Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mlada kolegica rado širi noge 2

Jedva sam dočekao kraj radnog vremena i brzo sam otišao kući da se istuširam i presvučem, pa sam svjež i namirisan uskoro zvonio Nives na vrata. Otvorila je sa širokim osmjehom omotana kućnim ogrtačem i pustila me unutra. Poljubila me i osjetio sam miris gela za tuširanje sa nekakvim parfemom, te me povela za sobom u pravcu spavaće sobe.

Čim smo ušli zagrlio sam ju i privukao k sebi. Poljubio sam ju žestoko odmotavši onaj ogrtač sa nje. Ispod je bila gola i počeo sam joj milovati sise koje su bile tvrde i napetih bradavica. Spustio sam usne na njen vrat, pa do sisa, a rukom sam ušao između njenih nogu i sad sam ju trljao po njenoj pici. Uzdisala je i pokušavala me gurnuti na krevet, ali sam ipak bio jači od nje, pa smo još uvijek stajali nasred sobe. Zatim sam ju napokon pustio, a ona se sjela na krevet, dok sam se ja počeo skidati. Uskoro sam bio gol i polako joj prišao, a ona je primila moj kurac i počela ga lagano drkati i milovati jaja, a onda me pogledala direktno u oči, pa polako prinijela kurac ustima i sad je nestajao u njima. Gledao sam njene roza usne na svom kurcu koji je pojavljivao svako toliko pun njene sline, a ona je pušila gutajuči ga sve dublje i dublje. Uskoro je skoro cijeli nestao u njenim ustima, a ona je samo grgljala, pa ga ispustila hvatajući zrak, a onda ga lizala od jaja do glavića usput ga lagano drkajući. Zatim ga je opet stavila u usta i nastavila sa pušenjem, a ja sam ju instiktivno primio za glavu i lagano se zabijao u njena usta. Sad sam ju jebao u usta dok mi je ona milovala jaja i ubrzo me dovela do orgazma, te sam se ispraznio u njena usta. Ni pisnula nije, već je sve progutala, a onda mi pustila kurac i pozvala me da legnem.

Čim sam se smjestio na krevet odmah se popela na mene, tj sa svojom picom na moje lice i tražila je da ju ližem. Naravno da sam joj udovoljio želji i lizao joj picu, te grickao i cuclao klitoris. Stenjala je na meni dok sam joj ja držao rukama guzove i zabijao joj jezik u rupicu. Uskoro je procurila i počela se tresti, te je počela svršavati. Lice mi je bilo mokro od njenih sokova, ali mi nije smetalo, već sam joj oblizao picu do kraja. Zatim se ona spustila do mojih prepona i namjestila vrh mog glavića na ulaz u svoju picu, te se samo nasadila na njega. Uzdahnula je duboko, a onda se počela vrpoljiti na kurcu i onda je samo odizala i spuštala stražnjicu i kukove nabijajuči se na njega. Pa bi stala i trljala se naprijed nazad kako bi klitorisom trljala po korijenu mog kurca. Nakon nekih pet minuta smo promjenili pozu i sad je ona ležala na trbuhu, a ja sam bio između njenih nogu i zabijao joj ga s guza u picu. Čulo se pljeskanje naših tijela koja su se sudarala, tj mojeg trbuha i jaja sa njenom guzom. Ni u toj poziciji nismo izdržali do kraja, već smo opet promjenili pozu i sad su njene noge bile oko mog pasa dok sam se ja zabijao u nju, a ona me ljubila.

Uskoro je svršila, a ja sam nastavio sa zabijanjem dok nisam osjetio da mi dolazi, pa sam ga brzo izvukao i izdrkao ga do kraja o njenom trbuhu. Nakon toga smo se oboje izvalili na krevetu znojni i zadihani. Uvalila mi se u zagrljaj, pa smo jedno vrijeme tako razgovarali o svemu i svačemu. O tome kako je ona bez dečka, a ja bez cure, ali nijedno nije potenciralo ovo kao neku vezu. Zatim smo onako goli otišli u kuhinju da nešto pojedemo. Bila mi je nekako sexy tako gola u kuhinji, pa mi se opet kurac počeo dizati dok je ona slagala sastojke za pizzu na gotovo tijesto koje je izvukla iz frižidera. Gledajući njenu zamamnu guzu došla mi je ideja da bi joj ga mogao staviti u šupak. Samo nisam znao kako bi ona reagirala na tu ideju. Stao sam iza nje dok je ona završavala sa slaganjem one pizze, pa ju s leđa primio za sise.

- Oooo.. nisi se valjda opet napalio? -pitala je kao nezainteresirano dok sam joj ja mijesio sise.
- Mmhhhmmmm.. baš si mi sexy tako gola u kuhinji.. -promumljao sam joj u uho, a kao potvrda je bio moj već tvrdi kurac između njenih polutki guze.
- Aaaaahhaaaa.. -rekla je mrdajući guzom i trljajuči mi kurac guzom- .. znači to te pali samo, ha?
- Ti me općenito pališ i pomisao da bi ti ga volio staviti u guzu.. -tiho sam rekao, a ona se umirila i polako okrenula, pa me pogledala u oči.
- Ti bi me jebao u guzu? -upitala je, a ja sam samo kimnuo glavom očekujuči odbijenicu, a ona se okrenula natrag i samo rekla- Može, ali ćeš podmazati najprije.. -nakon čega mi je dodala bocu maslinovog ulja, a ona se okrenula i stavila pizzu u zagrijanu pećnicu naprčivši se prema meni, pa sam gledao u njenu picu i čmar.

Zatim je došla do stola i nagnula se na njega naprčivši guzu, a ja sam stao iza nje počevši joj mazati uljem šupčić. Kad sam joj gurnuo dva prsta u njega samo je zadahtala i malo se trgnula, a onda sam ih izvukao i nauljio svoj kurac. Mirisalo je kao u restoranu, a onda sam joj polako gurnuo kurac u guzu. Malo se trznula, a onda se sama nabila na mene i kurac je kliznuo u nju. Uzdahnula je duboko, a ja sam se uhvatio njenih bokova i počeo se zabijati u nju. Jebao sam ju sa takvim guštom da je ona samo stenjala i dahtala dok su moja jaja pljeskala po njenim nogama i pici, a nakon desetak minuta za vrijeme kojih sam još dva puta zalijevao njen šupčić sa uljem, sam počeo svršavati i puniti njen šupčić svojom spermom.

Nakon tog seksa smo pojeli i još malo se zabavljali, a onda sam otišao kući uz njenu napomenu da za vikend namjerava ponovo kuhati, pa ako sam zainteresiran za njenu kuhinju.. . A na moje pitanje kako namjerava kuhati, samo se nasmješila i rekla:

- Pa gola, naravno. A i stiglo mi je dobro ulje..
- Jedva čekam.. -rekao sam i poljubio ju strastveno, te otišao kući.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija