Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MAMA MOJE DJEVOJKE

Pozdrav! Zovem se Marin imam 19 godina i ovo je priča kako sam po prvi put imao sex sa ženom koja je starija od mene 25 godina i može da mi bude mama, zapravo ona je mama, ali od moje cure Sanje sa kojom sam u vezi nekih mjesec dana. Sanja je prava sexy bombica, visoka je 160 cm. ali totalno jebozovna, uskog struka, sise čvrsta trojka prčasta i obla guza, plava duga kosa ma prava sex bomba. U krevetu je prava zvijer već nakon prvog izlaska završili smo u krevetu i imali super sex iako je imala 18 godina jebala se kao da ima 38 kasnije mi je rekla da je nevinost izgubila sa 15 godina i da od onda voli kurac više nego išta.

Nisam nekog manekenskog izgleda, ali to sam nadomještao mojim šarmom, humorom i naravno svojim ponosom od 20 centimetara. Kako nisam baš pretjerano zgodan upitao sam Sanju kako to ona tako zgodna i sexy izabrala baš mene da budemo u vezi, njen odgovor bio je kako joj se sviđa moja osobnost i naravno kurac od 20 centimetara. Nakon dva tjedna naše veze Sanja me je željela upoznati sa svojim roditeljima. Bio sam pozvan na subotnji ručak, fino sam se uredio kupio bocu vina i buket cvijeća za njenu mamu. Došao sam na adresu koju mi je dala Sanja i vidjevši njihovu kuću i imanje skužio sam kako Sanjini imaju para. Kako volim pare rekoh sebi da ovakvu priliku ne smijem sjebati i da se njenim roditeljima dopadnem pogotovo njenoj mami kako bi me bolje prihvatila. Pozvonio sam na parlafon javio mi se umiljati glasprestavio sam se i ušao u dvorište te krenuo prema vratima, a kada su se vrata kuće otvorila blenuo sam kao tele. Na vratima se pojavila Sanjina mama, nakon mog kratkog šoka pružio sam joj ruku dajući joj buket cvijeća upoznavajući se s njom. Marko drago mi je Tamara odgovori ona. U licu je bila ista Sanja to jest Sanja je bila ista Tamara samo što je Tamara bila brineta moje visine utegnuta do bola bujnih i velikih sisa, a kada sam joj vidio guzicu u njenim tajicama tigrovog uzorka gdje su njene tangice koje su se ocrtavale i razdvajale njene savršene guzove. Dok sam hodao i pratio Tamaru prema blagavaonici gledao sam u njene guzove koji su se drmali u ritmu njenog hoda počeo sam osjećati kako mi se kurac propinje.

Tamo sam upoznao i njenog oca Antu, Ante je bio zdepasti čovjek povećeg trbuha odmah smo si kliknuli. Ante je pravi šaljivđija i pun humora, a prije svega drag i pošten malo mi je sličio na Čika vjernog pratitelja Zagora. Ante je kapetan duge plovidbe na brodu koji prevozi ukapljeni plin tako da mi je bilo jasno od kuda im takva kuća i imanje. Ante je kao pravi veseljak samo točio piće meni i sebi i zbijao šale na svoj račun. Kada je ručak bio poslužen na stolu koji je ujedno bio i izvrstan te uz ugodan razgovor davao sam komplimente Tamari i Sanji na izvrsnom ručku i naravno njihovoj ljepoti. Dok smo tako sjedili za stolom primjetio sam sam Tamaru kako me mijerka ispod oka, a vjerovatno je skužila i ona mene jer mi je svako malo bježao pogled prema njenom dekolteu i sisama. Odmah sam provalio Tamaru, uživala je u novcu, a i u nabijanju rogova Anti za kojegsam bio siguran da sumnja u to, ali činilo mi se da ga nije bilo briga. Za ručkom, a i ostatak dana Ante i ja popili smo nekoliko butelja vina. Ante je bio vrlo zadovoljan sa mnom jer kako on kaže da je našao nekoga sa kime može da pije vino, a mogu reći da ima popriličnu kolekciju vina u svome podrumu.

Negdje oko 8 sati navečer odlučio sam krenuti svojoj kući, ali Sanja te ponajviše Tamara nisu mi dale da takav odem doma te su mi rekle neka prespavam kod njih. Nije me trebalo puno nagovarati nazvao sam svoje rekavši im kako ću ostati spavati kod cure te da se ne brinu. Tamara je rekla Anti neka ode spavati jer je previše popio, uz gunjđanje Ante se pokupio u spavaću sobu tako da smo u dnevnom boravku ostali nas troje. Većina razgovora svela se na Tamarina pitanja na koje sam joj odgovarao. U jednom trenutku dok Tamare nije bilo Sanja mi je šapnula na uho kako je napaljena i primivši me za kurac koji je bio u polu dignutom stanju rekla da idemo u sobu.
Sanja i ja otišli smo u njenu sobu i uz svijetlo televizora mazili smo se i ljubili. Svojim rukama počeo sam milovati njene sise zavlačeći ih ispod njene majičice i grudnjaka koje sam naglo povukao kada je Tamara pokucala na vrata pitajući nas da li nam nešto treba, kada je Sanja rekla da ne treba Tamara nam je zaželjela laku noć. Kada sam vidio da je svijetlo po gašeno nastavio sam milovati Sanjine sise koje sam oslobodio njene majičice i grudnjaka. Kada smo se skinuli do gola namjestili smo se u pozu 69 i oralno zadovoljavali jedno drugo. Zatim se Sanja podigla sa moga jezika i prekoračivši me namjestila kurac na ulaz svoje pičkice i počela lagano da se spušta i diže po mome kurcu. Ja sam je uhvatio za sise i mijeseći ih navlačio Sanju na svoj kurac. Sanja je pokušala da bude što tiša, ali to joj nije polazilo za rukom jer sam se ja podpomognut odbijanjem od madraca sve jače ulazio u Sanju.

Bio sam uvjeren da nas čuju, barem Tamara. Imao sam pravo jer dok sam s guza jebao Sanju ispod vratiju sobe vidio sam svijetlo i obris sjene. Bio sam siguran da je Tamara ispred vrata i sluša naše stenjanje i Sanjino glasno uzdisanje. Znajući da je Tamara pred vratima jš sam jače počeo guziti i navlačiti Sanju na svoj kurac unadi da će Tamara čuti kako njena kćerka uživa u sexu i mome jebanju, dok sam tako jebao Sanju u mojim mislima bila je Tamarakoju sam počeo zamišljati da je tu ispred mene umjesto Sanje. Nakon 15 minuta našeg sexa Sanja je uz glasan krik svršila, a ubrzo sam i ja puneći njenu pičku mojom vrućom spermom. Sanja je oblizala ostatke sperme sa moga kurca i zagrlivši me lagano legla pored mene. Pogledao sam prema vratima svijetla i sjene više nije bilo, ali sam znao da nas je Tamara slušala i tada sam odlučio da ću probati izjebati i Tamaru.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 9709

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija