Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Masaža

Budući da stanje u državi nije baš bajno, kao ni nigdje na balkanu, sa svojih 23godine sam odlučio otići u kako ljudi kažu "bijeli svijet". Nakon početnih poteškoća di se treba potruditi da se izboriš za posao, za bolju plaću napokon sam se smjestio kompletno nakon 6mjeseci.

Budući da nisam imao nikakvu žensku zadnjih 8, 9 mjeseci odlučio sam da je vrijeme da nađem nešto, pa makar i internetu. Istraživao sam malo di bi se moglo izaći, di bi se moglo nešto naći i naišao na nekoliko salona za masažu u blizini moje kuće.
Nakon par dana sam odlučio otići provjeriti cijene i što se nudi. Došao sam u jedan salon i na ulazu stoji cura, kineskinja, smeđe kratke kose, nekih 23, 24 godina, 165/50/3 i pita me dali sam došao na masažu. Samo sam joj rekao da sam došao da provjerim cijene i rekla je da je pola sata 30$, 45min 60$ a sat vremena 80$ ali i da za bakšiš rade sve sto ja zaželim. Kad sam je upitao cijene za nakon masaže ona je rekla da svaka cura ima svoj cijenik i da se sa njom moram dogovoriti oči u oči. Na to sam ja rekao, pa kad sam već došao zašto ne obaviti jednu masažu. Ona mi je ponudila 3cure koje su slobodne ali sam ja rekao da oću nju.

Uvela me u sobu, platio sam 60$ za 45minuta i rekla mi je da se skinem i legnem na stol za masažu i da će doći za minutu. Ja se smjestio kad ona ulazi, uzima ulje za masažu, i pocinje od leđa pa nadolje preko guze do nogu. U jednom trenu uzima ulje, maže ga na moju guzu i masira sa povremenim prelaskom prsta preko anusa i smjeska se.. Stala je pored mene, a ja automatski ruku pružio prema njoj i njenoj pičkici da je malo zadovoljim i pripremim za nasatavak akcije. Uguram joj jedan prst, pa joj masiram klit, pa joj ubacim dva prsta, a ona počela da stenje i uživa. Zaustavi me i kaže okreni se, ja se okrenem a ona otvori usta i kaže: vau, što imaš lijepi primjerak među nogama, želim ga okusiti. Ali to okusiti znači da treba platit jos extra i to je njen bakšiš. Ja sam rekao ako budeš dobra, dobit ces ti i još extra od mene budući da dugo nisam imao žensku. Počne masirat prsa, pa preko trbuha do kurca, malo oko njega da se zabavi i onda noge izmasira. Ja izvadim novce, dam joj i ona ode do stolića, spremi novce a uzme kondom i navuče ga ustima na kurac.

Počela ga je pušiti, nije joj išlo loše, vidi se da je iskusna u tome i ja ubrzo svršim. Ona se nasmješka, makne kondom, obliže ga i uzme novi kondom. Kaže, obično nedajem dva kondoma ali sviđaš mi se i želim te zadovoljiti do kraja. Ja se nasmiješim i kažem da i ja nju oću zadovoljiti. Stavi kondom, popne se na stol i polagano nasjedne na kurac do kraja, ispustivsi samo uffff, kako paše. Nabada se na kurac ko da joj je posljednji par minuta, ja joj mjesim sise trojke, ustane i kaze makni se, hoću da me guziš. Ja se namjestim i zabijem joj ga do kraja i ona cikne od iznenađenja i ugode. Jebemo se tako nekoliko minuta i ona pocinje sve brže i brže da se nabija i stenje i govori da je blizu. Ja ubrzam jos malo i ona pocne vristat i stiskat stol rukama od svrsavanja.. Nakon jedno minute opusti se i ja joj kazem da se okrene i legne da joj želim sve pokupiti. Počinjem joj lizat obrijanu pičkicu, slakanstog okusa od sokova i igram se sa klitom dok ona miluje moju kosu i uživa. Zabijem joj ga i nakon par minuta i ja svršim po drugi put. Skine kondom, pokupi sve što je ostalo na kurcu, obriše se i poljubi me i kaže: nisam već dugo imala ovakav sex na poslu, baš si me obradovao..
Ja se spremim, zapišem joj broj mobitela i kažem joj da me nazove te da je to ono extra vise od mene.

Nakon par dana, zvoni telefon, broj nepoznat. Javim se, kad ona kaze Hi, Amy ovdje. Dao si mi broj neki dan u studiju za masazu. Htjela bi te vidjet da ponovimo, baš si mi se svidio. Ja joj dam adresu i kažem da dođe u subotu nakon posla. Negdje oko 5popodne, zvone vrata, ja otvorim, a ona čim me je vidla skočila na mene i počela ljubiti. Ja komentiram, neko je nestrpljiv , a ona kaže da je, da je nitko nije mogao zadovoljiti ovih dana kao što sam ja. Odvedoh je u sobu, skine sve sa sebe i legne na krevet, a ja odma poceo da je ljubim po sisama, pa se lagano spustam do pičkice, i pocinjem da joj sišem klit i upijam njene sokove. Počinje se previjat od užitak i stenjati. Čim je svršila ja sam pokupio sve njene sokove, bacila me na leđa i počela divljački pušiti ko da ga nije imala danima u ustima. Odjednom se digne, ode do torbice uzme dva kondoma, jedan stavi ustima meni na kurac a drugi na noćni ormarić sa smješkom na sebi uz komentar:ovo nam je za kasnije, a po potrebi imam ih još u torbi, uzela sam ih sa posla. Meni već u glavi što će sve da bude a ona naskočila na moj kurac i počela se nabijat ko da nije imala sex danima. Nakon par minuta promjenimo pozu, ja joj nabijam i nabijam, ona vrišti od uživanja. Nakon par minuta svršava opet, ja ga vadim na brzinu da pokupim njene sokove i okrećem je na leđa, zabijam joj ga do kraja i nabijam divljački. Ona se uvija, ja osjećam da mi je kraj blizu, kaže želim da mi svršiš u usta. Ja ga vadim, ona ga uzima u usta i nakon par trenutaka ja joj punim usta a ona sve guta. Isplazi jezik da vidim da je sve progutala, obliže ga još malo i ustane. Ode u kupaonicu i pali vodu. Dolazi do mene i govori, ajde što čekaš, ovo je tek početak. U kupaonici smo imali još jedan divljački sex dok nas je voda poljevala iz tuša.

Ostala je kod mene čitavu noć, pojebali smo se jos triput tako da me cijelog iscjedila i iscrpila. Ujutro se probudim prije nje, skuham kavu i dolazim do nje, ona se probudi s osmjehom, pomakne se da sjednem pokraj nje i nasloni mi glavu na grudi i pije kavu. Nakon jedno pola sata, izmiškolji se, skine mi gaće i počne pušiti. Pogleda me i kaže, što čekaš, ja sam spremna za novu akciju.. Nije mi trebala reći dvaput, odma sam stavio kondom i zabio joj do kraja. Nakon nekih pol sata smo oboje svršili, legli u krevet i mazili se.

Nastavili smo se viđat još par mjeseci dok nije našla dečka. Meni je bilo super jer sa redovito mogao prazniti jaja a nisam morao plaćat, njoj jer je bila zadovoljena svaki put, i to cak po 3 puta tokom noći. Ja sam se vratio natrag na balkan, ali ona mi je jos uvjek u mislima ponekad.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija