koja patrola policije, a što se i desilo pola sata kasnije, ali ne jedna već dvije. Dečki i jedna cura koju sam znao iz grada su navratili na toplu kavu i da se malo ugriju, pa su se zadržali još sat vremena dok nisu dobili dojavu o nekom kamionu koji se prijeprečio preko ceste. Kratko opsovavši blesave vozače otišli su, a mi smo čekali jutarnju smjenu.

Nije prošlo niti mjesec dana, a Magi se rastala od muža, da bi se poslije nove godine preselila k meni. I dalje smo u istoj smjeni, ali nećemo dugo jer je ostala trudna. Jedva čekamo, ali se i dalje jebemo kao zečevi i nikad si ne dosadimo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija