Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Medicinske sestre

Doživio sam tešku prometnu nesreću prije nekoliko dana i jedva sam ostao živ. Nisam se sjećao ničega, a nisam znao niti koji je dan. Znam samo da mi je glava bila zamotana, da nisam osjećao ništa osim jezive glavobolje i nisam se mogao maknuti.
Gledao sam kroz usku traku zavoja na jedno oko jer mi je drugo bilo u povezima. Bio sam svjestan da mi je supruga dolazila u posjete, jer bih ju čuo kako plače, a onda je odlazila nakon što me je sat vremena držala za ruku. Najčešće je dolazila sa svojom mamom, pa bi sjedile i tiho pričale, a ja im nisam mogao dati do znanja da ih čujem.. . i vidim.

Uglavnom, sve je bilo u nekoj rutini. Pretpostavljao sam da ima još bolesnika u sobi, shvatio sam da sam na šok odjelu, ali nisam vidio niti jedan drugi krevet. I sve je bilo nekako u polumraku. Izmjenjivali su se razni doktori, sve neke glavonje i primarijusi u redovnim vizitama, ali u zadnje vrijeme veselilo me pranje. To su radile stažistice, ili nove medicinske sestre, to još nisam baš posve shvatio.
I tako jednu večer došle njih dvije, Sandra i Lorna, te su živo razgovarala kad je jedna upitala, a mislim da je bila Sandra:

- Šta je sa ovim?
- Teška prometna nesreća, a još se nije izvukao. Za sada je kao biljka.
- Ahh.. . OK, ajde da ga riješimo onda.

Počele su me skidati i lagano me podigle u sjedeći položaj da mi promjene onu bolničku pidžamu koja pokriva samo prednji dio. Bio sam sav zamotan, pa je večina bila na donjem dijelu tijela, a kad su ga makle, mislim da je ovaj put bila Lorna koja se iznenadila:

- Isuse.. . vidi ovaj primjerak -pokazivala je Sandri koja se primakla bliže i pružila ruku te mi uzela kurac u svoju ruku.
- Misliš da mu radi normalno?
- Ne znam, ali ja nisam još vidjela ovakav primjerak penisa. Impresivan je!
- Da, imaš pravo.. ogroman je.. -tada sam osjetio mokru spužvu oko svojih prepona i na jajima, te je trljala njom uzduž kurca, da bih začuo Sandru nakon toga- Lorna pazi na vrata.. .

Zatim sam osjetio kako se nešto naslonilo na krevet i Sandrine prste na mom kurcu kako ga drka, da bi uskoro završio u njenim ustima. Pušila ga je dobrih pet minuta, a on kao da nije bio dio mog tijela počeo se ukručivati i rasti. Začuo sam Lornu sa vratiju:

- Isuse Sandra koliki je.. pa ti.. -ovo zadnje se prekinulo naglo u trenutku kad je Sandra pokušala ugurati cijeli moj kurac u usta.

Čuo sam kako grglja i mumlja, a onda ga je naglo ispustila i zakašljala se, te kroz kašalj prostenjala:

- Ne ide.. ne mogu ga progutati.. -tu je zastala, a onda sam osjetio kako se penje na krevet, pa čuo njen glas- Ali ovdje će valjda stati..

Osjetio sam kako me opkoračila i spustila se svojom mladom pičkicom do mog kurca, te se počela nabijati na njega. Stenjala je i jaukala dok se pokušavala spustiti niz njega, a onda je napokon zabila ga do jaja u svoju pičkicu i počela se odmah zdušno nabijati na njega. Cvilila je, dahtala i stenjala dok se podizala i spuštala po njemu, a onda je napokon svršila i zalila mi jaja svojim sokovima nabivši se do kraja na njega. Umorno se izvalila na moje noge, a Lorna se javila sa vrata:

- Sandra, dolazi ovamo.. . još mu je dignut, a i ja bi ga probala.

Sandra se pokupila sa mene i došla do vrata, a Lorna se popela na njeno mjesto i odmah se spustila niz njega do kraja, te se odmah počela nabijati na njega bez milosti. Skakala je po njemu nekih desetak minuta i isto tako obilno svršila, ali ovaj put sam i ja svršio, iako nisam to niti osjetio, ali je Lorna koja je ciknula, te se brže bolje spustila sa mene. Zatim su mi obje prišle i počele mi čistiti jaja i prepone, te su tiho šaputale, a ja sam shvatio da je Lorna već uzela pilule jer je bacila oko na mladog doktora iz hitne koji je radio večeras, ali su zaključile da bi u tome bilo previše emocija, pa im se ovo činilo kao bolja opcija. Nakon što su me uredile otišle su dalje, a ja sam ostao ležati napokon ispražnjenih jaja i žaliti što nisam mogao uživati u njihovim mladim tijelima.

U narednih mjesec dana su dolazile svaku večer i igra se ponavljala, ali bi svaki put trajalo duže i duže, tj morao sam svakoj svršiti u pičkicu, pa su me dobro cijedile i praznile mi jaja, a njihove se pičkice punile mojom spermom.

Nakon mjesec dana sam napokon, po doktorima, došao k sebi i konačno progovorio i progledao, te su doktori bili optimistični što se tiče moga oporavka, a da o svojoj ženi ni ne pričam. Jedino su mi falile Sandra i Lorna, jer su me sad prebacili na drugi odjel, pa je o tome brinula neka babuskara. Jedan dan sam hodao, no dobro, vukao se po hodniku kad su nišle njih dvije. nasmješile su mi se kao i bilo kojem drugom pacijentu, te sam shvatio da me nisu prepoznale ovako bez zavoja, pa sam ih zazvao. Stale su kao ukopane i okrenule se prema meni:

- Otkud znate naša imena? -upitala je Sandra, inače jako zgodna brineta sa povećim grudima.
- Da, stvarno. Odakle? -podbočila se i Lorna, plavuša sa malo manjim sisama, ali vitkim i zamamnim tijelom, pa sam im objasnio odakle se znamo.

Bilo ih je zanimljivo gledati. Prvo su problijedile, a onda su počele crvenjeti u licu, na što sam se ja nasmješio i rekao im da sam im zahvalan od srca na svemu, pa im ostavio broj svoga moba da mi se jave, ako ikada požele moj kurac naravno. Zatim mi se desilo nešto nevjerovatno. Obje su me poljubile, svaka u jedan obraz, a Sandra mi je šapnula:

- Bez brige, hoćemo.. . -i otišle su kikočući niz hodnik dok sam ja gledao za njihovim guzama kako se njišu u hodu, a moj kurac se počeo buditi.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija