Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Mala guzata 2

Ocjena: Nije ocjenjeno

Na poslu smo se i dalje ponašali kao kolege, jedino kad bi se našli na samo prišla bi mi i dala mi poljubac, pa namignula i otišla. Kako smo razmjenili brojeve mobitela jedan dan mi je došla poruka od nje: 'Da li bi me mogao povesti danas poslije posla? '

Naravno da sam pristao, pa nisam lud. Bio sam nestrpljiv do kraja radnog vremena i jedva sam čekao da se presvučem. Nisam joj ga stavio već dva tjedna i bio sam jako napet. Kad sam se presvukao čekao sam u autu još nekih četrdesetak minuta dok se napokon nije pojavila. Bila je u suknji i najlonkama, a čim je ušla u auto nagnula se prema meni i poljubila me dugo i uvalila mi jezik. Ljubili smo se nekih pet minuta, a kad smo se razdvojili samo je prodahtala:

- Ovo ti je kao predujam -zatim se vezala, pa zadigla suknju, te sam skužio da nosi one samostojeće čarape, pa mi se kurac počeo dizati- Uuuu, a vidim da si jako nestrpljiv..
- Još kako, jedva čekam da te nasadim na njega -rekao sam i pogladio ju između nogu na što je ona zadovoljno primila moju ruku i pritisnula ju na svoju picu jače, tako da sam osjetio da su joj gaćice već mokre.
- Vjerujem, a i ja želim tvog mačora u svojoj pici, ali.. -zastala je pa sam ju upitno pogledao- .. večeras želim da ju napuniš svojom spermom -rekla je i namignula mi, a meni se raširio osmjeh od uha do uha, jer je to bila fantazija broj dva da joj napunim picu svojom spermom.

Vozili smo se neko vrijeme, a tijekom vožne milovali smo jedno drugog. Ona moj kurac, a ja njoj picu, tako da smo bili poprilično napaljeni, a onda me iznenadila kad je rekla da ju vozim kući. Bio sam zbunjen, pa mi je nabrzaka objasnila da se razišla sa bivšim prije tjedan dana i da je sad sama. Procesuirao sam te informacije, a onda rekao da idemo kod nje, te smo ubrzo bili pred zgradom, a onda i u njenom stanu. Nisam se baš obazirao okolo, jer sam joj u liftu zavukao ruku ispod suknje, te sam prstima milovao picu i guzu. Kad smo ušli brzo smo se poskidali i sad je sjedila na stolici i pušila mi kurac, jer nismo stigli do spavaće sobe. Kurac mi je stajao uspravno, a ona se ustima nabijala na njega, pa ga je uspjela do pola uvući u usta, ali su joj suze navirale na oči, a povremeno bi se i zagrcnula.

Ja nisam više mogao čekati, pa sam ju podigigao i polegao na stol, te joj raširio noge i privukao onu stolicu, te se sjeo i počeo joj lizati picu. Bila je mirisna i slankstog okusa, ali bila je sočna i natečena od želje. Lizao sam ju, gurao joj jezik u nju, pa prste, cuclao joj klit dok je ona stenjala, a onda sam prstom kliznuo do njenog šupčića i počeo ga milovati. Izgleda da joj je to bilo previše, jer je vrisnula i počela svršavati pa sam skupljao njene sokove iz pice. Za to vrijeme nisam micao prst sa njenog šupka, pa je podmazan njenim sokovima kliznuo u njenu guzu. Zadahtala je i tiho rekla:

- Nemam ništa protiv prsta u guzi, ali tvoj kurac je prevelik za nju..
- Bez brige, tvoja pica je savršena za njega -rekao sam i uspravio se, pa namjestio kurac na ulaz u njenu picu i odmah ga gurnuo do kraja.

Zastenjala je i odmah počela dahtati, a ja sam ju počeo jebati sve jače i sve brže. Držao sam ju za noge i zabijao joj ga u picu, dok su jaja lupkala po njenoj guzi. Čulo se kako stol ispod nas škripi, ali ja nisam popuštao i jebao sam ju sve brže i brže, da bi u jednom trenutku zastao, zabio joj ga do jaja i počeo svršavati u njenu picu. Opet je bilo sperme u izobilju jer ga nisam drkao od zadnjeg susreta sa njom, pa sam sad sve praznio u njenu picu. Gledao sam kako duboko diše, a one njene bradavice su bile napete na malim sisama i sad su se micale skladno, pa sam se sagnuo i poljubio ih, a ona se samo stresla.
Izvukao sam kurac iz njene pice i podigao ju sa stola, a ona me povela do spavaće sobe, pa smo uskoro bili ispod njenih plahti i grlili se i ljubili.

U trenutku kad sam bio na leđima ona se brzo popela na mene i namjestila moj polukruti kurac na ulaz u svoju picu i ugurala ga unutra. Zatim se spustila do mene i počela me ljubiti, a onda se počela vrtiti na meni, tj vrtila je bokovima i stiskala svojom picom moj kurac, pa mu nije dugo trebalo da se ponovo ukruti. Kad je osjetila da je ponovo tvrd, podvukla je noge pod sebe i počela se nabijati na njega. Odizala se visoko tako da je prijetilo da joj kurac ispadne iz pice, ali je ona uživala u onom osjećaju kad joj široki glavić prolazi kroz usmine i ulaz u picu. Nabijala se sve žešće i sve brše na moj kurac, te je uskoro ulazio u nju do jaja. Stenjala je i dahtala dok se nabijala, a onda joj se počeo približavati orgazam, pa se sve žešće i sve jače nabijala da bi u jednom trenu se uzdigla da je kurac skoro ispao iz nje i naglo se spustila svršavajući u grčevima i trzajuči se nataknuta na moj kurac. Nekako sam i ja istovremeno osjetio da mi dolazi, pa sam ju primio za bokove i počeo se odizati nabijajući ju na sebe i nakon par trenutaka i ja sam svršio uz škripanje zubiju i grčenje, te sam joj ponovo napunio picu svojom spermom.

Sad smo oboje ležali na krevetu, tj ona na meni sa mojim kurcem u svojoj pici, oboje znojni i umorni, te smo uskoro tako i zaspali. Bio je već dan kad smo se probudili, i trebalo nam je neko vrijeme da shvatimo šta se desilo, a onda smo se skupa otuširali, a ja sam ju još jednom pojebao pod tušem i ponovo joj picu napunio spermom koje više nije bilo tako puno, a onda smo se spremili za na posao.

Od toga dana smo postali nerazdvojni, a jebali smo se kad smo stigli. Nije trebalo dugo čekati i Zvjezdana je ostala u drugom stanju, ali mi sad više ne da da ju jebem u picu jer se boji da ju ne povrijedim, pa je napokon pristala da joj ga stavim u guzu. Nakon početnog vrištanja i neugode sad se jebemo redovito i punim joj guzu svojom spermom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina