Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala guzata 2

Na poslu smo se i dalje ponašali kao kolege, jedino kad bi se našli na samo prišla bi mi i dala mi poljubac, pa namignula i otišla. Kako smo razmjenili brojeve mobitela jedan dan mi je došla poruka od nje: 'Da li bi me mogao povesti danas poslije posla? '

Naravno da sam pristao, pa nisam lud. Bio sam nestrpljiv do kraja radnog vremena i jedva sam čekao da se presvučem. Nisam joj ga stavio već dva tjedna i bio sam jako napet. Kad sam se presvukao čekao sam u autu još nekih četrdesetak minuta dok se napokon nije pojavila. Bila je u suknji i najlonkama, a čim je ušla u auto nagnula se prema meni i poljubila me dugo i uvalila mi jezik. Ljubili smo se nekih pet minuta, a kad smo se razdvojili samo je prodahtala:

- Ovo ti je kao predujam -zatim se vezala, pa zadigla suknju, te sam skužio da nosi one samostojeće čarape, pa mi se kurac počeo dizati- Uuuu, a vidim da si jako nestrpljiv..
- Još kako, jedva čekam da te nasadim na njega -rekao sam i pogladio ju između nogu na što je ona zadovoljno primila moju ruku i pritisnula ju na svoju picu jače, tako da sam osjetio da su joj gaćice već mokre.
- Vjerujem, a i ja želim tvog mačora u svojoj pici, ali.. -zastala je pa sam ju upitno pogledao- .. večeras želim da ju napuniš svojom spermom -rekla je i namignula mi, a meni se raširio osmjeh od uha do uha, jer je to bila fantazija broj dva da joj napunim picu svojom spermom.

Vozili smo se neko vrijeme, a tijekom vožne milovali smo jedno drugog. Ona moj kurac, a ja njoj picu, tako da smo bili poprilično napaljeni, a onda me iznenadila kad je rekla da ju vozim kući. Bio sam zbunjen, pa mi je nabrzaka objasnila da se razišla sa bivšim prije tjedan dana i da je sad sama. Procesuirao sam te informacije, a onda rekao da idemo kod nje, te smo ubrzo bili pred zgradom, a onda i u njenom stanu. Nisam se baš obazirao okolo, jer sam joj u liftu zavukao ruku ispod suknje, te sam prstima milovao picu i guzu. Kad smo ušli brzo smo se poskidali i sad je sjedila na stolici i pušila mi kurac, jer nismo stigli do spavaće sobe. Kurac mi je stajao uspravno, a ona se ustima nabijala na njega, pa ga je uspjela do pola uvući u usta, ali su joj suze navirale na oči, a povremeno bi se i zagrcnula.

Ja nisam više mogao čekati, pa sam ju podigigao i polegao na stol, te joj raširio noge i privukao onu stolicu, te se sjeo i počeo joj lizati picu. Bila je mirisna i slankstog okusa, ali bila je sočna i natečena od želje. Lizao sam ju, gurao joj jezik u nju, pa prste, cuclao joj klit dok je ona stenjala, a onda sam prstom kliznuo do njenog šupčića i počeo ga milovati. Izgleda da joj je to bilo previše, jer je vrisnula i počela svršavati pa sam skupljao njene sokove iz pice. Za to vrijeme nisam micao prst sa njenog šupka, pa je podmazan njenim sokovima kliznuo u njenu guzu. Zadahtala je i tiho rekla:

- Nemam ništa protiv prsta u guzi, ali tvoj kurac je prevelik za nju..
- Bez brige, tvoja pica je savršena za njega -rekao sam i uspravio se, pa namjestio kurac na ulaz u njenu picu i odmah ga gurnuo do kraja.

Zastenjala je i odmah počela dahtati, a ja sam ju počeo jebati sve jače i sve brže. Držao sam ju za noge i zabijao joj ga u picu, dok su jaja lupkala po njenoj guzi. Čulo se kako stol ispod nas škripi, ali ja nisam popuštao i jebao sam ju sve brže i brže, da bi u jednom trenutku zastao, zabio joj ga do jaja i počeo svršavati u njenu picu. Opet je bilo sperme u izobilju jer ga nisam drkao od zadnjeg susreta sa njom, pa sam sad sve praznio u njenu picu. Gledao sam kako duboko diše, a one njene bradavice su bile napete na malim sisama i sad su se micale skladno, pa sam se sagnuo i poljubio ih, a ona se samo stresla.
Izvukao sam kurac iz njene pice i podigao ju sa stola, a ona me povela do spavaće sobe, pa smo uskoro bili ispod njenih plahti i grlili se i ljubili.

U trenutku kad sam bio na leđima ona se brzo popela na mene i namjestila moj polukruti kurac na ulaz u svoju picu i ugurala ga unutra. Zatim se spustila do mene i počela me ljubiti, a onda se počela vrtiti na meni, tj vrtila je bokovima i stiskala svojom picom moj kurac, pa mu nije dugo trebalo da se ponovo ukruti. Kad je osjetila da je ponovo tvrd, podvukla je noge pod sebe i počela se nabijati na njega. Odizala se visoko tako da je prijetilo da joj kurac ispadne iz pice, ali je ona uživala u onom osjećaju kad joj široki glavić prolazi kroz usmine i ulaz u picu. Nabijala se sve žešće i sve brše na moj kurac, te je uskoro ulazio u nju do jaja. Stenjala je i dahtala dok se nabijala, a onda joj se počeo približavati orgazam, pa se sve žešće i sve jače nabijala da bi u jednom trenu se uzdigla da je kurac skoro ispao iz nje i naglo se spustila svršavajući u grčevima i trzajuči se nataknuta na moj kurac. Nekako sam i ja istovremeno osjetio da mi dolazi, pa sam ju primio za bokove i počeo se odizati nabijajući ju na sebe i nakon par trenutaka i ja sam svršio uz škripanje zubiju i grčenje, te sam joj ponovo napunio picu svojom spermom.

Sad smo oboje ležali na krevetu, tj ona na meni sa mojim kurcem u svojoj pici, oboje znojni i umorni, te smo uskoro tako i zaspali. Bio je već dan kad smo se probudili, i trebalo nam je neko vrijeme da shvatimo šta se desilo, a onda smo se skupa otuširali, a ja sam ju još jednom pojebao pod tušem i ponovo joj picu napunio spermom koje više nije bilo tako puno, a onda smo se spremili za na posao.

Od toga dana smo postali nerazdvojni, a jebali smo se kad smo stigli. Nije trebalo dugo čekati i Zvjezdana je ostala u drugom stanju, ali mi sad više ne da da ju jebem u picu jer se boji da ju ne povrijedim, pa je napokon pristala da joj ga stavim u guzu. Nakon početnog vrištanja i neugode sad se jebemo redovito i punim joj guzu svojom spermom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija