Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Melisa i ja u njenom krevetu kod nje kući!

Ja i Melisa smo se nastavili družiti nakon seksa na plažu. Želio sam da nju osjetim još nekoliko puta dok sam ovdje. Stvarno je izgledala seksi. Kasnije sam saznao da je udata, majka dvoje djece i da je na odmor u svoju kuću došla sama. Izgledala je za svoje godine jako dobro. Iako je rodila dva puta njene sise nisu bile pale nego su uprkos tome idalje čvrste stajale. Njena guza za mene jako lijepo izgledala. Melisa je bila žena oko četrdeset godina. Iako je imala četrdeset godina niko joj nebi toliko dao godina. Plijenila je svojom ljepotom. Za mene je izgledala jako seksi.

Nekoliko puta sam je sreo na plaži. Pošto sam dolazio sa roditeljima nisam smio da ništa preduzimam po tom pitanju. Videlo se i na njoj da je jako željna i pomalo razočarana što ne možemo da imamo seks. Ja sam joj predložio da se možemo vidjeti kod nje kući. Pristala je bez riječi. Dogovorili smo se da dođem kod nje večeras. Bio sam jako nestrpljiv a bogami i napaljen. Čim sam dočekao osam sati, zaputio sam se prema njenoj kući. Dočekala me je na vratima. Na sebi je imala crnu seksi spavaćicu. Njena spavaćica je bila iznad koljena.

Njene noge su se jasno mogle vidjeti. Napalila me je sa njenom spavaćicom. Imala je gore malo veći dekolte tako da su se sise mogle vidjeti. Nije nosila brus i jasno su se bradavice ocrtale na njenoj spavaćici. Od njenog izgleda sam se napalio. Nekoliko puta sam ga protrljalo preko hlača. Moj kurac se počeo dizati. Nije mi mnogo trebalo da se podigne do kraja. Nisam mogao da izdržim više pa sam ga izvadio napolje. Dok sam ga drkao ona se polako skidala. Zbacila je odjeću sa sebe i legla na komodu. Polako sam joj prišao i počeli smo se ljubiti.

Ljubili smo se dugo vremena. Lagano sam se počeo spuštati prema njenim sisama. Lagano sam krenuo da ih ližem. Bila je jako osetljiva na njih. Lizao sam njene bradavice i cuclio ih pa su jako brzo postale tvrde. Činilo mi se da bi koliko su tvrde svakim časom mogle otpasti. Sa sisa sam lagano se počeo spuštati do njene pice. Legano sam prvi put prešao jezikom preko njene pice. Zatim sam prstima razmakao njene usmine i počeo je lizati. Njena pica je reagovala tako što je počela da vlaži. Molila me je dok sam je lizao da se namestim u pozu šezdeset i devet da bi mi ga mogla pušiti.

Okrenuo sam joj se. Odmah mi je stavila kurac u usta i počela ga pušiti. Pušila ga je sa sa velikim zadovoljstvom. Lizala mi ga je duž cijele dužine. Moj kurac je bio spreman za njenu picu. Polegla me je na krevet i lagano sam počeo da je tucam. Opkoračila me je lagano i namjestila kurac na ulaz njene obrijane pice. Lagano se spustila na njega. Počela je da miješa guzom po njemu. Radila je to tako vješto. Napalila me je jako. Govorila mi je kako želi da ovu noć pamtim dok sam živ.

Tada je krenula da se nabija na njega brže. Njene sise su skakle kao lude gore dolje kako bi se ona nabijala na njega. Dok se nabijala držao sam je za kukove. Nekoliko puta sam se i ja podizao sa kreveta i tucao je. Želio sam da joj ispunim pičku mojim kurcem do kraja. Ševili smo se u toj pozi jedno desetak minuta a onda sam je okrenuo u dogi. Jako me je palila dogi poza. Obožavao sam da vidim njenu guzu i picku. Palilo me je da gledam dok moj kurac ulazi u njenu picu. Držao sam je za kukove ponovo i žestoko navlačio na moj kurac.

Stenjala je sve glasnije i glasnije. Govorila mi je kako sam je ispunio do kraja. Kako njena pička nema gdje da primi više moj kurac. To me je napalio toliko da sam počeo je jebati tako žestoko kao da sam neki rasplodni bik. Krevet ispod nas se toliko tresao da sam mislio da će svakog trenutka pući. Svršila je za nekih par minuta. Iz njene pice su potekli sokovi kao iz vatrogasnog crijeva voda. Koliko je snažno svršila da je moj kurac ispao iz njene pice. Bila je toliko crvena u licu kao paprika. Borila se za vazduh.

Tada sam polako moj kurac umazan od njenih sokova primakao na otvor njene guze. Protivila se tome rekavši da do sada se nije tucala u guzu. Ja sam bio jako uporan pa je na kraju ipak pristala. Rukama je razmakla guzove da bi imao što bolji pristup a onda sam ja lagano krenuo da joj guram glavić u guzu. Iz početka je bilo jako teško ali nakon nekoliko pokušaja moj glavić je zavšio u njenoj guzi. Po njenom licu sam zaključio da je jako boli. Ostao sam tako u njoj par trenutaka da se privikne a onda lagano krenuo da je ševim.

Stenjala je kao neka kičkica. Rukama se uhvatila za plahtu na krevetu. Počeo sam da je tucam malo jače a ona da vrišti. Ta scena me je posetila na mnoge scene koje sam gledao na pornićima. Molila me je što prije da svršim. Ona je već svršila bila po drugi put. Njena uska guza je učinila svoje pa sam i ja morao da svršim prije nego što sam htio. Izvadio sam ga iz nje i počeo da joj špricam spermu po sisama i tijelu. Moglo bi se reći da sam je okupao spremom. Kada sam završio pogledala je po sebi i vidjela da je sva okupana spremom.

Čudila se od kuda meni tolika sprema. Nasmijala se rekavši kako imam toliko sperme kao da sam mladi pastuv. Otišli smo zajedno pod tuš. Pustila je toplu vodu lagano da pada po našim tijelima. Počeli smo se ponovo ljibiti. Nakon toga smo se vratili na novu rundu seksa.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija