Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala iz susjedstva 2

Drugi dan smo krenuli dosta rano nakon burne večeri, koju smo ipak prespavali svaki u svom krevetu, a ne kod Katarine u stanu. Prije nego smo krenuli uzeo sam kondome iz kutije u svojoj spavaćoj sobi, te ih strpao u ruksak, jer iako je bilo lijepo svršavati joj po guzi i sisama, ipak ga ne bih htio vaditi prije orgazma.

Katarina se pojavila na parkingu u sličnom izdanju kao i jučer, osim druge boje, te u badiću koji je bio ispod majice i hlačica. Mada je rekla da bi se najradije kupala gola, ali s obzirom na gužvu koju smo očekivali nije bilo baš pametno. Veselo smo krenuli preko Sljemena, jer je bio ugodan hlad, a i njena ruka se zavukla u moje bermude, pa mi ga lagano drkala, tako da smo morali stati negdje prije Hunjke kako bi joj svršio u usta i napunio ih spermom. Progutala je sve, a onda mirna se zavalila u autu, pa smo nastavili dalje.

Na bazenima je ispočetka bilo mjesta, ali kako je dan odmicao sve veća gužva je praktički istisnula vodu iz bazena. Svako toliko bi me pod vodom hvatala za kurac, a ni ja oj nisam ostajao dužan, pa bi joj svako toliko gurnuo prste u pičkicu i jebao ju njima. Čak sam ju natjerao i da svrši, a uspomena na orgazam u bazenu kad nije ni pisnula, je otisak njenih noktiju na mojoj podlaktici i tamna fleka podljeva na mom ramenu gdje mi je zabila zube. Ostatak dana smo se izležavali na suncu koje me lagano palilo po leđima, pa me je zdušno mazala kremama, naravno ne propuštajući priliku da mi zavuče ruku u kupaće i malo pomazi jaja i kurac. U jednom trenu sam joj rekao, dovoljno tiho da samo ona čuje:

- Ne provociraj.. jer ću ti nauljiti guzu i zabiti ti kurac u nju.. -a ona se samo nasmiješila i još tiše mi šapnula.
- Puste prijetnje.. -sad sam znao da ću ju njebati u onu okruglu guzu i jedva sam čekao.

Bilo je negdje oko pola 6 predveče kad smo krenuli, baš kao i većina zagrebčana koja se krenula vračati sa bazena. Neki su išli prema autocesti, ali smo mi krenuli preko Sljemena. Nismo ni došli do Hunjke, već smo bili negdje na pola puta, kad je rekla da stanem negdje na stranu. Ugledao sam onu šumsku stazu koju su uglavnom koristili šumari, pa smo se malo odvezli, ali ne daleko, jer smo ubrzo naišli na okretište za kamione. Rekla je da stanem, pa je izašla iz auta i protegnula se, a za njom i ja. Osluškivali smo, ali se nije čulo ništa osim udaljenog šuma automobila sa ceste koja je bila nekih kilometar iza nas. Skinula je majicu, a za njom i gornji dio badića, pa se okrenula prema meni i polako počela skidati hlačice, a onda odvezala prvo jednu stranu badića, pa drugu i onda ga provukla između njih prema naprijed, da bi ostala samo u japankama. Gledao sam ju kako to radi i kurac mi se dizao, a onda je izvukla iz ruksaka onu kremu s kojom me mazala na bazenu i pružila mi ju. A onda se naslonila na haubu auta. Skinuo sam bermude i gaće, te polako prišao iza nje. Sagnuo sam se i počeo joj lagano ljubiti guzu, a onda joj razmaknuo one polutke, pa počeo lizati šupčić. Glasno je uzdahnula kad je osjetila jezik na njemu, a onda je još više naprčila ju, dok sam ja uzeo onu kremu i počeo joj utrljavati u šupak. Stenjala je glasno i uzdisala dok sam joj uguravao dva prsta u šupak i bušio ju njima, te širio rupicu. Zatim sam sui namazao kurac kremom i namjestio ga na ulaz u njen šupak, te lagano gurnuo. Bila je opuštena i samo je ušao u nju, a ona je počela još glasnije stenjati. Primio sam ju za bokove i počeo se zabijati u nju. Polegla je po haubi koja je bila ugodno topla i grijala joj sise, te je glasno stenjala svaki put kad bi joj ga zabio do kraja. Uživali smo oboje, ja u njenoj uskoj guzi, a ona u mom širokom kurcu. U jednomtrenu si je uspijela oslobodtiti jednu ruku i počela je trljati si pičkicu, te se uskoro dovela do orgazma, dok sam ja nastavio sa bušenjem njene guze još kratko, da bi onda svršio u nju i napunio joj šupak spermom. Polako sam ga izvukao iz njene guze i gledao kako još stoji uspravan, a njena guza je imala poveću rupu na mjestu šupka.

Malo smo odmorili, pa smo se obukli i otišli doma. Već je pao mrak kad smo stigli u Novi Zagreb, te smo se dogovorili da dođe kasnije do mene, a ja sam otišao odmah presvući posteljinu na krevetu, te pod tuš. Osvježen i spreman za daljnje napore čekao sam ju zavaljen u dnevnom. Već sam joj rekao da samo uđe, jer nisam zaključao vrata. Došla je tiho nekih pola sata kasnije, a onda se odmah bacila na mene i samo bez daha rekla:

- Večeras svršavaš u mene, popila sam pilule.. -zatim me poljubila, a onda se počela skidati i za čas je bila gola.

Odnio sam ju u sobu, jer me bila zagrlila i rukama i nogama, te smo se bacili na krevet i sad sam joj ljubio sise, pa sve niže do pičkice. Raširila se potpuno, pa sam došao na ideju da bi ju mogao malo i vezati za krevet. Nasmiješila se na taj prijedlog, a ja sam otišao po neku špagu, ali sam na kraju iskoristio četri kravate koje baš i nisam nosio. Smijala se kao luda dok sam ju vezao, a onda da iznenađenje bude veće, izvukao sam iz ladice vibrator koji je ostao od moje bivše. Vidjelo se iznenađenje u njenim očima, ali i neka radost. Popeo sam se do njene glave i stavio joj poludignuti kurac u usta. Pušila ga je, a onda sam ju opkoračio i primio se naslon kreveta, te ju počeo jebati u usta. Nije se bunila iako se par puta zagrcnula, pa bi stao da uhvati zraka i opet. To je trajalo nekih pet minuta, a onda sam se spustio do njenih raširenih nogu i počeo joj lizati pičkicu. Stenjala je i uzdisala, da bi onda uključio onaj vibrator i prebacio se usnama na sise, a vibratorom po pičkici. Stenjala je i dahtala, pa malo i zajecala, i grčila se dok nije svršila tako jako da je iz njene pičkice samo špricnulo po krevetu. Trbuh joj se tresao kao da je dobila kontrakcije na porodu, a oči su suzile, ali je zato osmijeh bio od uha do uha.

- Uhhhh.. toooo. to mi radi.. . mmmm.. kako je ovo bilo dobro.. . -dahtala je kroz grčeve.

Ja sam se smo nasmiješio i oslobodio joj jednu nogu, pa ju podigao tako da joj se guzovi rašire, a onda joj gurnuo onaj vibrator u pičkicu, pa ju malo jebao njime, da bi ga onda izvukao i počeo joj ga uguravati u šupak. Otvorila je širom usta, ali bez da je pustila glas, samo je hvatala zrak dok joj napokon nije bio unutra. Uključio sam ga i samo se stresla, pa sam joj ponovo vezao nogu i smjestio se između njenih nogu, te joj ga sjurio odmah do jaja u pičkicu. Zajecala je, a ja sam osjetio onaj vibrator na kurcu i počeo ju jebati. Krevet je škripio ispod nas, dok sam ja punio njenu pičkicu, avibrator joj rasturao šupak. Pokušavala se osloboditi, ali nije mogla i uskoro je ponovo doživjela orgazam, a ja sam osjetio kako mi je kurac zaliven njenim sokovima pomješanim sa mokraćom, ali nisam stao, već sam ju nastavio jebati još malo i onda joj ga zabio do kraja, te svršio duboko u njoj. Ispraznio sam se sav i samo klonuo kraj nje. Dahtala je i jecala, a ja sam ju gledao i malo joj milovao zojne sise, je joj odmicao dugu kosu sa lica i čela, pa ju ljubio.

- Hoću ovo stalno.. -prošaptala je uz jecaj, a ja sam ju samo poljubio, pa ju odvezao.

Noge su joj se tresle dok sam ju prao ispod tuša. Potpuno se prepustila i dala da joj radim što hoću, a kasnije smo se zavukli u krevet i vodili ljubav, ne čisti seks, već nježno i polako, uživajući u svakom trenutku. Napunio sam joj tu večer pičkicu do vrha svojom spermom, a ona je uživala u tome. Nastavili smo tako cijelo ljeto, naravno kad njenih starci nije bilo doma i kad sam ja bio slobodan. Kasnije kad joj je počeo faks našli bi se poslije mog posla i jebali se u mom autu, ili bi ja uzeo sobicu u nekom hoteliću, pa bi se tamo jebali. Imala je fetiš da odjene kratku kariranu suknjicu sa najlon čarapam ispod koje ne bi nosila gaćice i uživala bi sjediti tako u mom krilu dok joj moj kurac buši pičkicu ili guzu, a moje ruke miluju sise ili klit, te bi svršavala tako.
Jedva je čekala da dođe nova godina, jer sam joj ponovo obećao onakav seks da ju vežem, samo što nije znala šta joj dodatno spremam.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija