Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Milf iz pekare 2

Drugi dan sam spavao kao zaklan do iza 16 sati, a probudio sam se sa takvom erekcijom da me sve bolilo. One milfače iz pekare mi nikako nisu izlazile iz glave, a ni iz glavića koji je slinio cijelo vrijeme, ali ga jednostavno nisam htio izdrkati, jer sam sa nestrpljenjem čekao da vidim šta mi je Katarina spremila za danas.

Čim sam stigao jedva je dočekala da se presvučem, a onda me zgrabila za ruku i povela do skladišta gdje su bile vreće sa brašnom, vreće sa sjemenkama suncokreta, bundeva, lana i sezama, te ulje, sol, šećer, razni aditivi i drugo. Ubrzo me pritisla uz veliku hrpu vreća sa brašnom i čućnula, te su mi se hlače ubrzo našle na podu, a za njima i gaće. Odmah se počela igrati sa mojim kurcem i lagano ga lizati, pa je tiho rekla:

- Mmmm.. mislila sam da se cure zajebavaju i da lažu o veličini tvog kurca, ali .. nisu lagale na moje zadovoljstvo, jer ja ti jako volim velike kurčeve.. -govorila je lagano mi ga drkajući, a kako bi se koja kapljica pojavila na vrhu glavića liznula bi ju.

Imao sam osjećaj da će mi kurac eksplodirati od napetosti i njenog laganog drkanja, te povremenog lizuckanja. Nadao sam se da će uskoro prestati, ma kako glupo to zvučalo. Kao da je čitala moje misli, Katarina se uspravila i počela je skidati svoje hlače i gaćice, a onda i skinula svoju majicu ispod koje nije bilo grudnjaka, pa sam ugledao poveće mekane sise koje su bile jako tople kad sam ih počeo mijesiti, a ona je sam stavila ruke iza glave, pa mi se isprsila kako bi ih neometano mogao mijesiti. Dok sam joj mijesio sise pogled mi je bježao na njenu dlakavu picu. I dok su Jelica i Đurđa imale obrijane pice Katarina je imala dlakavicu, što me dodatno narajcalo. Kurac mi je pulsirao i sad sam imao samo jednu želju.. . zabiti joj ga do jaja.

Pustio sam joj sise i počeo joj rukom trljati picu koja je slinila kao luda. Prsti su mi bili mokri od njene pice, pa se ona brzo posjela na neke od onih vreća i odmah raširila noge. Prišao sam joj dok je njena pica bila raširena i mokra, a klit je bio poput mog malog prsta, pa nisam odolio da ga ne liznem. Stresla se kao da sam ju spojio na struju, a iz nje je izašao nekakav cvilež od glasa. Vidio sam da se i ona jedva suzdržava, pa sam se uspravio, namjestio kurac na ulaz u njenu picu i samo ga gurnuo. Za razliku od Đurđine i Jeličine pice, Katarina je bila jako uska, a sve od nedostatka seksa kod kuće, pošto joj je muž bio pomorac. Ušao sam odmah do pola, a ona je zacvilila:

- Uuuuuu.. polako.. imamo vremena..

Tako da sam usporio i pomalo joj probijao picu dok napokon nisam ušao sa cijelim kurcem u nju, a ona je samo grleno uskliknula i privukla me svojim jakim nogama, pa sam isntiktivno se zabio do kraja u nju i počeo se prazniti. Nije očekivala da ću tako brzo svršiti, jer mi je rekla kad je shvatila da sam svršio:

- Samo me nastavi jebati, daj.. jebi me još..

Šta sam drugo i mogao, te sam se nastavio zabijati u njenu picu dok nije i ona svršila. Privukla me nogama k sebi i sad se nisam mogao micati kako me stisla sa kurcem u svojoj pici. Dlake oko kurca, a i jaja, baš kao i noge su mi bili mokri od naših pomješanih sokova koji su se slijevali niz njene guzove po onim vrećama brašna, pa sam čisto sumnjao da će biti dobre.

Razdvojili smo se i spremili, te otišli u pogon. Katarina je veselo namignula Đurđi i Jelici vrckajući onom svom guzom ispred mene, a Jelica mi je namignula, dok mi je Đurđa prišla i šapnula:

- Micek, nadam se da te Kate nije potpuno ispraznila?
- Nije, zašto? -pitao sam naivno, a njen odgovor me je oduševio.
- Jer me svrbi guza, a trebalo bi ju malo pročistiti.. -rekla je i pomazila mi rukom kurac preko hlača, dok sam ja procesuirao riječi koje je upravo rekla.

Analni seks, ono o čemu sam slušao, a sad bi ga mogao i doživjeti. Narednih dva sata sam bio kao na iglama, napetog kurca, a prokleta Đurđa bi samo prošla, progurala se ispred mene i očešala me onom svojom guzom po kurcu, pa bi mi namignula i prošla dalje. Nisam znao kako ću izdržati do prve pauze, a kad je došla odjurio sam u garderobu. Niti minutu kasnije stigla je i Đurđa noseći malu bocu ulja, jestivog, a nisam znao zbog čega. Ubrzo sam saznao zašto.
Rekla mi je da sjednem na stolicu, pa mi je povukla hlače i gaće do gležnjeva i malo pušila kurac, a onda si iszlila malo ulja u šaku i počela mi mazati kurac i tako ga lagano drkati, da bi onda sebi namazala guzu i u šupčić si gurnula dva prsta, te ga nauljila i okrenula mi leđa. Počela se polako spuštati meni u krilo, a rukom je namještala kurac na svoj skliski šupak. Nakon par pokušaja je konačno moj poveći glavić skliznuo kroz njen uski otvor i samo je zastenjala, pa zadahtala, a onda se počela odizati i spuštati po njemu. Sad smo stenjali skupa, ja od užitka, a ona od užitka pomješanog sa boli od mog širokog kurca koji ju je širio sve više i više. Odjednom je vrisnula i potpuno se opustila na meni, pa sam ušao do kraja u nju, a ona se bacila na mene leđima i vidio sam kako je mlaz sokova i pišake krenuo iz njene pice, te je zalio zid na metar od nas. To kao da je i meni bio okidač, pa sam i ja počeo špricati spermu u njen šupak. Trzala se na meni kao riba nabodena na osti, a ja sam se samo prepustio osjećaju užitka njene uske guze oko mog kurca koji se prazni u nju.

Ostali smo tako sjediti neko vrijeme dok se napokon nije makla sa mog mlohavog kurca, pa je potok sperme krenuo iz njenog šupka. Pogledala me suznih očiju, ali širokog osmjeha:

- Micek.. ovo je bilo najbolje svršavanje koje sam doživjela u zadnjih deset godina, baš ti hvala na tome.. -nakon toga me poljubila direktno u usta uvalivši mi jezik u usta, pa mi se opet počeo kurac dizati, ali se ona brzo odmakla, spremila, prebrisala onaj zid i otišla van dok sam ja ostao sam u garderobi.

Otišao sam na wc i dobro se ispišao, a onda kad sam prao kurac iznad lavaboa uletila je Jelica, a za njom i Katarina, pa su me pribile uza zid. Dok me Katarina držala i gurala mi jezik u usta, Jelica se klekla i pušila mi kurac. Nije mu trebalo puno da se digne, pa me Jelica povukla na pod i odmah sjela na njega nabivši se svojom mokrom picom na njega, a Katarina mi je sjela svojom dlakavicom na lice, pa sam imao lice puno dlaka, mirisa moje sperme, njenih sokova i pišake na licu, ali sam ju svejedno zdušno lizao, dok je ona pomagala ludim trljanjem po mom licu. Jedva saam dolazio do daha dok se Jelica nabijala svojom picom svom snagom na mene. Uskoro je stala, stisla mi kurac svojom picom i počela svršavati. Katarina kao da je samo to čekala, pa je odmakla Jelicu sa mene i oblizala mi kurac, da bi se onda ona nasjela na njega. Jelica me malo ljubila, a onda se jednostavno sjela na mene i sad sam lizao njenu obrijanu picu koja je uz okus svojih sokova imala i blagu natruhu parfema. Zabio sam joj jezik u rupicu i ona se sad trljala po njemu, dok je Katarina divljala na mom kurcu. I ona je svršavala na meni, a kad se ustala vidjele su da mi kurac i dalje stoji uspravno, pa su se pogledale i rekle:

- Dušice draga, pa ne možeš ovakav u pogon, sad ćemo mi to rješiti.. -i jesu, čim su obje navalile na njega sa svojim jezicima i usnama, a ruke im mijesile moja jaja.

Nakon manje od pet minuta sam počeo špricati i njih dvije su se trudile uhvatiti svojim usnama moju spermu koja je špricala po njihovim licima, a onda se međusobno izljubile i izlizale, pa meni očistile kurac od sperme, da bi se ustale, a Jelica mi rekla:

- Dušo moja, ajd ti kući, odmori malo, a mi ćemo te opravdati kod šefa.
- Da, stvarno si blijed i iscrpljen -nadovezala se Katarina, pa mi namignula i samo se nacerila, a onda su njih dvije otišle, a ja se polako prsvukao i otišao kući.

Ovo se nastavilo narednih par mjeseci dok nije Jelica rekla da je u drugom stanju, pa smo se svi malo uspaničili, ali je rekla da se smirimo, jer nije tako blesava, pa da svako toliko se posjebe i sa mužem, tako da nema razloga panici. Od tada su počele voditi računa o svemu, tako da sam konačno imao dana bez seksa, a došla nam je i nova kolegica, mlađa od njih, pa mi je zapela za oko, što curama nije promaklo, pa su se samo nasmijale, a Katarina je šapnula:

- Morat ćemo ti ju namjestiti.. -a sve su se nasmijale.

Nadao sam se da će se to i ostvariti.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija