Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Matora slovenka

Jedno jutro ja i prijateelj smo odlučili sjest u auto otić u Rovinj. I tako smo krenuli volzili se jedna kava druga kva eto Rijeke tu smo stali nešto pojest pa dalje. I tako smo vozili i vozili i došli u Rovinj. Prvo smo otišli vidjet apartman a do nas su došle dvi slovenke žene oko 60 godina inače jako ljepe i zgodne za svoje godine. Tu smo se mi kulturno javili i upoznali i krenuli na kavu kad odjenom te dvije sjednu stol do nas i hajde u priču malo sa njima malo nas dva sami i upoznali smo se sa njima.

Mi odlučimo malo prošetati i meni u glavi non stop jedna od tih jedna plava obdarena. Ja pričam njemu kako bih volio poševit plavu on kaže da nisam norm ima žena 60 što će ti to. Ja niš na to i razmišljam o njoj onakomu spavaćici velike sise kako mi dolazi u krevet i želi da ju jebem. Sam u sebi imam na što drkati ako već ne bude nekog seksa. Sad mi šetmo i već je pao mrak hajmo neš večerat otuširati se i otić vani pošto moj prijatelj ima rođake u Rovinju. Sad smo mi večerali okupali se i on kaže da ide a ja kažem da ću večeras ipak ostat sam doma pošto me glava boli.

On je otišao a ja razmišljao o toj plavoj. Izašao sam na terasu sjedio a ona izašla na svoju. Kaže zar si sam ostao što nisi vani ja na to da mi se danas nije išlo da ću sutra. Ona kaže da joj prijateljica spava da je izašala malo na zrak. Meni se odmah probudila mašta i digo mi se kurac. Ja što ću hajmo ju pozvat kod sebe ja ju pitao da dođe ako želi da nije sama ona na to pa znaš što zašto ne društva nikad nije viška. I tako ja ju dočekam al u boksericama zaboravio obući šorc a on dignut oće izaći i bokserica.

J akažem oprosti nadam se da nije neugodno sad ću ja otići u sobu. ona na to sve ne brini u svom si apartmanu oustise. Kako smo mi pričali meni kurac sve više i više raste. i što ću neznam sakirvam ga cijelo vrijeme i ona je to skužila i rekla ne brini ne trebaš sakrivati meni je drago da je takva reakcija na mene. Ja onakroz smješak pao mi kamen sa srca kažem pa čuj jako si ljepa i sexy moram priznati. Ona se nasmješila kaže jel mogu u wc ja kažem slobodno dok je ona u wc ja po šroc i vraća se ona kaže pa ja sam mislila da taj šorc nije potreban ja bih više voljela da ni bokserica nema jer oboje želimo sex večeras digla se uhvatila me za ruku hajmo maleni u sobu ja ionako nemmam donji veš na sebi.

Sjela je na krevet i govori maleni daj ga da ga mamica popuši da ne bude više krut. Skinu sve sa sebe a ona odmah sa njim u usta i nabija se do jaja i trlja sebi pičku. I tako ga je pušila jedno vrijeme a onda je legle i kaže poližiju malo i gurni ga u nju želim ovo zapamtiti nisam se jebala već skoro 2godine otkad mi je muž umro. Raširila noga a pička ljepa sočna obrijana. Počwo sam lizati a ona me uhvati za kosu dosta je želim taj mladi kurac u sebi . Lego sam na nju i gurnuo ga do kraja dok mi je glava bila u njenim sisama.

Ona je stenjala i vikala jebi mamicu maleni ohhhhh nestaj jebi me razvali mee ahhhhhhhhh tooooooo ovo je predivno. I tako sam ju jebo i jebo i ustanem i kažem želim da se naguziš da te u toj pozi jebem. Može sine al želim da me jebeš i u šupak onda. Ona se naguzi ja pljunem na šupak i uhvatim lju za kosu i nabijam ju a drugom rukom pljuskam po guzi dok krevet škripi a ona stenje. Tako sam ju ševio dosta a onda sam legao na leđa ona mi ga je na brzinu popušila i sjela na mene i počeka skakati a ja sam ju držao za sise i tako je skakala i stenjala ja sam mislio da ćemo sve probuditi a da će krevet puknut.

I tako se ona nabijala a ja sam bio već za svršiti i svršio sam u nju a ona mmmm puna pička mlade sperme. Ja kažem mamice samo nastavi želim još jedom svršiti. Kaže ona i ja želim još i onda me uhvatila za vrat i kaže drugi put u usta želim gutat tvoju spermu jel ti jasno ošamari me i kaže sad ćeš da me jebeš u šupak ponovo ima da me razvališ. Ona prvo klekne daj da ga prvo malo pušim ja ju ošamarim i kažem matora kujo hoću da ga gutaš. Ona ga uhvati i počme pušiti i mazit mi jaja.

Ustala se naguzila se i kaže jebi me sine opet jako i žestoko ja ju ošamarim i kažem mamice bit ćeš moja kuja. Ona na to da ja sam tvoja bitch jebi me žestoko ja sam ju prvo šamarao par puta a onda sam ga nabio u šupak i počeo jebati a ona je stenjala i vikala jebi me ti si moj žigolo ti si moj majstor ti si moj maleni moj kurati i tako sam ju ševio dobro vremena i onda sam opet išao svršiti a ona je ovaj put kleknula a ja sam joj svršio u usta. Maleni ovo je bilo super i nezaboravno a moje gaćice su ti u kupatilu da imaš za uspomenu pusa maleni možda već sutra ponovimo ili prije polaska doma.

Naravno mamice moja nadam se bar još jednom da se pojebemo pa da sretni idemo doma pusa mamice.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija