Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Marija i pornić

Kad sam pregledao pornić koji mi je Marija poslala mailom znao sam da ju pali seks u uredu. Mislim to smo već napravili, ali vidim da bi ga voljela dobiti u guzu na svom stolu. Htjela je biti u ulozi sekretarice koja dozvoli da ju šef iskoristi na razne načine.

Nazvao sam ju i pitao:

- Ti bi željela sve to probati?
- Da, o daaa... -rekla je uzbuđeno, a onda nadodala- I u autu bi ga voljela, to nikad nisam probala... šta ti kažeš?
- Hmmm...auto nije problem, ali.. -malo sam zastao- ovo u uredu bi mogao biti. Trebali bi biti sami u zgradi.
- Hmmm...da imaš pravo. Mogli bi biti prebučni -rekavši to prasnula je u smijeh, a i ja sam joj se pridružio.
- Doduše ja jedva čekam da ti ga ponovo stavim i to će sada biti u obje rupice.
- Misliš sve tri... -nadovezala se.
- Da, naravno...baš sam glup..hahaha..
- Da, ali...srećom...nisi plav.. -njen smjeh je odjekivao preko telefona i ja sam zamišljao kako bi sad bilo lijep prizor njenih usana oko mog kurca...

Dogovorili smo se za ovaj vikend, subota, ona bi trebala raditi, a ja ću kao malo u shopping pa do nje.
Jedva sam dočekao subotu...dolje sam se izbrijao i namirisao, te nakon kratkog lutanja po centru otišao kod nje. Bila je sama u zgradi, tako da mi je ona i otvorila vrata. Otišli smo kod nje u ured i ja sam se zavalio u fotelju dok nam je ona skuhala kavu. Bila je izazovna u kratkoj minici, bez čarapa, i laganoj bluzici koja je više otkrivala nego skrivala. Imala je visoke pete koje su naglašavale stražnjicu. Kad je donijela kavu pomilovao sam joj noge i prste zavukao pod minicu...nije nosila gaćice i prst mi je samo kliznuo u njenu macu. Ona je samo uzdahnula odmaknula se i sjela mi u krilo. Pritom se je minica još više podigla i ja sam imao nesmetan ulaz u njenu rosulju. Prstima sam istraživao dubinu proreza i milovao klit, a ona me zagrlila i pohotno gledala. Malo je raširila noge, te sam spustio prst još malo niže u njen šupak i počeo ju jebati prstom u guzu. Ona je samo okretala očima i duboko disala, a onda sam ju digao sa sebe i okrenuo ju tako da mi je njena guza bila pred očima. Podigao sam minicu preko njene guze i rekao joj da se nagne, a onda sam zabio jezik u njenu guzu. Ona je samo zadovoljno prela i naslonila se na moja koljena. Ja sam jednom rukom otkopčao hlače i izvukao kurac van i počeo ga drkati.

Nakon nekog vremena rekao sam joj da mi ga uzme u usta i da ga liže. Odmah je to napravila dok sam ja pijuckao kavu koja se već ohladila. Kad mi je bio tvrd i spreman rekao sam joj da klekne na pod četveronoške. To je napravila, a ja sam stao iznad nje i namjestio kurac na ulaz u njenu guzu i počeo ga uguravat. Ona je u početku izmicala uz stenjanje i jaukanje, ali kako sam sve više i dublje ulazio tako je to prelazilo u dahtanje i cvilež:

- Ahhhh...mmmmm...polako..nee... rasturi mi guzicu...mmmmm daaa..
- Želiš ga tako, ha?!?! -malo sam povisio ton.
- Daa daaaaajjjj miii gaaa ahhhhhhh... -vrisnula je kad sam ga ugurao do kraja.

Sad joj je guza već bila raširena i ulazio sam bez problema. Primio sam ju za leđa i zabijao se sve jače. Uskoro sam svršio i napunio joj guzu vručom spermom. Izvadio sam ga, a unutra se vidjela sperma i kurac je bio bijel od nje, te sam ga prinio do njenih usta i ona ga je strasno oblizala.
Nakon toga je ustala i obrisala si guzu maramicom, te se legla na stol i raširila noge. Prišao sam joj i spustio sam se jezikom do njene mirisne pice i počeo joj lizati usmine i klitoris. Ona je primila moju glavu i držala ju uz svoju picu dok sam joj usisavao klit i grickao. Iz pice su curili sokovi i ja sam se trudio polizati ih. Nakon nekoliko minuta da sam lizao njenu picu ustao sam i svoj jezik zamjenio svojim kurcem te se počeo zabijati u nju. Nakon minute jebanja je svršila a nokte mi je zabila u podlaktice jer sam se naslonio na stol dok sam joj širio picu. Bila je u ttansu i molila me da ne prestajem. Do trenutka kad sam joj zalio unutrašnjost pice svojom spermom, ona je svršila još dva puta.

Izvukao sam kurac iz njene pice i obrisao glavić o njene zlatne dlačice koje su bile mokre od znoja. Ostala je ležati na stolu još koju minutu dok noje došla k sebi. Pomogao sam joj da ustane i siđe sa stola. Malo smo se uredili u toaletu, te je rekla da idemo.

Nakon što smo otišli iz njenog ureda vozili smo se do jednog trgovačkog centra, tj do njegovog parkinga, te je tamo pustila auto i ušla u moj. Vozili smo se nekoliko minuta i došli do jednog prilično pustog mjesta, te sam parkirao. Ona je odmah spustila suvozačevo sjedalo i izašla van. Ja sam izašao i rekao:

- Idemo na zadnje..ima više mjesta.

Podigao sam suvozačev sic i povukaoga naprijed. Htjela je da ja sjednem unutra, a da će ona na mene. Nisam imao ništa protiv, te sam spustio hlače i gaće do gležnjeva i zavalio se na zadnjo sic koji je bio prostran. Ona je zadigla minicu i otkopčala bluzu, te skinula grudnjak i ušla u auto. Popela mi se u krilo i uvalila mi jesnu sisu u usta, a ona je drkala moj kurac koji je ubrzo bio tvrd i spreman. Namjestila se iznad njega i svom težinom se spustila niz njega skroz do jaja. Trznuo sam se jer nisam to očekivao, a ona je odmah počela ludi ples sa svojim bokovima i stiskanjem svoje pice. Zatim se primila za moja ramena i počela se nabijati na moj kurac, a ja sam joj pomagao držeći ju za guzove. Usput sam pokušavao uhvatiti koju od njenih sisa sa svojim ustima, ali je bila previše divlja na mom kurcu, pa nisam uspjevao. Odjednom se stresla i primila me za ramena i počela se grčiti od svršavanja. Jaja i prepone su mi bile mokre od njenih sokova i zahvaljivao sam svecima što je na sicu bio veliki ručnik tako da je barem sic ostao suh. U tim mislima sam i ja postao svjestan da ću i ja svršiti, pa sam ju privukao do kraja na moj kurac i ispraznio se duboko u njoj. Ona me je samo zagrlila i ljubila dok nam se disanje smirivalo. Uskoro mi je i kurac spao te se digla sa mene izvukla maramice i obrisala nas.

- Sad me odvezi do auta, trebala bih kući da muž ne posumnja.
- Nema problema. -rekoh- Javi mi se kasnije.

Odvezao sam ju i poljibili smo se na rastanku.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija